Uncategorized

EKSAMEN VS. SOVE VIDERE

12. mai 2015

I dag morges våknet av mitt eget skrik. NEEEEEEEEEEEEEEI skrek jeg av fulle lunger, da jeg innså at jeg hadde skrudd av alarmen og lagt meg oppå mobilen for å få sove videre. Hvem kan blame meg, jeg skulle tross alt stå opp klokken 5. Og jeg hadde ligget våken hele natten og tenkt på eksamen. Såååå, ja. En time for sent tok jeg løpefart opp av senga og løp rundt i leiligheten som en halshugget høne fram til toget mitt gikk. Det er siste gang jeg sover hjemme natten før eksamen, det er uaktuelt å stå opp så tidlig når man ligger hele natten og grubler… 

Men jeg rakk det! Dagens eksamen overrasket meg positivt, i forhold til at jeg følte at det var fare for stryk. Jeg har hørt at 40% av studentene støk i faget i fjor, så det var absolutt en mulighet. MEN! Jeg tror jeg klarte å svare nok til en akseptabel karakter, krysser fingrene. Og nå er det hele 8 dager til neste eksamen, det føles nesten som luksus.

Etter endt eksamen tok jeg bussen til Thorsov, for å besøke Idabestis ♥ Jeg har ikke besøkt en eneste sjel etter skolen fordi jeg alltid er så besatt på å komme meg hjem og legge meg før jeg skal opp på skolen neste dag. Men i dag var det høyst nødvendig med litt bestistid syns jeg. Må jo begynne å smiske med mine forsømte vennskap, sånn at jeg ikke er venneløs i hele sommer når jeg faktisk har fri…. Haha. Neida, men det var koselig å se min navnsøster igjen, det er lenge siden jeg har brukt snakketøyet mitt så lang tid i strekk. 

Nå skal jeg sove som en baby. Skal faktisk på en utsatt forelesning i morgen av alle ting. Kjenner jeg spyr litt av skole nå, men er veldig glad for at denne dagen er over. Den har jeg gruet meg sånn til. 

Natta, dere! Håper alle deres eksamener har gått bra i dag 🙂 

17 Comments

 • Reply Madeleine 12. mai 2015 at 21:37

  så flink du er ! tenk da er du ett skritt næremere ferdig =) ha en fin kveld =)

 • Reply Aurora 12. mai 2015 at 21:58

  Det skrives «Torshov» ikke «Thorsov». ☺️

 • Reply Ida Wulff 12. mai 2015 at 22:00

  Aurora: Haha, notert! 🙂 Thorsov/Torsov er et nytt sted for meg på denne jord..

 • Reply Thea 12. mai 2015 at 22:19

  Du er flink! Bare å bite tenna sammen og holde ut de siste ukene før sommerferie 😀 Kan du legge ut en liste med ting du bare MÅ HA med på eksamen? Hadde min første eksamen som student i dag, og merket at jeg fikk helt fnatt av å kun få oppgitt tiden hver hele time, så på fredag skal klokka med, haha! Lykke til videre med lesing 🙂

 • Reply djk 12. mai 2015 at 22:21

  Håper du ikke skal sove som en baby. Mange av dem våkner hver 2. time for mat og sover veldig urolig.

 • Reply krist.in 12. mai 2015 at 22:37

  Åh, så stress! jeg husker en gang mannen (da kjæresten) skulle ha eksamen og batteriet på telefonen gikk i løpet av natten. Vi bodde ikke sammen da, og jeg skulle sende melding for å ønske ham lykke til en time før, og syntes det var superrart at han ikke svarte. Så jeg prøvde å ringe og innså at telefonen var av. Jeg ble såå stressa og hoppet av bussen på vei til jobb og byttet buss for å komme meg opp til hybelen hans, og hamret på alle dører og vinduer for å vekke ham. Han rakk eksamen med 1 minutts margin, haha !

 • Reply Tina 12. mai 2015 at 22:51

  Jeg lå å drømte om eksamen i natt.. Verste var at alt jeg drømte var helt feil fakta!! Men, drømmen påvirket heldigvis ikke eksamenen, og jeg fikk A ! Woho! Min første, og sannsynligvis eneste, kun1 ensamen igjen av studiet 😀

 • Reply Marty 13. mai 2015 at 00:06

  22% strøyk i fjor på FBA:)

 • Reply Anonym 13. mai 2015 at 08:34

  Har du eksamen i finans og økonomistyring 1 ? 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2015 at 12:40

  Anonym: Nei! 🙂

 • Reply SE 13. mai 2015 at 13:06

  Kjære Ida.

  Jeg ville bare si hvor mye jeg elsker måten du skriver på.

  Som du nevnte litt i forrige innlegg om at alt skal være så perfekt og inspirerende for tiden innen blogg og magasinverden er jeg så glad det finnes en som deg. Du er både utrolig vakker og har fine klær osv, men jeg leser bloggen i den hovedgrun at jeg ELSKER måten du uttaler deg om ting. Jeg sitter å ler meg igjel av så mye fordi jeg kan kjenne meg igjen i så mye, men du får virkelig satt ordet på alt, på en fantastisk måte. Nå skriver jeg mye overfladisk dritt her, men jeg syns bare du fortjener å høre hvor mye glede du gir:)

 • Reply Dark Elf 13. mai 2015 at 13:14

  Hva var det du hadde eksamen i?

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2015 at 13:34

  SE: Tusen takk for fine ord, det var hyggelig å høre <3

 • Reply Benkpressfrue 13. mai 2015 at 16:48

  Så herlig følelse! Jeg husker da jeg hadde gjort meg ferdig med en eksamen i fjor rett før jul, så dro jeg rett til Meny (som i rett etter jeg hadde fått vite karakteren) og hamstret seks donuts med bringebærglasur på 😛 Og disse spiste jeg faktisk opp til en halv flaske rødvin! Haha. Håper det gikk bra for deg også! 🙂

 • Reply Veronika 13. mai 2015 at 19:16

  Er så glad min muntlig eksamen ikke er før kl 17!! 🙂

  Ønsker deg masse lykke til på eksamen 😀

 • Reply Dark Elf 13. mai 2015 at 23:18

  Haha, den mobilskjermen med alle de slumringene kjenner jeg meg utrolig godt igjen i! Det er spesielt ille når det er eksamen ja.. utrolig stressende og mye panikk!

 • Reply Anonym 14. mai 2015 at 14:57

  ååå, jeg bor på Torshov!! Så deg uheldigvis ikke, da vet jeg seriøst ikke hva jeg hadde gjort!

 • Leave a Reply