Hverdagsliv

15% RABATT PÅ ALT HOS BANGERHEAD.NO

31. mai 2015

Annonse 

Noen pakker er bare så fantastisk å få i posten, og denne pakken fra Bangerhead jublet jeg over da jeg fikk den rett før helgen! Den inneholder ikke bare masse som passer perfekt til sommersesongen, men også flere av mine gamle favoritter som jeg alltid har på badehylla. 

Bangerhead sin egen dry shampoo og self tan fra Madame LA LA Tan er nye for meg begge to. Tørrshampoen er kjempebra, og jeg gleder meg til å teste selvbruningen! Gjør alltid research før jeg prøver ny selvbruning, og etter litt googling tipper jeg at denne blir en av favorittene. 

Jeg elsker makeup fra The Balm og Glo Minerals!! Betty-Lou Manizer er det perfekte solpudderet for sommeren, det gir en glødende og solbrun finish. Den var like god som Mary-Lou Manizer, som jeg bruker som highlighter i øyenkroken og under brynene hver eneste dag. Lipglossen fra Glo er i fargen Flirt! ♥ Jeg har den i fargen Romance fra før, og den er også dødsfin. 

Dette radarparet har jeg vært stor fan av lenge; lavendel body oil og body sleek hydrating lotion fra Ole Henriksen. Spesielt førstnevnte er jeg helt avhengig av, tror jeg har tømt tre slike flasker til sammen. Først og fremst smører jeg meg alltid med den på kvelden når jeg er på ferie, for å være helt sikker på at huden ikke blir tørr og begynner å flasse. Våkner med silkemyk hud dagen etter. Men i tillegg til å holde huden fuktig og myk, er lavendel kjent for å være en søvndyssende effekt (hvis jeg ikke tar helt feil?), så det hender også jeg smører meg med den hjemme om kveldene. Minuset er jo at man får kroppsolje i sengetøyet – OG, det er viktig å påpeke at hvis du skal ha den med deg på tur, så må du pakke den inn i minst fem poser eller helle litt over på en annen flaske. Det er nemlig ikke så god kvalitet på flasken, og den har lekt seg rundt i både kofferter og bagger hos meg. Ikke gøy! Men jeg tilgir den alltid, for den er bare best. 

Det siste produktet jeg skal vise dere er årets sommerduft fra Escada! Jeg kjøper vanligvis parfyme fra Escada hver eneste sommer. Men i år har jeg ikke gjort det fordi jeg har noen rester fra de tidligere årene. Så jeg ble veldig glad for å få denne likevel, for flasken er jo så utrolig fin! Og duften… Alle vet vel hvor fantastisk den er 🙂 

Hvis du skulle unne deg ett av disse produktene (vanskelig å velge ett), this is it. Lavendel oljen, mmmmm ♥

Og så har jeg fått en rabattkode å gi til mine lesere, så nå kan du få 15% hos alt i nettbutikken til Bangerhead. De har alle merker mellom himmel og jord, så hvis du trenger hva som helst til sminkepungen eller badehylla, kan du kanskje finne noe der og få rabatt på dine favoritter. 

Rabattkoden er IDAW, og varer fram til 7. juni. Og så gjelder den ikke kampanjevarer, som allerede er på tilbud 🙂 Enjoy, og ha en fin søndagskveld! 

1 Comment

  • Reply Aurora 1. juni 2015 at 17:27

    Så fint bilde av deg! 🙂

    http://www.postenfrue.blogg.no

  • Leave a Reply