Reise

BEST DAY EVER

21. juni 2015

Jeg har ikke ord for hvor happy jeg er over å være i Kroatia sammen med hele familien min! Vi befinner oss nærmere bestemt i Hvar, og jeg tar meg selv i å lure på hvorfor ingen har fortalt meg om dette stedet før. Altså… Jeg liker det bedre enn Bali – tror jeg! Nå har jeg bare vært her i et døgn, det skal sies, men jeg elsker stedet allerede. 

I dag har vi hatt en dag med så mye latterkramper og frisk luft at alle er gått i seng allerede. Haha! Det står en gigaaaantisk yacht i havnen her som heter «Lucky Me». Vi bet oss merke i navnet, og i dag ville vi også tilbringe dagen på båt. Vi leide verdens minste jolle med motor, og døpte den «Poor Me». Den gikk så sakte at man kunne rukket å ta en hel utdannelse mellom hver øy vi besøkte. Vi besøkte tre øyer i dag – solte oss, badet, lekte med GoPro under vann, leste, spiste lunsj og drakk drinker. Dagen har virkelig vært helt perfekt! Bortsett fra veien hjem med båten ikke ble helt som planlagt. Det ble så SYKT med bølger. Alt for store bølger for lille Poor. Så der satt vi i sjøspruten og lo så tårene trillet, av synet av hverandre. For en gjeng. 

Her er noen bilder fra dagen 🙂 

Haha, det siste bildet der er fra turen hjem. Jeg hadde ikke dukket hodet under vann hele dagen fordi jeg ikke orket å vaske håret på kvelden. Det kunne jeg bare glemme alt om, vi krøp i land som fire våte katter da vi kom tilbake til havnen i Hvar. Hva syns dere om badeskoene mine forresten…….. Jeg dør. Sommermote!

Nå blir det en kort lesestund før øynene glir igjen av seg selv. Nattinatt!

28 Comments

 • Reply Sofie-Amunda 21. juni 2015 at 23:10

  Så fine bilder 🙂

 • Reply Sanna 21. juni 2015 at 23:32

  Jeg også er i Kroatia, men i Makarska 🙂 Skal forhåpentligvis til Hvar på tirsdag 🙂 Bra å få en bekreftelse på at det er fint der 😉

 • Reply Kjersti 22. juni 2015 at 00:29

  Hahaha, slike familieturer er de beste! Og skoene kledde du virkelig 😉

  Blir alltid så glad av å lese bloggen, er ikke mange blogger som faktisk kan få meg til å le høyt, samtidig som du kommer med mange gode og viktige innlegg innimellom. Og du er virkelig et sunt forbilde på alle måter, jeg ser veldig opp til deg! 🙂

  Håper du koser deg kjempemasse, det er virkelig fortjent 🙂

 • Reply Trude 22. juni 2015 at 03:19

  Utelivet i Hvar er helt sykt, det burde du oppleve..

 • Reply Ingvild 22. juni 2015 at 07:28

  Høres ut som en bra dag! Familie er så herlig 🙂

 • Reply Amanda 22. juni 2015 at 09:01

  Jeg var på Hvar for andre gang i fjor, elsker den øya! Utrolig fin. Anbefaler dere å leie bil og kjøre til beach cluben Hula Hula eller en av de andre i nærheten (det ligger i nærheten av Hotel Amfora). Om det lønner seg for dere å leie bil kommer jo an på hvor dere bor, men vi bodde iallfall inne i sentrum og syntes det var veldig deilig å kunne ha friheten til å kjøre når som helst, selv om det bare er en 15 minutters kjøretur. Betalte vel 700 kr for en uke med en fin Toyota (!).

  Skal tilbake om et par uker, gleder meg som en unge 🙂 Kos deg masse og nyt!

 • Reply Camilla lea 22. juni 2015 at 09:13

  Kult! Jeg skal til hvar i juli, gleder meg sykt 🙂 kos deg masse

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2015 at 09:41

  Amanda: tusen takk for tips! 🙂 vi skal leie bil en av dagene hvert fall, så hula hula er notert! <3 god tur når du skal reise, klem

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2015 at 09:42

  Kjersti: tusen takk for fine ord, det setter jeg pris på! Klem <3

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2015 at 09:42

  Sanna: kos deg!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2015 at 09:42

  Sofie-Amunda: takk :-))

 • Reply Camilla 22. juni 2015 at 10:13

  Hvor er tunikaen fra? Du ser fantastisk ut!

