Reise

VI ENDTE OPP I NUSA DUA

12. juni 2015

I dag morges hastet vi litt avgårde, for vi hadde lest at hvis man skal på Potato Head, burde man være der når det åpner for å få solseng. Men vi visste ikke at det var så populært at man måtte være der før det åpnet, for da vi kom to minutter før åpningstid, var det 50 meter med kø. Det ble ikke noen solseng på oss hos Potato Head Beach Club, å være nummer 6 på en venteliste kan være en evighet når det gjelder en solseng. Dessuten var det jo ikke dagsfylla vi var ute etter i dag heller, og fikk litt den viben av stedet. Men absolutt et perfekt sted hvis man er en jentegjeng som vil drikke frozen margaritas mens solen gjør sin jobb – kan jeg tenke meg! 🙂 

Vi hoppet i en taxi utenfor, og ba sjåføren om å kjøre oss til Dreamland Beach. Det nektet han, for der var det skittent. Han mente at vi heller burde dra ut til en øy, fiske vår egen middag og sove på stranda under stjernene. Nå vel, han kjenner oss dårlig, tenkte luksusdyrene i baksetet. Han ramset opp en haug av strender, og skravlet i vei. Plutselig hadde vi kjørt i en time (det skal sies at trafikken er veldig ille her på fredager), og vi begynte å bli ganske oppgitt baki der. Så vi ba ham sette av oss på nærmeste strand, som ble paradiset Nusa Dua Beach. Hvem vet hvor langt vi hadde kjørt hvis han fikk bestemme! Men vi var veldig fornøyd med stedet vi endte opp på. Kjøpte oss hver vår solseng, og lå hele dagen og slappet av i den mest behagelige vinden man kan tenke seg. Det vi så av Nusa Dua var nydelig! 

Det er like deilig som det ser ut som! Jeg vil ikke hjem til Norge!!! Faktisk, så har vi lekt oss med tanken på å ta en svipptur til Australia, siden det bare er noen timer med fly fra Bali. Noen Bali-kjennere som kan fortelle oss om det er et stress uten like å ta et døgn i Perth? Blir sikkert ikke til at vi gjør det, men hadde det hadde vært veeeldig gøy – når vi først har drasset oss rundt halve kloden. 

Nå er det kveld her i Bali. Vi har spist middag på et sted som heter Taco Casa, og er så mette at det virker som om eneste utvei her i livet er å pakke seg inn i dyna. Nattinatt 🙂 

 

33 Comments

 • Reply Anonym 12. juni 2015 at 16:37

  Nå vet jeg ikke om det er stress å dra en dagstur til australia, men det jeg vet er at man må ha visum, samt at man bare får visum opp til 3 ganger til australia (man skal være heldig for å få flere enn 2ganger) 🙂

 • Reply Vero 12. juni 2015 at 16:48

  Herlige bilder!

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2015 at 16:54

  Anonym: ahaa, skjønner.. Tanken om visum streifet oss så vidt, men at man kun kan få det begrensede ganger var jeg faktisk ikke klar over. Takk for svar 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2015 at 16:55

  Veronika BS: tusen takk 🙂

 • Reply Tina 12. juni 2015 at 17:06

  Eeeelsker å lese bloggen din når du er på ferier!! Du bør dra oftere 🙂 haha… Ser for meg at jeg er der du er når du beskriver dagene der! (Kanskje litt merkelig å si menmen haha…)

 • Reply Vibeke 12. juni 2015 at 17:46

  Du ser fantastisk ut Ida! Kos deg videre:)

 • Reply Maiken 12. juni 2015 at 18:09

  Tror ikke det er riktig at det er begrenset, har jeg aldri hørt noe om i allefall. Jeg studerte i Perth i flere år (på studentvisum) og har vært der fem ganger siden på turistvisa.Aldri vært noe problem. Flyplassen i Perth er relativt liten (typ gardemoen), og det er kort inn til byen. Om dere skal bli en natt så skaff dere et hotell i Fremantle 🙂 Men – sjekk været først kanskje? Er jo vinter i Australia nå.

 • Reply Anonym 12. juni 2015 at 18:22

  Det er vinter her i Perth naa likevel, og selv om det ikke regner eller er saa veldig kaldt saa er det ikke akkurat solevaer heller hehe… Ville heller kommet tilbake for en lengre periode og naar det er herlig sommer (typ oktober-april)! PS Det stemmer at du maa ha visum, men du kan faa saa mange visum som du vil lol det gjelder working holiday visa (jobbe her i ett aar) man bare kan faa to 🙂

 • Reply Anonym 12. juni 2015 at 18:28

  Digg bikinibabe 😀 Kos dere masse videre!

 • Reply Maren 12. juni 2015 at 19:27

  Nå har jeg forsåvidt aldri vært på Bali og eller ikke i Perth, MEN i Australia har jeg vært, og om du ikke får anledning til å dra nå, så DRA DRA DRA når du får muligheten!! Det er et paradis uten like og en opplevelse man ikke kan være foruten 🙂 Håper alt er fint!

