Reise

FRIES BEFORE GUYS

10. juni 2015

God dag! Mens dere mest sannsynlig har ligget og sovet hjemme i Norge, har jeg ligget ved bassenget og solt meg med den daglige dosen bok, diet coke og fries med chilidip. Nam! Vi orket rett og slett ikke å ha noen planer i dag, vi fikk nok av trafikken gjennom Denpasar i går. Veldig glad for at vi ikke bosatte oss der! Snakker om trafikk.. Vi tenker muligens å ta en «heldags» for å se de obligatoriske tingene som rismarkedet, vulkanen og et tempel osv. Men vi orker ikke sitte i bil i 12 timer, så vurderer å begrense oss til å stoppe 3-4 steder. Hva syns dere som har vært her er heeelt must see? Vulkanen og rismarkedet er vel allerede bankers – monkey forrest og en eller annen foss er vi ikke interessert i. Misforstå meg rett; aper er mitt yndlingsdyr, men vi har hørt rykter om at apene der er noen frekkaser! 🙂 

Det eneste vi ikke er superfornøyd med på hotellet er maten. Frokosten er bra, men å spise i restauranten er ganske smakløst. De prøver nok å ha litt av alt, i stedet for å være skikkelig gode på noe. Så derfor har vi som regel endt opp med hver vår pomfri ved bassenget, bare for å få i oss noe i løpet av dagen. På kveldene har vi tenkt å prøve ut nye restauranter fra topplisten på Tripadvisor. I går bestemte jeg, i dag er det Malin så tur – så det blir spennende å se hva hun har plukket ut.

Nå skal vi på spa igjen, har booket massasje for rygg, skuldre og nakke. Jeg gleder meg! Ha en fin dag, alle sammen ♥

29 Comments

 • Reply Jannicke Bjørkholta 10. juni 2015 at 10:13

  Så utrolig fin blogg! Ønsker deg en strålende dag!

  Hadde betydd utrolig mye for meg om du hadde lagt igjen en kommentar på bloggen min 🙂

 • Reply tuva 10. juni 2015 at 10:26

  Sykt fin blogg

  Ta gjerne en titt på bloggen min og kommenter gjerne , det hadde betydd mye 🙂

  Mvh Tuva

 • Reply B 10. juni 2015 at 10:51

  Såå misunnelig her jeg sitter på jobb med drittvær på utsiden.. Kos dere!

 • Reply ♡ Martinesliv 10. juni 2015 at 11:02

  åå – kos dere masse ! : )

 • Reply Kristina 10. juni 2015 at 13:58

  ah, Bali! jeg var der i tre måneder i fjor og ønsket ikke å dra hjem igjen! Ubud er fantastisk, dere burde ta en tur dit, trenger ikke å dra innom monkey forrest hvis det ikke er av interesse, men Ubud har en så chill og deilig stemning der (fikk den følelsen i hele Bali, men ja) nydelig natur, gode spisesteder etc. veldig koselig der! rismarker er et must, bare vandre rundt på markene, se fjellene i bakgrunn, helt nydelig (det så jeg vel i Ubud) mange nydelige steder i Bali, håper dere koser dere gløgg! jeg får skrape sammen å dra tilbake en dag, veldig snart kjenner jeg!

 • Reply Marit 10. juni 2015 at 14:25

  Ser ut som om dere koser dere:) Jeg skal til Bali i to uker i sommer, og lurte på om du kunne ha et eget innlegg der du anbefaler do’s and don’ts? Hoteller, restauranter, ting å se osv? Det hadde vært veldig hjelpsomt 🙂 Kos dere videre!

