Uncategorized

PICTURE PERFECT?

24. mai 2015

Et i utgangspunktet ganske idyllisk øyeblikk hjemme på kjøkkenet hos mamma og pappa. Lillebror er hjemme på besøk fra Oslo, pappa står og lager alle sammen sin yndlingsmat, sola smiler mykt til oss på vei ned – og så lager pappa grimasen fra helvete, som gjør at dette bildet aldri kan henges opp eller limes inn noe sted som helst. Haha! Men med en heftlig sensurering fikk jeg lov å legge det ut likevel. Fine familien min ♥

Jeg fikk ikke lurt med meg hele familien ut på botsja i går kveld, men mamma og jeg tok en kjapp runde – den ble kjapp, da jeg innså at jeg virkelig var dårlig. Da jeg hadde ett poeng, og hun hadde ti, gikk vi inn og så på God Kveld Norge og Grand Prix i stedet… 

Bortsett fra det går det mye i narratologi, hermeneutikk og semiotikk her hjemme – en del ting jeg aldri skal røre igjen, ikke engang med spade. Peace and love! 

3 Comments

  • Reply Anonym 24. mai 2015 at 14:11

    gud så like du og broren din var da! hadde’n tatt på seg blond parykk og sminke hadde man jo ikke sett forskjell, hahaa. kjekk var han da!

  • Reply Pia 24. mai 2015 at 14:37

    *boccia

  • Reply Emma 24. mai 2015 at 17:15

    Pia: Jeg tipper det er lov å skrive botsja på norsk..

  • Leave a Reply