Konkurranser

ARE YOU READY FOR THE SUMMER?

17. mai 2015

Annonse 

Som dere vet, er jeg veldig stolt over å være Veet Ambassadør i 2015. Jeg har tidligere fortalt dere om konkurransen Miss Veet 2015, og vil gjerne minne dere på den. Har nå fått vite at vinnerne skal kåres i starten av august, så du har fremdeles litt tid på deg hvis du vil delta. 

Som tittelen på konkurransen tilsier; Miss Veet 2015 skal kåres! Her kan man både vinne tittelen – og masse fine produkter fra Veet. For å delta i konkurransen må du legge ut en videosnutt på Instagram, og bruke hashtaggene og . 

I denne konkurransen har du muligheten til å vise fram noe som er vakkert i dine øyne. Det kan være friske blomster, et nyvasket hjem, en person du er glad i, god mat, en følelse du har etter en treningsøkt, kjæledyret ditt… Hva som helst! Selv hadde jeg nok filmet et bredt smil hvis jeg kunne delta i konkurransen. Eller kanskje en strand 🙂 Det er overhodet ikke vanskelig å delta, så jeg gleder meg masse til å se bidragene deres! 


Sommeren er rett rundt hjørnet, og det kan jeg finne på å feire når som helst, på mange rare måter. I dag feiret jeg med å vokse leggene mine, er tross alt en måned siden sist nå! Spawaxen fra Veet kan dra bort hår som er så korte som 2 mm – til dere som har lurt på det 🙂 

Anbefaler absolutt Spawax fra Veet til dere som bruker mye penger på å vokse dere i salong. Det kan nemlig gjøres enkelt hjemme! Med litt trening er jeg sikker på at det også blir like bra. Spawax er en stripless wax som varmes opp i en beholder, og den kan brukes om og om igjen. Man kan definitivt spare penger på å ha en Spawax hjemme. Hva med å ha jentekvelder med voksing og et glass sprudlevin? 

Hvis noen skulle trenge en oppfriskning på hvordan Spawax brukes, så foregår det slik: 

♥ Legg det antall voksskiver du trenger for området som skal vokses i beholderen. Du trenger for eksempel 4 voksskiver for å vokse begge leggene, men all info om dette står på pakningen. 

♥ Sett på lokket og sett i ledningen, la deretter voksen stå og varme seg i 20-30 minutter. 

♥ Bruk smørepinnen til å smøre varm voks på området du skal vokse. 

♥ La voksen virke på huden i 30-60 sekunder, helt til den er tør. 

♥ Hold huden stram, ta tak i enden av voksen og fjern voksen mot hårenes retning. For eksempel fra ankel til kne. 

♥ Tadaaa, du er klar for sommeren!

 

Et annet spørsmål jeg har fått om Spawax, er om det blir mye gris. Jeg sitter alltid på et håndkle når jeg vokser leggene i tilfelle jeg skulle være uheldig. Men voksen tørker så fort at jeg foreløpig aldri har opplevd noe gris. Fordelen er at voksen oppi beholderen også stivner, så når jeg er ferdig med å vokse meg, setter jeg bare på lokket og lar den resterende voksen ligge der fram til neste gang jeg skal vokse. Da varmer jeg bare opp det fra forrige gang, og legger oppi flere voksskiver hvis det trengs. Genialt! 

Hvis du vil ha mer info om konkurransen Miss Veet 2015, eller vite mer om produktene til Veet, kan du gå inn HER

20 Comments

 • Reply Anonym 17. mai 2015 at 12:20

  så teit at vinneren får disse produktene etter sommerferien.. Er jo gjerne nå på året man trenger slikt

 • Reply Katarina 17. mai 2015 at 16:42

  Kan du vise hvilke produkter du bruker når det gjelder sminke? Du har så fin hud og farge, pluss superfine øyenbryn!! 🙂 *Misunnelig*

 • Reply Amalie 17. mai 2015 at 20:56

  Kan denne voksen bruker overalt på kroppen? Inkludert intime steder?

 • Reply Frøya Hadland 18. mai 2015 at 15:26

  Jeg kjøpte Veet Spawax selv, og det er ikke til å anbefale for nybegynnere. Jeg synes det var veldig vanskelig og det ble mye gris.

 • Reply Dark Elf 18. mai 2015 at 19:55

  <3 <3

 • Reply Stella 18. mai 2015 at 20:52

  Hei, du den neglelakken, hvilket merke/farge er det? 🙂

 • Reply Emilie 19. mai 2015 at 22:43

  Hvor kan jeg kjøpe det?

 • Reply Christine 20. mai 2015 at 17:09

  Hei! Er det lov å spørre hvilket hotell dere skal bo på i seminyak? Jeg drar til Bali i midten av juli for to uker med en venninne. Tenkte å ha «basen» i seminyak, ettersom vi ikke har hørt noe særlig positivt om kuta/legian. Og leste at dere tenkte å gjøre det samme. Trenger inspirasjon! Har dere planlagt noen spesielle utflukter/steder dere bare MÅ besøke, eller tar dere det litt på sparket? :))

 • Reply BLACCSHOP 20. mai 2015 at 21:24

  Hei!

  BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

  Ha en fantastisk dag,

  TEAM BLACCSHOP

 • Reply Ida Wulff 20. mai 2015 at 23:43

  Emilie: har sett det både på apotek og på Vita 🙂

 • Reply Anonym 21. mai 2015 at 14:32

  Veet tester på dyr….. Ikke en god ting å reklamere for akkuratt 😉

 • Reply Andrea 21. mai 2015 at 15:00

  Så fin blogg du har! Ta gjerne en titt innom min blogg også, og del den gjerne videre 🙂

 • Reply linneavioletta.blogg. no 22. mai 2015 at 20:14

  Kjempe peen er du og kom gjerne innom min blogg stor faan♥

 • Reply Silje Andreassen 3. juni 2015 at 14:10

  Hei Ida! Har aldri prøvd varmvoks før, bare de stripsvoksene fra veet. Men fikk veldig lyst til å prøve denne etter å ha lest om den på bloggen din! Det er ikke mulig av deg å få skaffet en rabatt til leserne dine som ønsker å teste dette? 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:54

  Silje Andreassen: hei! 🙂 var på Cubus her om dagen, og da var den på 30% rabatt hvis jeg ikke husker feil! Sjekk Vita også, kanskje de har tilbud. Tror dessverre ikke jeg får gitt noe rabattkode på det. Klem

 • Reply Silje Andreassen 5. juni 2015 at 00:57

  Takk for tips! Da skal jeg stikke innom Cubus i morgen, så krysser jeg fingrene for at tilbudet ennå gjelder 🙂

 • Reply Anonym 4. januar 2016 at 20:19

  Hva smører du på for å fjerne evt voksrester?

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 01:00

  Anonym: ingenting 🙂

 • Reply Vilde 5. januar 2016 at 16:05

  Kan du bruke voksen på underlivet og ved bikinilinjen?

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 19:24

  Vilde: jeg har kun prøvd den på bikinilinje, og det fungerte utmerket 🙂

 • Leave a Reply