Uncategorized

VINN SOLO GOODIEBAG

21. juni 2015

Annonse

Husker dere at jeg fortalte dere om Solo Goodiebag-appen tidligere i år? Den gang hadde jeg på meg Solo-genser, og i går kom det en pakke med litt mer sommervennlig Solo-stæsj. Gøy!

Solo har utviklet en gratis app, hvor alle Solo-fans kan vinne stæsj fra favorittbrusen sin. Gjennom hele året deles det ut ting som Solo-gensere, luer og solbriller – og ettersom vi kun er i juni, er det myyye mer som skal deles ut. For å vinne noe av stæsjet, må du bare laste ned appen (nevnte jeg at det ikke koster noe?) og følge med når du ser en Solo-reklame. Hver Solo-reklame du ser vil nemlig ha en kode i seg, som registreres av appen. Så når du ser reklamefilmen er det bare å fiske fram appen ASAP! Du får beskjed med det samme om du har vunnet eller ikke – og fortvil ikke; hvis du ikke vinner, vil du likevel få Solo-dollar på din konto, og når du har samlet nok kan du hente gratis Solo i buikken. Win! 

Her er noe av Solo-stæsjet for sommersesongen; strandhåndkle, headphones, solbriller, flipflops og regnjakke. Strandhåndkleet blir en keep for min del, sommerlig og fint! 

Alright, så her kommer en forhåpentligvis enkel forklaring på hvordan du går fram: ♥ Last ned Solo Goodiebag-appen. Her kan du laste ned hvis du har iPhone, og her for android. ♥ Følg med på Solo-reklamer og finn fram appen din når du finner en! Legg inn koden, og du får beskjed med én gang om du har vunnet eller ikke. ♥ Vinner du ikke, vil du likevel få Solo-dollar som kan byttes inn i gratis Solo. ♥ Nytt i juni er at du også kan vinne stæsjet og gratis Solo med koder på Solo-flaskene du kjøper i butikken! ♥ Et lite tips er å følge med på Facebook-siden og Snapchat’en til Solo (@solosoftdrink) for å få hint om hvor du kan finne koder. Og her kommer et hint fra meg! Se videoen HER, og finn koden som du kan bruke i appen din 🙂 

 

 

   

No Comments

Leave a Reply