Ida tipser

INGEN SOMMER UTEN BETAKAROTEN

10. juni 2015

Annonse

Nå er vi tilbake fra spa, og det var sååå deilig! De har en snodig form for hodebunnsmassasje her, men det er absolutt favorittområde å få massasje. Ah, velvære ♥

Før vi skal kle på oss og gå ut og spise, vil jeg gjerne minne dere om tilbudet på Betakaroten fra Good For Me.

Bestill her, og få første levering til kun 99,-. Vanligvis koster det 249,- for en levering, så det er et kjempetilbud 🙂 Du kan også huke av for «engangskjøp», da vil du kun få levering én gang og ikke bli abonnement.   

Både Malin og jeg har med oss hver vår Good For Me Betakaroten hit til Bali, og vi har begge holdt huden vår frisk og fornøyd. Ingen solbrenthet eller soleksem her i gården – og det er først og fremst grunnen til at jeg tar betakaroten. I tillegg er det jo et pluss at man får fortere farge og at brunfargen holder lengre, men å passe på huden er prioritet nummer én! 

Solen er jo så sterk her i Bali, så det er virkelig viktig å smøre seg med høy nok faktor og ikke ligge for lenge. I Norge har sommeren kanskje latt vente på seg litt? Jeg leste i stad at nå er den på vei for fullt, så da blir det vel behov for både solkrem og betakaroten hjemme også. Please hold på sola til jeg kommer hjem, får aldri nok! ♥

PS. Når jeg har skrevet om denne betakarotenen tidligere har jeg fått spørsmål om hvordan den er å svelge. Min erfaring er at den er lett å svelge – den er ikke for stor, og er glatt så den glir rett ned. Nå skal det sies at jeg er vant til å svelge store algekapsler og andre typer vitaminer, så det er nok individuelt. Men jeg tror de fleste skal klare å få ned denne, altså 🙂 

Nå er det på med tøyet og ut og spise. Malin har valgt en spansk tapasrestaurant for kvelden. Jeg furter ikke, for å si det sånn! 

24 Comments

 • Reply Anonym 10. juni 2015 at 12:26

  Abonnent*

 • Reply Anne 10. juni 2015 at 13:12

  Hei Ida,

  Når du har med deg betakaroten til utlandet, har du noen ganger fått problemer med det i tollen?

 • Reply marte josefine 10. juni 2015 at 13:28

  I dag er det 20 grader i Tbg og det blåser ikke så mye som det har gjort de siste dagene. Håper det bare holder seg bra nå 🙂

 • Reply Eirin 10. juni 2015 at 13:43

  Må man handle med faktura?

  Hvor kan man huke av for engangskjøp?

 • Reply Anja 10. juni 2015 at 13:55

  Hei Ida!

  Jeg finner ikke noe sted hvor jeg kan huke av for «engangskjøp». Det som står er:

  Har du benyttet deg av et introduksjonstilbud vil du motta en ny forsendelse annenhver måned til veiledende pris, inntil du formidler noe annet til kundeservice. Veiledende pris tilsvarer normalt det dobbelte av introduksjonspris. Frakt på 39,50,- tilkommer hver forsendelse.

 • Reply :) 10. juni 2015 at 15:14

  Man er PÅ en øy, ikke I en øy. Hehe, så du er PÅ Bali, ikke I Bali :):)

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 15:54

  Anja: du må trykke der det står betakaroten, på første siden du møter deg når du trykker på linken. Kommer opp i menyen der 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 15:55

  Eirin: på siden du kommer inn på når du trykker på linken 🙂 trykk der det står betakaroten, og velg engangskjøp i menyen.

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 15:55

  marte josefine: så bra!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 15:55

  Anne: nei, det har jeg ikke 🙂

 • Reply Mona 10. juni 2015 at 16:51

  For en utrolig fin kimono (?), hvor er den fra, Ida?:)

 • Reply Sandra 10. juni 2015 at 17:16

  Må man ha brukt den en stund før man reiser, eller har den en effekt om man tar den 1uke før man reiser? 🙂

 • Reply Charlotte 10. juni 2015 at 17:34

  Har selv gått på disse i fjorten dager nå, og reiser til Spania på søndag, så jeg gleder meg til å se resultatet! I fjor ble jeg så solbrent at jeg endte opp med arr på armen (skal sies at jeg er ræva på å smøre meg), men satser på at Betakarotenen hjelper på det solbrentheten også 🙂 Synes det går fint å svelge de, og jeg er ikke glad i å svelge tabletter! Ha en strålende ferie videre, fine deg <3

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 19:00

  Charlotte: håper det går bedre denne gangen! 🙂 takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 19:02

  Sandra: for min del har det variert litt når jeg begynner, noen ganger en måned før, andre ganger et par uker. Jeg ville anbefalt å bruke betakaroten om du så ikke rekker å begynne før du faktisk er i solen, men altså helst starte noen uker før 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2015 at 19:09

  Mona: H&M 🙂

 • Reply Kamilla 10. juni 2015 at 20:25

  Betakaroten er veldig lett å svelge, men når det kommer til de D-vitaminene man får med (hvis du husker å huke av for det) de fester seg på tungen, og er veldig vanskelig å få ned.. Jeg tør ikke ta de når jeg er alene hjemme lenger :-p

 • Reply Camilla 10. juni 2015 at 23:42

  Jeg har brukt denne betakarotene i noen uker nå, og jeg er veldig fornøyd med brunfargen etter ferie i Italia 🙂 men den skal hindre soleksem, og det har jeg fått masse av mellom lårene.. så akkurat på det punktet var ikke denne betakoreten så bra!

 • Reply Kristin H. G. 11. juni 2015 at 09:28

  Hmm, det er feil at man kan huke av for engangsforesendelse, det står klart at man må kontakte de på mail for å avbryte abonnomentet. Og de bruker 2 uker på å svare.

 • Reply Anonym 11. juni 2015 at 17:59

  Hvordan er det å bruke betakaroten mens man går på p- piller?:)

 • Reply Heidi Nathalie Hovland 11. juni 2015 at 21:09

  Gleder meg til å få disse i hus! Brukte betakaroten.no sine ifjor, og jeg så ut som en gulrot… Ble en utrolig stygg oransj-brunfarge, jeg så ikke ut, haha! Men disse har jeg kun fått positivt inntrykk av. Jeg reiste til Costa Rica i april uten å ha gått på betakaroten eller brukt det der nede, og jeg endte opp hos legen fordi huden min fikk så mye soleksem. Ikke særlig godt 🙁 Blir bra å få startet med dette igjen nå som sommeren virkelig sier hei!

  Håper du koser deg masse på Bali 😀

 • Reply Eirin 12. juni 2015 at 00:22

  Det er jo engangskjøp for 4 måneder. Er jo kjempe kjedelig at man ikke får prøvd ut en boks. Tilbudet blir jo bare borte.

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2015 at 03:05

  Anonym: har ikke hørt noe om at det frarådes, går selv på p-piller og har ikke merket bivirkninger 🙂

 • Reply cecilie 26. juni 2015 at 21:37

  Er det naturlig kostilskudd eller syntetisk? 🙂

 • Leave a Reply