 • Reply Tone R 12. juni 2015 at 19:29

  Her er det regn, regn og regn så langt yr kan melde, så er en brødskive sjalu på Balituren din (ikke bare en smule 😉 )

  Du ser flott ut! 🙂

 • Reply Mette 12. juni 2015 at 19:49

  Det er vinter i Perth nå, så kan være skikkelig surt.. Typ alt mellom 12-20 grader. Bodde der for to år siden, og tok en svipptur innom Bali på veien hjem. Anbefaler Perth, men kjekkere å dra dit når det er sommer der (vinter hos oss) 😉

 • Reply Emilie. 12. juni 2015 at 20:10

  Så fin du er Ida! perfekt sommerkropp! 🙂 kos dere masse resten av ferien 🙂 Klem

 • Reply Mette 12. juni 2015 at 21:36

  Må ha visum, men det hjelper de dere med hvis dere drar innom et reisebyrå 🙂 Tok en tur innom Perth da jeg var i Bali for noen år siden. Gikk veldig greit:)

 • Reply FRIDA I NEW ZEALAND 12. juni 2015 at 21:43

  Du stråler!

 • Reply Anonym 12. juni 2015 at 23:04

  Så herlig det ser ut 🙂

  Må si jeg er litt misunnelig på den kroppen din altså, du ser fantastisk ut!

 • Reply V 13. juni 2015 at 00:14

  så nydelig du ser ut Ida! Må virkelig si at kroppen din var drit pen, skikkelig misunnelig 🙂 håper du har det fint i Bali:) nå vet jeg ikke helt hvor i Bali du er men har hørt det er ganske kort å fly til Thailand derfra:) å der trenger du ikke visum:)

 • Reply Marthe 13. juni 2015 at 01:15

  Åå det så deilig ut! 🙂 kjempefine bilder av deg.

 • Reply Anonym 13. juni 2015 at 03:32

  Det regner her akkurat nå…. men det er syykt vakkert om du aldri har vært i aus…så burde du utnyyte sjangsen. Har like vakre strender her…. nydelig natur

 • Reply Kristina 13. juni 2015 at 05:40

  Hei Ida,

  Jeg bor i Perth akkuratt nå og har bodd her i 3 år. Jeg har tidligere også bodd på østkysten. Jeg vil egentlig anbefale deg å bli i Bali. Perth er fint, men det er ikke vits å fly fram og tilbake for bare en dag. Turister i Australia bør dra til Østkysten, eller eventuelt nord i Western Australia – typ Broome, The Kimberleys, eller Nigaloo Reef.

  Når det gjelder turist visum, er det ingen begrensninger på antall visum du kan ta ut, men det er maksimum 3 mnd per år (noe jeg antar ikke er noe problem for deg). I tillegg så er dette elektronisk ordnet på flyplassen dere lander på i Australia, så tror det hadde vært veldig enkelt å få til.

  Om det evt blir Perth, så er været her veldig behagelig, 22-25 grader og sol, men kald høstvind (altså for kaldt for stranda/norsk sommer). Om dere velger å dra nord i WA, så er det tropiske temperaturer og hval sesong for øyeblikket, så det kunne sikkert vært fint.

  Håper dette hjelper 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2015 at 06:52

  Kristina: tusen takk for råd 🙂 vi blir hvor vi er, så får jeg heller ta turen til Australia en annen gang og være litt lenger. Klem

 • Reply Tonje 13. juni 2015 at 13:33

  Dere ser smashing ut! Kos dere masse! 😀

 • Reply Anonym 13. juni 2015 at 14:30

  åå du har et nydelig smil! sjalu på kroppen din. Kos deg masse!

 • Reply theresekristina 13. juni 2015 at 14:56

  Sååå deilig 😀 Eg reise til Hawaii på mandag og gleda meg ekstra no når eg scrolla gjennom feriebilda dine. Håpe dåkke storkosa dåkke!

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2015 at 14:58

  theresekristina: ååå så herlig!! god tur til Hawaii! 😀

 • Reply Tone 13. juni 2015 at 18:22

  Bare tull at det er begrensinger på visum til australia, jeg har vært der 100 ganger 🙂 (ikke fullt hundre da, men ti-tolv…) Det er ikke veldig stress nei, du får visumet med en gang du søker, og betaler ca 250 kr for det (kommer litt an på hva dollaren ligger på). 🙂

 • Reply Anna 13. juni 2015 at 23:54

  Uhj hvor ser det rart og lækkert ud! 😮

 • Reply Linn 14. juni 2015 at 15:24

  Dere burde dra på en restaurant som heter TJ’s i Kuta! Sykt god mexicansk mat og hyggelig sted 🙂

 • Reply Synne 14. juni 2015 at 21:46

  Ser herlig ut! Herligheten!

 • Reply Helene 15. juni 2015 at 14:27

  Så flott du ser ut Ida!

 • Reply Ida Wulff 15. juni 2015 at 16:15

  Helene: tuusen takk! <3

 • Reply Ingrid Elise 16. juni 2015 at 17:16

  Du har virkelig så fantastisk kropp! Akkurat slik jeg ønsker å se ut, sunn og feminin. Jeg elsker bloggen din, den gir meg så mye inspirasjon. Jeg er også høysensitiv og litt reservert, elsker alenetid og å ta livet med ro, men er samtidig veldig sosial med min innerste vennekrets.

  Du er et godt forbilde! Så ekte og naturlig. Takk for det 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2015 at 01:49

  Ingrid Elise: tusen takk for fine ord <3 klem til deg

 • Leave a Reply