Reise

24 HOURS LATER

18. juni 2015

Etter 24 timer på reisefot er jeg «endelig» hjemme. Den første flyturen som varte i ti timer humpet og ristet hele veien, så flaks for meg at jeg hadde tatt en gavmild dose flymedisin før avgang. Ikke så flaks for min kjære reisepartner. Da vi rullet inn på Gardemoen i dag morges, kunne hun nemlig meddele at jeg ikke bare hadde brukt mitt eget flysete som seng – men halve hennes også. Og som om ikke det var nok; det samme hadde det fremmede mannfolket på hennes høyre side gjort. Så der satt hun, time etter time, med et hode på hver skulder. STAKKARS! Haha, jeg må le. Hadde det vært meg som satt der som dritten i midten, hadde jeg kriget med kraften av to albuer… 

Det var helt himmelsk å vri om nøkkelen til leiligheten og endelig være hjemme i leiligheten. Og for et alenemenneske som meg, var det også deilig å bare være helt alene. Skulle gjerne hoppet rett til sengs, men siden jeg skal ut og reise igjen var det bare å sette på klesvask og løpe ut for ærender. Haha, GoPro ass! Har sikkert en time med filmklipp til sammen, hvor Malin og jeg svømmer, gurgler, står på hender, stuper kråke, lager bobler, synger, poserer, hopper og danser under vann……. Hva man ikke finner på når dagen på solsenga blir litt for lang! Kjenner at Bali-savnet kommer krypende allerede, for et paradis på jord ♥ Jeg skal lage et innlegg med linker og tips ut i fra det vi har sett og gjort, men det må nesten bli i morgen. Nå skal jeg legge inn resten av bildene fra turen på Macen og sovne til noen episoder av den nye sesongen av Orange is The New Black 🙂 

9 Comments

 • Reply Maria 18. juni 2015 at 21:00

  Så bra du har hatt en fin tur til Bali, Ida! Jeg også savner Bali, var der for sjette gang nå i mars og vil bare tilbake 🙂 Eneste kjipe er den lange flyturen, jeg har også flyskrekk så lider meg gjennom det. Men har funnet ut at for å oppleve noe så må jeg vel bare kaste meg ut i det 😉 BTW; Neste gang MÅ du reise til Gili/Lombok 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 18. juni 2015 at 21:25

  åh, gopro er genialt! Har veldig lyst på det selv 🙂 Skal til Hawaii om en måned, og da har heldigvis reisefølget mitt gopro 😀

 • Reply Anonym 19. juni 2015 at 00:30

  Er du flink til å trene eller bare heldig? 😀

 • Reply Dark Elf 19. juni 2015 at 08:05

  Herlig!!!! Du er heit! Flyturer kan være kjipe ja

 • Reply Trine 19. juni 2015 at 09:21

  Hei!

  Har du brukt gopro på alle bildene du tok i Bali, eller bare de under vann? vurderer å kjøpe, men tenker det ikke er vits om det bare er bra til bruk under vann 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2015 at 13:12

  Trine: hei 🙂 alle bildene er ikke tatt med go pro nei. Den tar ok bilder over vann også, men jeg bruker den mest for å filme. Klem

 • Reply Kine 23. juni 2015 at 14:00

  Hei Ida 🙂

  Skal snart til syden selv, og blir veldig inspirert av pakkelister og tips. Ønsker et innlegg om det 🙂

 • Reply LisaLDN 23. juni 2015 at 18:23

  Har kjempelyst å bruke litt av skattepengene på GoPro! Er du fornøgd? Korleis er det du har? 🙂 Er det det du har laga filmer med når du har lagt ut på bloggen? 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2015 at 18:24

  LisaLDN: ja, har det veldig gøy med gopro’en, og 4’eren har god kvalitet også. Har for det meste brukt gopro til film det siste året 🙂 klem

 • Leave a Reply