 • Reply Mette 10. juni 2015 at 15:07

  Dere burde ta en guidet tur opp på en vulkan (husker ikke navnet) for og se soloppgangen 🙂

 • Reply Lise Penne 10. juni 2015 at 15:47

  Det er så UTROLIG gøy å lese når du er på Bali, mitt andre hjem <3

  Støtter deg i trafikken, den fikk mamma og pappa helt hetta av når de var på besøk, og desverre husker de den bedre enn ant. Jeg var jo vant med det ifra 3 mnd med det, men vi kjørte scooter så var ikke så irritasjonsmoment. Men ikke kjør scooter 🙂

  Dropp apene, de er frekke og er veldig lett å hisse på seg om du får øyekontakt med de. De biter veldig ofte 🙁

  Apropos mat; ikke glem sushi tei, det må dere bare trosse trafikken for. Men det er ikke så langt ifra Seminyak 🙂

  Maten generelt på Bali er AMAZING syns jeg, og kunne reist tilbake å bare spise haha. Ikke glem alle strendene <3 Kos dere videre jenter!!!

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 15:51

  Lise Penne: tuusen takk! <3 du er gæren som har kjørt scooter her!!

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 15:52

  Marit: så deilig! 🙂 kan skrive om restauranter og hotell jeg besøker, klem

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 15:53

  Kristina: takk for input! 🙂

 • Reply Trine 10. juni 2015 at 17:00

  Vet ikke hvordan planene deres er videre, men dere burde virkelig ha noen dager i Ubud. Skikkelig herlig by, med utrolig mye god mat (som du ikke finner så mye av nede i kuta-legian-seminyak-områdene), og utrolig chill stemning. Tenkt yoga og masse farger. Love it!

 • Reply Anonym 10. juni 2015 at 17:27

  Åh, de fries’ene ser HIMMELSK ut!!!

 • Reply Anonym 10. juni 2015 at 17:36

  Cafe bali I Seminyak er et perfekt sted for lunsj, middag og dessert. I tillegg til at de har sykt gode juice osv. Er også et veldig koselig sted med god service. Det er en restaurant like ved som jeg har glemt hva heter men der har dem virkelig kvalitets mat. Kos dere masse.

 • Reply Asacool 10. juni 2015 at 17:38

  Rigde walk, i Ubud er kjempe fin om du vil se risåkre, det er litt lang taxitur (ligger i nærheten av Monkeh Temple), der går du til en topp og kan drikke smoothie i en «øy» på en liten innsjø på toppen av fjellet.

  Potato head i seminyak er god mat og drinker, på dagtid og kveldstid.

  Finns Beach Club, i Uluwatu, er fint sted p være på dagen, du kan snorkle, sole deg, ro litt i kajak og få gode drinker. Koster 200 000 å komme inn, men 150 000 av de kan du bruke til mat og drikke.

  la Favela er koselig på kveldstid for drinker.

  beach walk har god shopping, med «kommersielle» butikker, typ Topshop, Zara, mango, Victoria secret osv. Ligger i Kuta, i nærheten av Seminyak. 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 19:02

  Anonym: tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 19:03

  Asacool: tusen takk for tips!! :-))

 • Reply June 11. juni 2015 at 02:35

  Synes monkey forest i ubud var verdt å få med seg, jeg, hadde det veldig morsomt der. Soloppgangen fra gunung batur er verdt turen opp. Og ta et par dager på Gili Meno, har aldri vært nærmere paradis! 🙂

 • Reply linn 11. juni 2015 at 02:48

  Dra til singlefin på søndag…. da er hele plassen full med hipstere… mye fint å se på…ellers er de å.finne hver kveld hos alley cats i kuta

 • Reply Camilla 11. juni 2015 at 09:58

  Nusa Dua Beach er utrolig fin og verdt å få med seg!

 • Reply Anonym 11. juni 2015 at 10:00

  Vil absolutt anbefale å ta en tur på potatohead, og dersom dere skal ut i Kuta er det en utrolig kult vorse sted som heter Apache! Vulkanturen er absolutt verdt å se, også vil jeg anbefale å leie en båt for dagen og dra på øyer i nærheten!

