Uncategorized

TOTALLY TROPIC

30. mai 2015

Jeg er egentlig ikke en person kjøper småting og masse dilldall, men her om dagen var jeg innom H&M for 17. gang for å finne påfyll til kofferten min. Og da fant jeg noen veldig søte ting som jeg ikke klarte å gå forbi, haha. 

Sandalene er akkurat de samme som jeg kjøpte i sort. De er super comfy, og koster bare 199,-. Og så minner de jo ganske mye om Birkenstocks! Og hvor søt er ikke den lille gull-ananasen som er en nøkkelring? Følte også at jeg trengte en ny passholder, da den jeg har brukt fram til nå ble kjøpt i LA for mange år siden og er full av bling og «diamanter»…. Liker å bli tatt seriøst i passkontrollen. Neida, men fortsatt 🙂 

Totally tropic! ♥

Forhåndspostet dette innlegget, jeg. Når du leser dette, sitter jeg sikkert med et fargerikt sugerør i munnen og forteller fremmede mennesker hemmeligheter om meg selv med alt for høy stemme. Bah…. 

19 Comments

 • Reply lillebenedikte 31. mai 2015 at 00:19

  Supersøt nøkkelhanke! 🙂

 • Reply J. 31. mai 2015 at 12:59

  H&M i Tønsberg? :S

 • Reply Kathrine 31. mai 2015 at 14:06

  Hei. Jeg har fått med meg her på bloggen at du er litt redd for å fly. Jeg har hatt flyskrekk lenge, og ble nylig tipset om å lese boken «Endelig glad i å fly» av Allen Carr. Jeg leste den ut på to,tre timer og da jeg var ferdig bestilte jeg fly til sommerferie med en gang. Et lite tips om du er redd for å fly! 🙂

 • Reply sanne 31. mai 2015 at 14:07

  hva heter den sangen dere «danser» til i mystorien din? sykt fengende haha

 • Reply theresekristina 31. mai 2015 at 14:28

  Må nok innom hm for å finne stuff til ferien min også ser eg 🙂

 • Reply Aurora 31. mai 2015 at 14:46

  Så fine ting 🙂

  http://www.postenfrue.blogg.no

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2015 at 19:53

  sanne: hmm, kan det være Boing med Nik & Jay du mener? 🙂 Haha…

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2015 at 19:53

  Kathrine: tusen takk for tipset! 🙂 Den skal jeg lese!

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2015 at 19:53

  J.: er der jeg har kjøpt det ja 🙂

 • Reply Amalie 31. mai 2015 at 20:01

  Åhh, Ida! Det er så herlig at du har begynt å blogge litt oftere igjen!! Yay! Gleder meg til alle kommende innlegg 😀

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2015 at 20:03

  Amalie: så hyggelig at du syns det!! 🙂

 • Reply Silje 31. mai 2015 at 20:05

  Hei! Jeg og noen venninner skal til Dubai om to uker, og jeg prøvde å lese lenger ned på bloggen din om hva du hadde på deg siden det er ganske strenge regler der.. Så at du skrev at du gikk «helt normalt» når du var ute på restauranter osv, betyr det at du dekket til knær og skuldre? Er det greit å ha på seg shorts og topp?

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2015 at 20:34

  Silje: Hei! 🙂 Så gøy! Var ikke så mye ute og spiste forrige gang jeg var i Dubai ettersom min reisepartner ble syk, men gangen før det dro vi som regel ut og spiste i sammenheng med at vi skulle på byen. Så da hadde jeg på meg kjole med lange armer, og kjolene dekket som oftest ikke knærne. Jeg ville ikke gått i shorts og topp uten ærmer og med nakent bryst – tenkte at enten dekker jeg til oppe eller nede. Spørs nok også veldig hva slags restauranter dere skal på!! Men masse god tur, dere får bare prøve dere litt fram 🙂 Klem

 • Reply Silje 31. mai 2015 at 22:28

  Tusen takk for svar! Ja, vi får bare prøve oss frem og vende oss til noen blikk..:-)

 • Reply Henriette Louise Larsen 1. juni 2015 at 01:09

  Hei Ida 🙂 Med tanke på at du sikkert også vil ha behagelig og kul musikk til Bali-reisen, tenkte jeg å fortelle deg at den nyeste sangen til Highasakite er tilgjengelig nå!! (Elsk). Husker du skrev i blogginnlegget om heavenly father, at du gledet deg til keep that letter safe kom! Klem

 • Reply J. 1. juni 2015 at 10:18

  Ok 🙂 Finner ikke de skoa, jeg, heller ikke de svarte du hadde :S

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2015 at 11:55

  J.: de er sikkert ganske populære. Så de hadde ett par svarte igjen i Tønsberg, men de var i str 40. Kanskje de har på nett? 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2015 at 11:56

  Henriette Louise Larsen: ER DET SANT!! åååh, jeg elsker deg!

 • Reply J. 1. juni 2015 at 16:08

  🙂 jeg skal sjekke det ut!

 • Leave a Reply