Mat

ALENETID MED DREAM SORBET

14. juni 2015

Annonse

Før jeg reiste til Bali, fikk jeg teste to nyheter fra Diplom-Is; Dream Sorbet med mango og Dream Sorbet med bringebær. Jeg er solgt! Begge sorbetene er utrolig friske, og de smaker virkelig av mango og bringebær, ikke noe syntetisk skvip her i gården ♥

Den er det perfekte tilbehøret til en alenekveld med et magasin eller en lettbeint TV-serie. Kan nesten ikke beskrive hvor godt de smaker. Men selv om jeg helst vil spise rett fra boksen, i morgenkåpa, alene i sofaen (hva da singel), ser jeg for meg at den er helt perfekt å servere som dessert, i en smoothie, eller til og med i en frisk sommerdrink når jeg har besøk i sommer. 

– smaken av sommer – 

Hvis jeg skal velge en favoritt, så må det være bringebær. Det kunne jeg nesten gjette bare ved å se på boksen, jeg elsker bringebær. Og den skuffet virkelig ikke. Tror jeg spiste en halv boks bare da jeg skulle teste sorbeten for å skrive om den…. Nam! 

Sorbeten er et litt sunnere alternativ til den vanlige iskremen, og dessuten er den fri for laktose. Så; absolutt et godt tips til deg med laktoseintoleranse også! Jeg har så mange rundt meg med laktoseintoleranse at den er perfekt å ha i fryseren, klar til servering når jeg har besøk. Sammen med noen friske bær og kanskje litt frukt blir det jo den perfekte desserten. 

Prøv Dream Sorbet neste gang du skal unne deg noe godt nå i sommer, du vil ikke bli skuffet. Og les mer om Diplom-Is sitt sortiment her hvis du ønsker 🙂 

11 Comments

 • Reply JuliaSofie 14. juni 2015 at 09:33

  Har smakt bringebær og elsker den ja:) skal teste ut mango til helgen tenkte jeg 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. juni 2015 at 09:47

  JuliaSofie: nam, de er supergode begge to! 😀

 • Reply Kamilla Haaland 14. juni 2015 at 11:00

  åh, sorbet er sykt godt! 🙂

 • Reply Elisabeth 14. juni 2015 at 14:41

  Du er så utrolig fin med krøllene dine!

 • Reply Renates Reiser 14. juni 2015 at 15:19

  Mmmmmmmm-mango! Må nesten teste ut den, ja! Takk for tipset 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. juni 2015 at 15:38

  Elisabeth: tusen takk!

 • Reply Anonym 14. juni 2015 at 20:13

  Produktet kan inneholde spor av melk, nøtter og peanøtter.

  Så den er IKKE fri for laktose!

 • Reply Synne 14. juni 2015 at 20:45

  Reis til Sanur! Jeg bodde der i nesten 4 måneder, og det er verdens koseligste lille sted. Fine strender og koselige, små restauranter langs stranden. Ikke så langt unna Kuta heller, så går an å kombinere 🙂 Anbefaler Maya’s, som var redningen for meg etter å ha slitt med å finne god mat den første uka. Nydelige smoothies og ordentlig god og sunn mat. Legger ved link til Maya’s på Tripadvisor 🙂

  http://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g297700-d2009568-Reviews-Maya_s_Coffee_Smoothie_Bar-Sanur_Denpasar_Bali.html

  Om dere er glad i italiensk er det også en koselig restaurant i Sanur som heter The Village.

  http://www.tripadvisor.com.au/Restaurant_Review-g297700-d1573299-Reviews-The_Village-Sanur_Denpasar_Bali.html

  Anbefaler også å ta turen til en av vulkanene, veldig fint å gå til toppen for å se på solopp/nedgangen! Monkey Forest var også gøy, men ikke noe å bruke tid på. Det er for det meste aper som stjeler bananer fra deg 🙂

  Som en siste anbefaling: Beackwalk shopping mall i Kuta. Her fant jeg mange fine butikker, og senteret er nesten helt nytt.

  Kos dere mye, jeg skal tilbake snart! Forelsket meg i Bali…:)

 • Reply Anbjørg 14. juni 2015 at 22:22

  Hei:-) Jeg lurer på om at du har en frisør å anbefale i Tønsberg? Er akkurat flyttet hit, og er ikke akkurat veldig kjent enda:-p

 • Reply Ida Wulff 15. juni 2015 at 04:08

  Anbjørg: hei 🙂 jeg går til Ida Emilie Kronen på Rock Hair, inne på farmandstredet. Fikk henne anbefalt av en venninne, og hun er suuperflink – også med farge. Velkommen til Tønsberg! Klem

 • Reply Ida Wulff 15. juni 2015 at 04:40

  Synne: tusen takk for tips <3

 • Leave a Reply