Konkurranser

KONKURRANSE: LA OSS SNAKKE SELVTILLIT

8. mai 2015

Annonse 

Kjenner dere til SB12? Mange av dere har sikkert munnskyllen deres på baderomshylla, eller tyggisen deres i vesken. Produkter som gir frisk og digg pust. God ånde = bedre selvtillit. SB12 har nå en konkurranse gående, dere har sikkert sett den på andre blogger også? Temaet i denne konkurransen er SELVTILLIT. 

I forbindelse med denne konkurransen, har SB12 bedt meg om å dele 3 av mine tips for å få bedre selvtillit. Og det gjør jeg med glede! Selvtilliten vår er noe vi alle bør jobbe med for å få det bedre med oss selv, og ingenting er bedre enn å faktisk like seg selv, være komfortabel med seg selv og ikke minst stolt av seg selv. Jge føler ofte at jeg har alt for mye selvinnsikt, og litt for lite selvtillit, at jeg dømmer meg selv for mye og er alt for kritisk til alt jeg gjør, hva jeg sier og hvordan jeg ser ut. Det kan fort gå utover selvtilliten, og er noe jeg hele tiden må jobbe med. Mine 3 tips for å få bedre selvtillit 

♥ Lær noe. Lær deg gjerne noe hver dag. Les bøker, reis, ta en utdannelse, se dokumentarer, hold deg oppdatert på hva som skjer i samfunnet, se nyhetene hver dag. Det sies at kunnskap er makt. Jeg tenker at kunnskap styrker selvtilliten, det er i hvertfall min erfaring. Mestringsfølelsen når man har nailet en eksamen, og det å kunne bidra med noe nyttig i en samtale rundt et middagsbord eller i en sosial forsamling er gull verdt. Det kan lønne seg å vite mer enn hvilken selvbruning som lukter minst dritt. 

♥ Vær snill mot deg selv, og vær din egen bestevenn. Til syvene og sist er det deg selv du sitter igjen med, og for å trives med andre er det viktig å trives i sitt eget selskap. Ikke fortell deg selv slemme ting som du ikke ville sagt til din beste venninne. I dag så du jammen stygg ut. Hvem tror du egentlig at du er? Alle på festen kommer til å tenke at du har lagt på deg. Ville du sagt det til venninnen din? Forhåpentligvis ikke, så ikke si det til deg selv heller. 

♥ Beveg deg. Om du trener styrke, går turer, løper eller danser. Bare gjør noe som utløser de herlige endorfinene i kroppen din. Går jeg en uke uten å trene, føler jeg meg helt forferdelig. Og da skal det bare én treningsøkt til, før jeg føler meg ti ganger bedre med meg selv. Ikke fordi at magen blir flat eller fordi det synes på noen måte, men jeg blir gladere og mye sikrere på meg selv. Når du føler deg bra, ser du bra ut. Det ER sant. 


KONKURRANSE 

For å være med i konkurransen, klikker du deg inn HER, og lager ditt eget profilbilde. Bildet blir da i sort-hvitt med blå øyne, slik som det dere ser av meg over her. 

Premien er en skikkelig selvtillitsboost av en fotoshoot, hvor AKAM13K er fotografen din, og du vil få en egen makeup-artist som styler deg. 

LYKKE TIL!!! 

10 Comments

 • Reply Celina 8. mai 2015 at 18:23

  Veldig bra skrevet, spesielt det om å være din egen bestevenn.. Har egentlig veldig bra selvtillit, men er utrolig hormonell, og til tider føler jeg meg jævlig (LES: 2-3 dager før og under mensen gjerne) Da er det fint å huske på å ikke snakke seg selv ned. Men jeg går igjennom 40 forskjellige sinnstilstander i løpet av en dag under helvetesuka. Ja, jeg er vel ikke den eneste, men jeg er ekstrem. haha

 • Reply h 8. mai 2015 at 21:40

  Her var du pen (Y)

 • Reply Åse Helen 9. mai 2015 at 19:37

  Veldig stilig bilde av deg 🙂

 • Reply Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne! 9. mai 2015 at 23:53

  Supre tips fra deg.^^

 • Reply BLACCSHOP 10. mai 2015 at 12:18

  Hei!

  BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

  Ha en fantastisk dag,

  TEAM BLACCSHOP

 • Reply tommy 10. mai 2015 at 16:03

  fin bild =)

 • Reply Siri 10. mai 2015 at 17:02

  Hei! digger bloggen din, men du har helt vilt mye annonse.. Det er kjedelig, siden jeg har ikke lyst til å få en følelse av at jeg leser en reklameblogg..

 • Reply Camilla 10. mai 2015 at 20:10

  Hei!

  Jeg har et spørsmål om du har noen steder i Tønsberg å anbefale for å forme/farge av øyenbryn? 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2015 at 00:52

  Camilla: hei! 🙂 null erfaring med det i Tønsberg dessverre!

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2015 at 00:55

  Siri: hei! 🙂 det kommer ikke til å bli mindre annonser på bloggen, da det er min jobb. Så er du advart om det! Kan dog virke som det er mer reklame nå enn vanlig, fordi jeg ikke rekker å lage så mange hverdagslige innlegg som vanlig, ettersom jeg sitter og leser til eksamen.

 • Leave a Reply