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2015 at 10:20

  Camilla: den er kjøpt i en ukjent butikk på Bali, dessverre! Tusen takk 🙂

 • Reply M 22. juni 2015 at 10:46

  Haha! Elsker måten du skriver på. «Den gikk så sakte at man kunne rukket å ta en hel utdannelse mellom hver øy vi besøkte».

  Var selv i Kroatia for et par år siden på seiltur! Hvar er fantastisk. Kos deg masse på tur!

 • Reply AS 22. juni 2015 at 12:32

  Det så utrolig deilig ut! kos deg <3

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2015 at 12:56

  M: ja, det er såå fint her!! Tusen takk, klem

 • Reply Mari 22. juni 2015 at 13:03

  Hvor er solhatten fra? Har vært på utkikk etter lik selv 🙂

 • Reply Hege A 22. juni 2015 at 17:27

  Anbefaler WINEBARinni gamlebyen i Hvar. suuuuuuuuuperkoselig, og bra service!! Sykt mye god rødvin 🙂

 • Reply Anonym 22. juni 2015 at 17:52

  Hula hula er et must! Blir litt bortskjemt med de gode solsengene med den fineste utsikten.. Kan også anbefale kiva bar, opp i en sidegate langs sjøene, ikke langt fra bodene som er fremme om kvelden 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2015 at 18:13

  Mari: den er fra Accessorize, har hatt den i flere år nå men du kan jo sjekke om de har en lignende 🙂

 • Reply Marthe Sofie 22. juni 2015 at 19:07

  Herregud, du ser så utrolig bra ut HELE tiden! Når jeg er på stranda ser jeg mer ut som noe som har ligget litt for lenge i strandkanten å gnikket seg nedover sanden. håret overalt, «melkespreng» på strandkjolen, hengetruse ettersom halve stranden ligge igjen osv!

  Kos deg masse videre! Kom hjem fra ferie idag og kjenner på en liten kjærliheitssorg for stedet. Rart hvor fort man knytter seg til ting og steder!

 • Reply Rikke Tansøy Johansen 22. juni 2015 at 21:49

  Kroatia er HERLIG! Drar dit femte året på rad nå i sommer, og gleder meg som en unge! Anbefaler deg og prøve Karlovacko Radler! 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2015 at 22:09

  Marthe Sofie: hahaha! Sand i trusa her og til vanlig, men Kroatia har heldigvis veldig lite sand ;p ja, vet! Heldigvis kan man reise tilbake <3

 • Reply Tonje christuna 23. juni 2015 at 00:02

  Hei Ida!

  Jeg må bare si hvor glad jeg er i bloggen din!! Du skriver på en så morsom måte som jeg aldri har sett noen andre gjøre før… Visst jeg har en jævlig kjip dag og klikker meg inn her, får jeg meg sin regel en god latter 🙂 jeg får også mange tips, og motivasjon til ting 🙂 tusen takk for din fantastiske blogg, håper du fortsetter å skrive i hvertfall i mange år til…

  Ha en super ferie videre 🙂 god sommer…

  En stor klem fra Tonje 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2015 at 01:51

  Tonje christuna: hei Tonje! 🙂 så hyggelig å høre, tusen takk <3 god sommer til deg også, stor klem!

 • Reply Hanne Klingenberg 23. juni 2015 at 21:29

  Hei!

  Jeg skal seilie med familien min i kroatia om 2 uker. Har du noen tips om øyene du har vært på eller et navn på noen fine steder?

 • Reply Thale Sunniva - Livet i Spania! 23. juni 2015 at 23:42

  Åhr, skal selv til Hvar i slutten av juli (vi skal også reise litt andre steder i Kroatia). Det hadde vært veldig gøy om du skrev et innlegg om noen tips til hva man burde få med seg på Hvar når du kommer hjem igjen 🙂 Koos deg videre! Gleder meg til å lese masse om oppholdet 😀

 • Reply Idadida 24. juni 2015 at 22:13

  Sykt å si:

  Gleder meg til mine unger blir så stor at de synes det er greit å dra på familietur.

  Det der så bare helt digg ut.

 • Leave a Reply