Reise

EN DAG I BALI ZOO

11. juni 2015

Her om dagne var vi som nevnt i Bali Zoo, og det var et fantastisk fint sted. Jeg ble helt forelsket i mange av dyrene, spesielt de søte apekattene. Om jeg bare kunne ha en apekatt som kjæledyr… ♥ Kvelden før vi skulle dit hadde Malin fortalt meg om en dame som fikk revet av ansiktet og armen sin av en chimpanse som ble holdt som husdyr, så jeg tror nok ikke det ville vært en god idé uansett. Men dagen etter stod jeg med apen Paris på skulderen, og fikk nærkontakt med en søtnos likevel. 

Fuglene og slangene holdt jeg meg for det meste unna – for å komme videre i parken måtte man gå gjennom en liten tunell med slanger (riktignok bak glass), men da lagde jeg bare skylapper med hendene og hastet gjennom med vettet i behold. Det man ikke ser har man litt mindre vondt av! 

På slutten av oppholdet spiste vi lunsj i restauranten, de hadde en kjempegod buffet som fulgte med i pakken vi hadde kjøpt. Og utsikten var nesten det beste! Forbi oss trampet elefant etter elefant – ikke hverdagskost til måltidet. Tok flere hundre bilder i zoo’en, men her er noen av favorittene: 

I dag har vi ligget ved bassenget og lest ferdig hver vår bok, og nå har vi akkurat dusjet og skal gjøre oss klare til shopping. Vi hadde egentlig ikke store shopping-planer for turen, men det er jo  mange fine butikker her i Seminyak-området! Hva kan man gjøre…  

18 Comments

 • Reply Anonym 11. juni 2015 at 09:36

  Hvilket hotell bor dere på? 🙂

 • Reply Marit 11. juni 2015 at 10:19

  haha! Var i Bali zoo for et par år siden selv, og når jeg fant ut at jeg måtte gjennom det slangehuset visste jeg ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg(hater slanger over alt på jord).. Så jeg fikk veninna mi til å sjekke at det ikke var noen der, når hun sa det var klart lukket jeg øynene og sprang så fort jeg kunne gjennom! Enda godt det ikke var så stort, hehe! Nyt deilige dager på Bali, en fantastisk fin plass 😀

 • Reply Ane 11. juni 2015 at 11:07

  Hvor er shortsen din fra? 🙂

 • Reply Sentrumjenta 11. juni 2015 at 13:17

  Likte bloggen din! Flotte bilder:D

 • Reply Sol 11. juni 2015 at 19:27

  Trist å se så mange dyr i bur 🙁

 • Reply Synne 11. juni 2015 at 19:37

  Så veldig gøy ut! Veldig fine bilder! Kos dere masse på tur 🙂

 • Reply Lena 11. juni 2015 at 23:08

  Hm. Jeg ble litt trist når fellesnevneren for favorittbildene dine var burstengene.

 • Reply Hana 11. juni 2015 at 23:14

  Kommer aldri til å forstå underholdning som består av å se på dyr i bur..

 • Reply Anonym 11. juni 2015 at 23:51

  Synes synd på dyrene som er i bur 🙁

 • Reply stine 12. juni 2015 at 00:40

  Jeg flyttet nylig hjem fra paradiset selv, og må virkelig anbefale dere på det sterkeste å ta hvertfall ett døgn på gili trawangan! Der er det virkelig helt fantastisk! Dykkingen er super, instabildene blir helt perfekte og sykkelturen rundt øya som varer i ca halvannen time gir mye positive inntrykk!

  Kos dere videre! Jeg er helt grønn av misunnelse…..

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2015 at 03:06

  Ane: H&M 🙂

 • Reply Anonym 12. juni 2015 at 17:09

  Uluwathu bør besøkes, magisk ved solnedgang.

 • Reply Anonym 13. juni 2015 at 00:35

  Hihi, den apen du holdt var nok ganske neddopet så ikke tenk at dere EGENTLIG hadde så mye kontakt.. Håper ikke det kommer fler innlegg av hvor gøy en zoo er. Det bør absolutt ikke anbefales.

 • Reply Anonym 13. juni 2015 at 11:31

  Dyr i bur for vår underholdning er bare trist ;(

 • Reply Sara Elle 13. juni 2015 at 19:43

  Drar folk fortsatt i dyreparker? Har vi ikke kommet lengre som mennesker? Jeg ser ikke underholdningen i å glane på ville dyr, frarøvet sin frihet og holdt i bur… Det er psykopatisk.

 • Reply Ella 14. juni 2015 at 09:40

  Sykt skuffet over at du velger å reklamere for dyremishandling og over at du velger å støtte denslags. Lavmål..

 • Reply Anita 17. juni 2015 at 14:47

  Dyreparker er så jævlig.

 • Reply Isabel Hausvik 27. juni 2015 at 15:53

  stakkars dyrene 🙁

 • Leave a Reply