Uncategorized

ENDELIG ER DET SOMMERFERIE

27. mai 2015

JEG HAR SOMMERFERIE! Eller skal man si; jeg har fått livet mitt tilbake. I hvert fall så har jeg det når jeg har fått tatt igjen de 142 punktene på to do-listen, over utsatte gjøremål som måtte vike for det vi ikke snakker om lengre. Jeg har flydd rundt som en durasell-kanin, og i dag fikk jeg endelig tid til å begynne på den store vårrengjøringen. Eller. Det er ikke rent enda. Men jeg har gitt bort to stappfulle søppelsekker med klær, pakket ned skjerf, luer og votter, og funnet fram sommerklærne som fremdeles kan presses på kroppen etter mai aka null hjemmelaget mat og masse godteri-epoken. Før leiligheten skrubbes fullstendig, skal det skiftes trekk på sofaen, et nytt spisebord skal leveres og et håpløst DIY-prosjekt skal ferdigstiles. Spraymaling kan du få gratis av meg, for å si det sånn. 

Jeg har også rukket en liten shoppingrunde i dag. Trengte så mye til Bali. Kom hjem med to bæreposer – ingenting jeg vil ha med til Bali. Men jeg prøver igjen i morgen! 

Jeg ser ut som et troll om dagen, og har visst slått opp med alt som heter sminke og oppegående påkledning. Men i morgen skal jeg til frisøren, og vippene har fått seg en påfyll, så nå kan jeg vel snart føle meg som en normal person igjen… 

Vi blogges i morgen da, dere 🙂

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply ❤️❤️ 27. mai 2015 at 23:51

  Åå heldig!! Kos deg da<3

 • Reply marte josefine 28. mai 2015 at 00:00

  Så deilig følelse 🙂 god sommerferie!

 • Reply R 28. mai 2015 at 00:19

  oi oi oi! Hvor er toppen fra? Utrolig fin!

 • Reply Ida Wulff 28. mai 2015 at 00:54

  R: alt tøyet på bildet er fra bik bok 🙂

 • Reply FamilienUllernTeigen 28. mai 2015 at 06:41

  Nyt livet ditt og god ferie 😉

  Ha en fin dag.

  Klem

 • Reply Lene S 28. mai 2015 at 08:51

  Pen troll da 🙂

 • Reply o2magasinet.no 28. mai 2015 at 09:30

  Fin blogg og fine bilder 🙂

 • Reply Ine 28. mai 2015 at 10:11

  Gratulerer!:)

 • Reply Silje 28. mai 2015 at 10:58

  Jeg reiste ned til Bali i fjor, og handlet masse jeg tenkte jeg trengte (fordi jeg var redd og så for meg at det ikke fantes klesbutikker på Bali). Vel, det er tonnevis av klesbutikker som Mango,Zara, Nike store, adidias, victoria secret, pull & bear, berska, dorethy perkins, surfebutikkeretc. Discovery Mall og Bali Galleria Kuta heter et par av kjøpesenterne som ligger sentralt i Kuta.

  De fleste butikkene ligger halve prisen under de norske, så her kan man gjøre mange kupp!

  God reise og nyt sommeren! 2uker til sommerferie for min del 🙂

 • Reply Kristin 28. mai 2015 at 14:24

  Hvor kjøpte du selvbruningen? 🙂

 • Reply Thea 28. mai 2015 at 14:57

  Deiliiig!! Jeg hadde også siste eksamen på tirsdag, og HERREGUD så digg å være ferdig. Spørsmål; jeg kan skimte en vita liberata selvbruner, hva slags er det? Må finne meg en selvbruning som er lett å påføre og har hørt mye om vita liberata… Men så er det så mange typer også blir jeg forvirret over hva jeg skal velge.

  Kos deg med friheten! 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. mai 2015 at 15:51

  Thea: Hei! 🙂 det er ikke en selvbruning, men en illuminating skin finish. Jeg er faktisk ikke helt sikker, men tror den går av når man dusjer, at det bare er en sånn «glød» til huden for en kveld. Hvis du vil ha vanlig selvbruning fra Vita Liberata, så har jeg selv en som heter 2-3 week tan mousse i fargen medium til kroppen, og en som heter Rich Face i fargen light til ansiktet. Syns de er syykt bra 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. mai 2015 at 15:52

  Silje: Så bra at det er en del butikker der, blir kanskje en liten smule shopping der også! 🙂 Tuusen takk!! God ferie til deg <3

 • Leave a Reply