Reise

REISEN TIL BALI HAR BEGYNT

3. juni 2015

Sponset koffert 

Hei fra Gardermoen! 🙂 

Malin og jeg har innstallert oss på kafé, og har akkurat fått i oss litt mat. Jeg er selvfølgelig nervøs som bare det, men prøver å tenke på andre ting enn at jeg skal sitte på et fly i over 17 timer, og reise i et døgn til sammen… Skal snart ta en liten dose «balium» som jeg velger å kalle det, og da blir jeg forhåpentligvis så chill at til og med fallskjermhopping lyder fristende. 

Her om dagen fikk jeg en helt perfekt gave fra Delsey Paris, nemlig ny koffert og håndbaggasje. Den svarte kofferten min stod dessverre på terrassen da jeg sprayet gullhylla, så jeg var litt irritert over at jeg måtte reise til Bali med en koffert full av gullglitter. Men så kom disse to herlighetene på døra, og det er de beste koffertene jeg noen gang har hatt. Nå har jeg riktignok ikke reist med dem enda, men de virker i hvert fall veldig solide – og hjulene ruller som en drøm. Fine å se på er de også! Det er bare den store kofferten som blir med på tur denne gangen, som håndbaggasje må jeg ha bag denne gangen. Vi skal jo på litt utflukter og sånt, så da er det greit å ha en stor bag i stedet. Det var flere som mente at vi burde reise med sekk i stedet for koffert – det kan folk se lenge etter at jeg gidder, haha. 

Her kan du se hvor Delsey Paris selges, det finnes garantert en butikk i nærheten av deg hvis du er keen på en fantastisk koffert 🙂 

Her er mine must haves i håndbaggasjen for denne lange reisen! I tillegg har jeg med sovemaske, lip balm, caps, tannbørste og rent undertøy. 

Har noen prøvd denne type ørepropper før? Jeg er ikke så fan av å bruke ørepropper, så tenkte jeg skulle prøve noe nytt denne gangen. 

To reiseklare jenter i joggedress! Haha. Jeg er egentlig ikke så fan av å kjøre dassestilen når jeg er ute og reiser, men siden vi skal fly så lenge så tenkte vi at joggis og joggesko var helt innafor. Vi kjøpte matchende på Bik Bok i går, bare for å være ekstra turister… 

Nå skal vi gå til gaten, for å være sikre på at vi får ha håndbaggasjen rett over plassene våre! Gud, så glad jeg er for at vi skal fly med Qatar, det er et lite lyspunkt opp i alt dette. Sånn i tillegg til at vi snart skal kose oss på Bali i to uker… 🙂 

Og hvis noe skulle gå til helvete, så var jeg lykkelig da det skjedde – og jeg elsker mammaen min, pappaen min og lillebroren min over alt i hele verden ♥♥♥

32 Comments

 • Reply karoline 3. juni 2015 at 16:09

  God tur ida! Er bare liiiiitt misunnelig 😢😂

 • Reply Lilly 3. juni 2015 at 16:14

  Gooood tur! Og gled deg til å lese Stalker, den er heftig! 🙂

 • Reply Aurelia 3. juni 2015 at 17:10

  god tur 🙂

 • Reply Hanna 3. juni 2015 at 17:34

  Hei Ida!

  Ville bare si at jeg elsker bloggen din! Du virker så komfortabel med deg selv, og det er deilig og lese om en som virkelig byr på seg selv.

  Spørsmålet mitt er vell egentlig om du kunne vist bilder av leiligheten din? Har akkurat flyttet så driver og innreder, og syntes alltid det ser så fint ut hos deg!

  Kos deg masse i Bali, god tur 🙂

 • Reply Aurora 3. juni 2015 at 18:15

  Kos deg masse!! 🙂

  http://www.postenfrue.blogg.no

 • Reply Marthe Sofie 3. juni 2015 at 19:16

  Masse lykke til med reisen og god tur!

  Haha, jeg er akkurat like «dramatisk» som deg når det kommer til å tenke på alle mulige ting som kan skje! Derfor bruker jeg ALLTID å sende en melding til alle jeg er glad i for å si nettopp det, at jeg er glad i dem.

  Vil heller være på den sikre sida!

