Uncategorized

BURSDAGSAVBREKK

10. mai 2015

Alt for lang bloggpause. Angst! Jeg river meg i håret og biter meg i leppa, for jeg kommer _nesten_ til å stryke på eksamen nå på tirsdag. I yndlingsfaget mitt, som viste seg å kun være yndlingsfaget mitt i forelesninger, og verdens verste fag når man sitter med pensum foran seg og skal se sammenhenger mellom modeller og teorier. Nok om det, jeg orker ikke tenke mer på det i kveld.

I går kveld fikk jeg meg i hvert fall et skikkelig avbrekk, for Malin hadde bursdag! Hun hadde med god hjelp fra en venninne laget en tapasbuffet og en dessertbuffet så innholdsrik og fantastisk at den kunne mettet en kresen gjeng på 50 pers. Vi var ikke 50 pers. Vi var kanskje 10 – så det sier seg selv at vi alle trillet hjem derfira, etter å ha spist for fem hver. Jeg koste meg sååå mye, både med gode venninner og helt nye fjes. Deilig med et avbrekk fra lesingen, og selv om jeg ikke tillot meg verken vin eller en sen natt, så var det akkurat det jeg trengte denne lørdagen! 

Malin er jo min kjære reisepartner når jeg skal til Bali om under en måned, og selv om vi har booket alle hotellene, var jeg så lur at jeg booket en strandbungalow i bursdagsgave. De to nettene vi skal være på øya Nusa Lembongan, skulle vi egentlig bo på et skikkelig shitty hotell med bad under åpen himmel!  Så siden det var bursdag så jeg anledningen til å gi en gave som kunne glede oss begge to…. Ehe. Skjønte ikke før nå hvor egoistisk det egentlig var. MEN, nå slipper vi å grue oss til utedass og det som verre er! 

Hipp hurra for deg ♥

10 Comments

 • Reply Ranveig 10. mai 2015 at 22:45

  Så fine bilder!

 • Reply Vilde 10. mai 2015 at 23:33

  Kjenner meg veldig godt igjen i beskrivelsen om at favorittfaget på forelesning ikke er noe særlig når en må lese selv! Har eksamen i morgen(!!) i dette faget og er fortsatt overbevist om at jeg stryker…. Lykke til med din eksamen på tirsdag, får håpe du sitter med en bedre følelse om et døgn enn den jeg har nå!

 • Reply Malin 11. mai 2015 at 00:27

  Det var en helt fantastisk gave 😀 gleder meg såååå til vi skal på tur 😍😍❤️

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2015 at 00:52

  Malin: me tooooo <3

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2015 at 00:52

  Vilde: ååå stakkars, masse lykke til!! <3

 • Reply Ingrid 11. mai 2015 at 06:49

  Åå, er det forbrukeratferd du snakker om? Mener du sa det tidligere var det, jeg digger hun Cathrine! Det kommer sikkert til å gå bra, men fy søren, jeg husker den panikken. Masse lykke til! Og husk å puste med magen, ikke skuldrene 😉 et lite eksamenstips (jeg brukte det faktisk på denne eksamenen du skal ta nå, forbrukeratferd, og det funker) er å høre på yndlingssangen din før du entrer det forferdelige torturrommet der du skal skrive i tre timer. Det gir boost! Klem fra USA 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2015 at 08:24

  Ingrid: Tusen takk Ingrid!! Ja, det er FA, trodde virkelig det var mitt fag men der tok jeg feil. Klem til deg <3

 • Reply Ine 11. mai 2015 at 11:17

  Hehe, ler godt av de siste bildene der! Herlig med ett avbrekk. Kjenner eksamen angsten i magen når du beskriver din.. Haha! Og jeg var ferdig for 4 år siden nå*gammel*:P uansett, digga kjolen til Malin (?). Knall farger! Digg!:)

 • Reply Lisa Myhren 20. mai 2015 at 11:43

  Hehehe, likte hun oppe til høyre X-D

 • Reply Kristine 20. mai 2015 at 18:04

  Hello! Vet noen hvor man kan kjøpe sånne briller og barter osv? 🙂

 • Leave a Reply