Reise

DEN SISTE SOLNEDGANGEN

16. juni 2015

Nå nærmer det seg slutten på Bali-oppholdet, og i kveld tok vi turen opp til takterrassen på hotellet. Som jeg kommer til å savne den takterrassen! Perfekt for drinker og kortspill. Solnedgangen er ikke bare vår siste for denne gang, men også vår første. Som vi har sittet og stirret på altså. Vi har vært så busy under alle de andre solnedgange, så har liksom ikke fått den ordentlig med oss. 

For et nydelig sted 🙂 Overfladisk fun fact, forresten! Nå har jeg ikke brukt sminke på to uker – jeg tror nesten det er personlig rekord. Sykt deilig! Har nesten glemt hvordan jeg ser ut med masken, kommer sikkert til å føle meg som verdens peneste når jeg kommer hjem og pynter på trynet igjen. Haha. 

Vi har en hel dag igjen i Bali i morgen, så vi blogges vel før avreise 🙂 

 

11 Comments

 • Reply Martha 16. juni 2015 at 14:19

  Haha, føler meg alltid som en porselensdukke når jeg sminker meg for første gang på en liten periode. Kommer nok til å føle det samme når jeg kommer hjem fra Kypros. Hoho!

 • Reply OnlyAnonymous 16. juni 2015 at 22:09

  Hei, jeg er en ny bloggleser her og jeg bare lurer på en ting. Jeg ser at du har vært ute å reist og jeg lurer på en ting. Blir du noen ganger redd for å reise? Er det noe som skremmer deg? Skal ut å reise nå og jeg har reist før, men akkurat denne gangen får jeg veldig angst. Jeg sliter med det, men det har aldri vært så ille så hvis du har tips til å komme seg igjennom en reise, hadde jeg vært evig takknemlig 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2015 at 01:48

  OnlyAnonymous: jeg er redd for det meste – men alternativet er jo å sitte hjemme og kjede seg og aldri oppleve noe nytt, så mitt beste tips er å tenke på det 🙂

 • Reply jorgensmatoghverdag 17. juni 2015 at 16:31

  Det virker som du har hatt et veldig fint opphold i Bali! Kos deg videre, og nyt livet. Det er deilig å kunne slappe av en gang i blant. 🙂

 • Reply Synne 17. juni 2015 at 19:57

  Herlige bilder! Kos deg siste tiden! Elsker å følge med på bloggen din! <3

 • Reply Ane 17. juni 2015 at 20:26

  Ser ut som dere har hatt det helt fantastisk! Heldiggriser!! Hvor er den fine kimonoen(?) fra? God tur hjem! <3

 • Reply Sentrumjenta 17. juni 2015 at 21:03

  Fine bilder:D Ser fint ut!!:O

 • Reply Ida Wulff 18. juni 2015 at 07:46

  Ane: den er fra Lindex 🙂 tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 18. juni 2015 at 08:36

  Synne: tusen takk, så hyggelig å høre <3

 • Reply vivimariellla 18. juni 2015 at 19:17

  hei hva heter den drinken der på bildet ?

 • Reply Ida Wulff 18. juni 2015 at 20:15

  vivimariellla: det er ikke drinker, det er en vannmelon-juice og en jordbær-juice 🙂

 • Leave a Reply