Hverdagsliv

DRINKS AND GIRLS

1. juni 2015

Naddis sin bursdag var kjempekoselig; tapas på bordet, gode venninner, fine nye fjes, og drinker på rekke og rad. Det ble ikke seier i drinkkonkurransen denne gangen, noe som egentlig var ganske ventet da jeg smakte drinken som Naddis og jeg lagde. Stort minus for alle bringebærklumpene som gjorde det umulig å få drinken ut gjennom sugerøret, haha ♥ Men alle de andre jentene hadde kjempegode drinker, og det var den som la inn mest innsats og gravde ut en hel vannmelon som gikk av med seieren. Tror vi døpte den «watermellah» 🙂 

Jeg måtte raide Snapchat dagen etter for å finne noen hyggelige bilder fra kvelden. Er det noen som husker livet før Snap? Noe sier meg at vi satt mye mindre på telefonene våre da, og at vi kanskje hadde noen flere hyggelige bilder på kompaktkameraet da vi våknet dagen etter?! 

Morgenen etter bursdagen våknet jeg klokken 8, og var så tørr i munnen at jeg mistenkte at jeg hadde slikket asfalten på vei hjem fra byen. Måtte bare komme meg hjem, for hjemme hadde jeg jo avtale med mor og far om dugnad. Og så på en sånn søndag… Tenkte at det kom ikke til å bli hyggelig i det hele tatt, for mamma og pappa mener at den som er fyllesyk ikke har rett til å klage. Det går ikke an å ikke klage når man har det så vondt! Men «dugnaden» ble svært vellykket, og vi fikk gjort en haug av ting i leiligheten. Nå mangler det bare at jeg setter på plass ting i hyller, og rydder bort småting og sånt, og det skal jeg gjøre med en gang. Vi blogges senere ♥

9 Comments

 • Reply Mari 1. juni 2015 at 12:21

  Heii Ida! Kan de lage en step by step på hvordan du ordner håret ditt og hva du bruker i det? Sitter her og er såå misunneg <3 Ha en fin dag!

 • Reply o cel 1. juni 2015 at 13:24

  høres koselig ut! jeg er fortsatt ikke på snap, og få av vennene mine bruker det. rart hvordan det ofte går i grupper!

  kom over denne artikkelen på condé nast, selv om dere har en plan, kan det være verdt å se på: http://www.cntraveller.com/recommended/tropical/best-bali

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2015 at 13:40

  Mari: hei 🙂 kan prøve på det! Men det eneste jeg har gjort her er egentlig å glatte håret og vippe det innover mot slutten. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2015 at 13:40

  o cel: takk, jeg skal sjekke den ut! 🙂

 • Reply Anette 1. juni 2015 at 14:12

  Hvor er kjolen din fra? Så fin!

 • Reply Silje 1. juni 2015 at 14:29

  Hei Ida

  Lurte på om jeg kunne spørre deg litt om reisen du skal på til Bali. Hvor du skal, og hvor du har kjøpt reisen? Tenker litt på Bali vi også 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2015 at 14:41

  Silje: hei 🙂 vi har bestilt alle hotell på hotels.com, bortsett fra det ene som vi bestilte på hotellet sin side. Det kan være billigere hvis man er tidlig ute. Flybillettene fant vi på gotogate, men dem har jeg ikke erfaring med fra tidligere. Vi skal bo én natt i Legian, to netter på øya Nusa Lembongan, og 10 netter i Seminyak 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2015 at 14:42

  Anette: den er fra Zara, men tror jeg kjøpte den i sånn 2010! 🙁

 • Reply Aurora 1. juni 2015 at 17:21

  De drinkene så gode ut! 🙂

  http://www.postenfrue.blogg.no

 • Leave a Reply