Reise

BEACH CLUB DAY

15. juni 2015

Nye steder og fremmed mat kan slite litt på «helsa» (haha), så de to siste dagene har vi tatt det helt med ro og holdt oss i nærheten av hotellrommet vårt. Med andre ord ingen yoga langt inne i skogen eller fjelltur for å se på vulkanen. 

I dag fant vi derimot en liten beach club som passet oss mye bedre enn hva Potato Head så ut til å gjøre, nemlig Mozaic Beach Club. Den ligger bare en kilometer fra hotellet vårt, og der har vi kost oss store deler av dagen i dag. Store og behagelige senger, god service, deilig mat og juicer – og en frisk bris fra havet som det gjerne kunne vært enda mer av. For en varme! Men altså; veldig lite partystemning, mye mer chill enn Potato Head. Og du risikerer ikke å ligge i bakgrunnen på tre hundre Insta-bilder mens du gaper over et sugerør og lar svetten renne nedover ansiktet 🙂 

Veldig deilig å ligge og slappe av utenfor hotellet i dag! Det er nemlig DÅRLIG stemning og mye negativ energi ved bassengkanten vår om dagen. For det har sjekket inn en skikkelig bridezilla, sammen med sin kommende ektemann og forlovere. Hun er seriøst så sur og misfornøyd at vannet i bassenget blir rødfarget. Skjønner at det kan være litt sress å skulle gifte seg, men kom igjen a. Du er på Bali, og mannen din gjør absolutt alt du ber om – men neida, du bestiller flaskevann til å helle over kroppen når du er varm, knipser på servitøren fordi skjeen du fikk var for liten, kjefter på mannen fordi han har lyst på Cola og står i fare for å bli feit og reserverer fire solsenger mens du spiser frokost i FIRE timer. Tipper ekteskapet ditt tar slutt fire minutter etter at det har startet! Det var dagens utblåsning, haha. 

Nå ligger Malin og jeg i hver vår seng på hotellrommet med pysj og fire lag aftersun. Det er så deilig å være her, jeg vil virkelig ikke hjem. Heldigvis er neste flybillett allerede i boks, så jeg rekker så vidt å snu i døra. 

God natt, alle sammen! 

14 Comments

 • Reply Anonym 15. juni 2015 at 17:26

  At du klarer å ikke legge fra deg en kommentar til henne? Hadde vært godt for mannens selvbilde! 🙂 Stakkar, blir jo trukket ned i søla han..

 • Reply Silje Olsen 15. juni 2015 at 19:26

  Det ser helt fantastisk ut, Ida! Bildene og innleggene gjør at jeg gleder meg enda mer! Bare tre uker til nå:) jeg ser at det er meldt regn nesten hver dag. I hvertfall det jeg kan se på yr.no. Stemmer det? Reiser med ei venninne som er allergisk mot dårlig vær på ferie 😔😊 kos dere masse resten av ferien! Er så gøy å følge meg på

 • Reply Synne 15. juni 2015 at 22:55

  Elsker bloggen din! Du er så utrolig tidi!! (morsom på bergensk)

 • Reply Ida 15. juni 2015 at 23:56

  Hvor er omverdenen på siste bilde ifra? Utrolig fin 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2015 at 01:33

  Ida: kjøpt på River Island i Dubai :-))

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2015 at 01:34

  Synne: tusen takk! <3

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2015 at 01:35

  Silje Olsen: tusen takk!! <3 var veldig bekymret for været ettersom det var meldt grått og regn nesten hver dag – men vi har ikke sett en eneste dråpe vann, og det har vært fantastisk vær hver eneste dag. Så ikke hør på Yr, det er helt ubrukelig. God tur!! Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2015 at 01:36

  Anonym: er redd for å bli spist levende, hun er virkelig grusom…. 🙂 haha.

 • Reply Helene 16. juni 2015 at 12:17

  Ville bare si at du ser utrolig bra ut nå for tiden! :):) du stråler! kos dere masse på tur! klem

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2015 at 13:38

  Helene: så hyggelig, tusen takk 🙂 klem

 • Reply Therese 16. juni 2015 at 15:47

  Du ser smashing ut! 🙂 Hvor er kjolen eller tunikaen du har på deg fra? Superfin 🙂

  Kos dere på tur!

 • Reply Anna 16. juni 2015 at 22:15

  Hvor ser det bare rart ud! 😀

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2015 at 01:49

  Therese: det er en topp fra River Island 🙂 tusen takk! <3

 • Reply Karoline 26. juni 2015 at 21:56

  HVOOOOOOR er den hatten fra? <3 <3 <3

 • Leave a Reply