 • Reply Frida 11. juni 2015 at 11:02

  Anbefaler MozzarellA på det sterkeste! Fint sted med herlige ansatte, og maten er helt fantastisk! Var i Seminyak i en uke i vår, og spiste der to ganger. Kyllingen er fantastisk god!

 • Reply Synne 11. juni 2015 at 18:02

  Herlig blogg! Du skiller deg liksom ut fra de fleste andre bloggere. Her er ikke alt perfekt, rosa og uinteressant, men mye mer ekte og morsomt! Elsker det! Stå på 🙂

 • Reply Sara 11. juni 2015 at 18:34

  Hei Ida! Gøy å følge deg på Bali 🙂

  Dere MÅ dra og spise på sushi tei! Det kan ta lang tid å komme seg dit, men det er virkelig verdt det for den sushien. Anbefaler også å dra til Uluwatu, det er såå vakktert. Single Fin har veldig god mat og fantastisk utsikt. Synes generelt maten på Bali var god, så drop hotellmaten!

  Er enig i at 12 timer på buss er lenge, lei en skuter og kjør selv det gjorde vi. Det er litt skremmende i starten, men kjempemorsomt når man fikser det! Bare krev å få hjelm, så går det fint 🙂

  Dersom dere har tid, anbefaler jeg å dra til Ubud for en dag eller to. Vi var der i tre dager, og det var helt perfekt. Fikk besøkt monkey forest, dro på yogatime på et sted som het Yoga Barn (tror jeg) og tuslet rundt i den lille byen langt inne i skogen. Det var fantastisk! Anbefaler også taco casa i Ubud, dersom dere blir lei av den asiatiske maten.

  Da vi var på Bali, foretrakk vi stranda fremfor bassenget på hotellet. Strendene er fine, og man kan leie solseng for en billig penge. Mange steder har restaurantene langs stranda daybeds som man kan bruke dersom man kjøper mat der (feks diet coke og fries). Kjempebillig luksus! Og du kan jo å surfe, lei deg et brett på stranda!

  Kos dere, og nyt dagene! klem

 • Reply Marie 11. juni 2015 at 22:44

  Hvis dere vil unne dere en kjempegod middag en kveld, så er det en biffrestaurant som ligger ved Kuta Beach som er helt fantastisk. Og overraskende grei i pris! Husker ikke hva den heter, men ligger rett ved shopping-senteret som heter Beachwalk (typiske kjedebutikker, men også en del balinesiske). Restauranten har hvert fall røde markiser og ligger helt inntil veien som skiller mellom butikker/restauranter/senteret og stranden. Hvis det hjelper noe, haha

 • Reply Victoria 11. juni 2015 at 23:43

  Kom nettopp hjem fra 3 mnd på den mest fantastiske plassen jeg vet om! Skulle ønske jeg kunne ha vært lenger, men jeg skal definitivt tilbake. Motel Mexicola i Seminyak har en utrolig god stemning, man før følelsen av å sitte midt i Mexico og maten er god. Ellers så anbefales både Potato Head og Finn’s Beachclub om dere er ute etter fine steder å slappe av og nyte sola på dagtid. En plass jeg skulle ønske at jeg dro på oftere på søndager var Single Fin i Uluwatu, herlig stemning, herlige folk og en fantastisk solnedgang!!

  Det å kjøre scooter på Bali er ikke så skummelt som det ser ut som, er ofte mye lettere å komme seg frem og man får sett plasser man ellers ikke ville fått sett. Er det noe jeg savner nå når jeg er hjemme i Norge er det å sette seg på scooteren og kjøre på oppdagelsesferd til en eller annen «skjult» strand.

  Savner virkelig Bali, så nyt det mens du kan!

  Klem

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2015 at 03:05

  Synne: tusen takk!! 🙂

 • Reply Karoline 26. juni 2015 at 21:57

  hvor hvor hvoooor er detn hatten fra?

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2015 at 23:32

  Karoline: accessorize 🙂

 • Leave a Reply