Uncategorized

BLOGGVENNLIG TACO?

29. mai 2015

Jeg kan lage middag til deg i dag, siden du har vært på jobb hele dagen. Det blir taco. Det eneste jeg gidder å kutte er agurk og løk, så det blir veldig enkel taco. Med vennlig hilsen årets vert. 

Haha! Er det bare jeg som liker å gjøre tacoen så enkel som mulig? Det er jo kosemat, ikke nå skal vi stå på kjøkkenet og gutte grønnsaker i tre kvarter-mat. Jaja. Det ble både taco og Paradise Hotel-finale på Malin og meg til slutt. Deilig at sesongen er slutt nå, jeg er lei av å se på 20-åringer som drikker og baksnakker hverandre. Så ikke se på, da. Jeg liker å fullføre ting jeg har begynt på. 

Hvilken av disse tacoene er mest bloggvennlig? Min er den med ost på toppen, men Malin mente at hennes så mest delikat ut og var mest egnet for blogg. Er det ut med ost? 

Nå skal jeg rydde opp tacofesten og krabbe i seng. Skulle egentlig vært på klassefest i Oslo i kveld, hadde booket hotell og full pakke – men så bare; nei. Ferie er ferie, og da drar jeg ikke til Oslo to ganger på en uke for å feste. På lørdag skal jeg nemlig inn til Oslo og feire bursdagen til en av mine bedre venninner, så det får holde for denne partypooperen. 

Nattinatt! ♥

13 Comments

 • Reply Tonje 29. mai 2015 at 02:59

  Den med ost vell! den uten så jo ikke god ut en gang :p

 • Reply Kristin H. G. 29. mai 2015 at 09:26

  Haha! Så konge! Nei, vi gjør det luksus vi, da vi spiste taco på onsdag dro jeg med meg typen, først pante flasker og kjøpe litt ekstra greier vi egentlig ikke trengte til tacoen. Er det taco på menyen, så ER det taco på menyen 🙂

 • Reply M 29. mai 2015 at 09:44

  Kan vi få se hvordan du har det i leiligheten nå?😊

 • Reply Aurora 29. mai 2015 at 10:07

  Nei, MÅ jo ha ost på taco! Det blir ikke taco uten.. 😉

  http://www.postenfrue.blogg.no

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2015 at 12:34

  M: ja, snart, er litt kaos her nå 🙂

 • Reply trønderfrue 29. mai 2015 at 12:39

  fin blogg 🙂

 • Reply Kathee 29. mai 2015 at 15:42

  Hahaha til «jeg liker å fullføre ting jeg har begynt på» 😀

 • Reply Lillian 29. mai 2015 at 18:15

  Ost er definitivt INN på taco!! Ingen taco uten ost!;) God helg og god ferie!:)

 • Reply S 29. mai 2015 at 18:45

  Var det vanskelig å legge marmorfolie på bord? Vurderer å legge på stuebordet men er så redd for at det skal bli mange luftbobler og bare stygt.

 • Reply Sol 29. mai 2015 at 19:00

  Det MÅ være ost på taco, så den med ost er mest bloggvennlig 🙂

 • Reply Anonym 30. mai 2015 at 01:40

  Endelig er du tilbake til dine gode bloggdager, Ida;)

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2015 at 10:29

  S: ja, det blir en del luftbobler uansett hvor nøye man er. Disse kan man stikke hull på med nål 🙂

 • Reply theresekristina 31. mai 2015 at 14:26

  Den med ost såg absolutt best ut! 🙂

 • Leave a Reply