  Gleder meg til å se hvordan dere har det! 😀

 • Reply Camilla 3. juni 2015 at 20:08

  Gooood tur!! Jeg har eksamen på fredag, og er over gjennomsnittet misunnelig på dere. Så kos dere litt ekstra for meg også 😃

 • Reply Martine Grorud 3. juni 2015 at 20:17

  ÅÅ, Bali er helt fantastisk! Vært der to ganger selv, og skal tilbake til neste år. Kos deg masse! 🙂

 • Reply Trine 3. juni 2015 at 21:20

  Åh, Keplers «stalker»! Gled deg 🙂

 • Reply Kristin 3. juni 2015 at 21:50

  Gled deg til Stalker, Ida! Akkurat ferdig, og den er såpass spennende at jeg tror du kunne sittet opp-ned i et skramlefly uten å merke det engang så lenge du leser denne 😀

 • Reply Anonym 3. juni 2015 at 21:59

  Så gøy, kos deg på tur!

  Skal til Oslo snart, lurte på om du kunne lage ett innlegg med tips til steder å spise/shoppe, og tips til attraksjoner vi bør få med oss? 😀

 • Reply Andrea 3. juni 2015 at 22:48

  Så utrolig fin blogg du har! Ta gjerne en titt innom min blogg, og del den gjerne også! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:18

  Kristin: åå så bra, gleder meg til å begynne på den! 🙂 de andre har jo vært så syykt spennende!

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:19

  Anonym: hei 🙂 kanskje du finner noe hvis du går inn på kategorien min som heter «Oslo»?

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:19

  Martine Grorud: tusen takk, gleder meg masse! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:20

  Camilla: lykke til på eksamen!! <3

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:22

  Marthe Sofie: Hehe, godt det ikke bare er meg! 🙂 tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:24

  Hanna: hei! 🙂 takk, så hyggelig å høre. Skal legge ut flere bilder av leiligheten når jeg kommer hjem! Lykke til med ny leilighet, klem

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:25

  Aurelia: tusen takk! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:27

  Lilly: tusen takk! De tidligere bøkene har vært fantastiske, så gleder meg veldig til Stalker! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2015 at 23:52

  karoline: tusen takk! :-))

 • Reply Kamilla Haaland 4. juni 2015 at 02:21

  God tur!! 🙂

 • Reply Eva Catrine 4. juni 2015 at 04:45

  De øreproppene er fantastiske! Jeg er nattevakt og må sove på dagtid når det er mye mer bråk ute, søppelbil, unger osv… i tillegg snorker samboeren noe sinnsykt! Men jeg sover veldig godt med de proppene 🙂

 • Reply Heidi 4. juni 2015 at 07:50

  God tur.

  Et spm bare.. Har du noen bra anbefalinger på steder i Tønsberg som tar vippe extension?;)

 • Reply Andrea 4. juni 2015 at 12:02

  Good tur!! Lurte på om man må ha lest de andre bøkene av Kepler før man begynner på Stalker? 🙂

 • Reply Elin 4. juni 2015 at 14:58

  Herlig avslutning på innlegget 😂😂 litt sånn siste farvel 😝

  Jeg er HELT lik når det kommer til utenlandsreiser selv!

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2015 at 21:31

  Elin: Hehe, ja, klarer ikke la være, blir så redd!! ??

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2015 at 21:35

  Andrea: jeg har ikke lest i helt riktig rekkefølge, og det har egentlig ikke plaget meg. Men etterforskeren har som vanlig en parallell story, så hvis jeg hadde visst om alle bøkene da jeg startet så hadde jeg valgt å lese i rekkefølge 🙂 klem

 • Reply Anonym 4. juni 2015 at 21:38

  God tur! Litt seint kanskje, men ja eg har prøvd dei øyreproppane. Eg brukte dei då eg sov, ettersom kjærasten snorkar så fælt (hehe). Dei funka godt til sitt formål, men det negative med dei er at dei er voks. Det er nesten som voksen smeltar når eg har dei i øyrene? Så då er det fort håret blir fullt i voks om natta.

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2015 at 21:38

  Heidi: hei 🙂 jeg har kun tatt vipper i Tønsberg én gang, hos en som en venninne går fast til. Hun heter Riina, og holder til på gressbanen på eik. Klem

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2015 at 21:39

  Eva Catrine: godt å høre, takk! 🙂

 • Reply Iselin 5. juni 2015 at 23:14

  God tur 🙂 vurderer å kjøpe meg ett par skjerf fra buyhelse 🙂 er dem litt lengre enn acne sine? Hvordan er kvaliteten i forhold? Hvordan er den lyse grå fsrgen og den grå/brun aktige?

  Håper på svar 🙂

 • Leave a Reply