Reise

FAMILY ROADTRIP

24. juni 2015

Her våknet vi opp til regnvær og torden i dag, så denne dagen har startet ganske tregt. Har brydd meg mer om boka enn om solkremen, for å si det sånn. Men nå begynner det å lysne opp, og himmelen er blå, så jeg får vel snart komme meg ut av leiligheten. Mamma og pappa er på roadtrip til Stari Grad, men jeg gadd rett og slett ikke å være med. Vi var på roadtrip alle fire i går, og jeg ble minnet på hvor pyton jeg syns det er å sitte innestengt i en liten bil med hele familien og kjøre rundt for å jage fine steder og spise is mellom slagene. Jeg fikk kallenavnet «tante Sofie» i går, ettersom jeg lever en evig kamp for fartsgrenser og trafikkregler mens jeg er passasjer. Sykt slitsomt, haha… Så nei takk til roadtrip med familien, jeg er på ferie. 

Vi fikk dog sett noen fine steder i går, men jeg noterte meg ingen navn. Jeg syns uansett at Hvar Town er det fineste området her 🙂 

 Jeg vet ikke helt hva dagen bringer nå, men det er egentlig deilig å ikke ha en plan. Tror jeg skal ta med meg boka og gå for å finne et sted som selger ferskpresset juice. Ble helt hektet på Bali! Jeg henger alltid så langt bak med sånne ting, og har skippet juicemaskin-kjøret helt – nærmest boikottet det de siste årene fordi folk har mast så sykt om de jævla juicemaskinene sine. Men nå! Det er det første jeg skal kjøpe når jeg kommer hjem, haha 🙂 

18 Comments

 • Reply Mari Johansen 24. juni 2015 at 13:21

  Du har en veldig bra blogg elsker å lese den det hadde vært super duper kult og snilt om du vile lese min blogg 🙂 håper du har en fin dag veldig fin dag ♥♥♥

 • Reply Karoline 24. juni 2015 at 13:30

  Hvor er strandkjolen fra?:) den var superfin! 😀

 • Reply frida 24. juni 2015 at 13:34

  dere burde ta turen over til bol, for å se og nyte stranden der. zlatni rat mener jeg den heter. helt fantastisk! fortsatt god ferie 🙂

 • Reply Randi 24. juni 2015 at 15:21

  Liker bloggen din! Kan jeg spørre hvor den hvite kjolen din er fra? Kul og sommerlig de lux!😘

 • Reply Lisbeth 24. juni 2015 at 15:46

  Hvor er den superfine kjolen fra?:))

 • Reply Tina 24. juni 2015 at 17:28

  hahah ler høyt av juice-delen 🙂 er helt lik selv, men kanskje jeg skal ta deg på ordet og teste ut selv! Nyt resten av ferien… Været i Norge er ikke noe å skryte av i det hele tatt..

 • Reply Anonym 24. juni 2015 at 21:23

  Kan jeg spørre deg om en ting.. Jeg har spist godteri fem dager på rad nå, tror du jeg legger på meg mye av det, eller tror du det går «av» ganske fort? Jeg spiser ellers sunt, men nå har det blitt mye siste dagene..

 • Reply Idaidida 24. juni 2015 at 22:11

  Å fyyy fader, så fint der var! Skjønner godt at du trives. Spesielt når hele Norge pøser på med regn. KOS deg! 🙂

 • Reply Maria 24. juni 2015 at 22:37

  Hei Ida! Hvordan klarer du å holde håret ditt så glatt i varmen? Jeg har også krøller, og med en gang jeg lander i varmere strøk bruser håret seg. Har du noen mirakelkur på lur? Hjelp!!

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2015 at 01:27

  Maria: hei! 🙂 jeg bruker ikke noe spesielt i håret når jeg er i varmen – her i Kroatia er det ikke fuktig i luften så da holder det seg. Thailand derimot, var det ikke vits i å prøve å gre håret en gang, haha. Men jeg brukte en hårspray en stund, som skal være som en paraply for håret. Den er en stor, lilla flaske, jeg husker dessverre ikke navnet. Kanskje du kan spørre i en frisørsalong, jeg er ganske sikker på at den kan hjelpe til i varmen. Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2015 at 01:29

  Anonym: ikke noe å bekymre seg for :-))

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2015 at 01:30

  Lisbeth: kjøpt i en butikk på Bali, dessverre! 🙁

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2015 at 01:30

  Randi: tusen takk! 🙂 kjøpt på Bali, dessverre!

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2015 at 01:30

  Karoline: ukjent butikk på Bali 🙁

 • Reply Ane Selstad 25. juni 2015 at 12:05

  Hei

  Hvor på Hvar er det nederste bildet tatt?

  Jeg har aldri sett noen sandstrand der, men det så jo helt nydelig ut 🙂

  Ane

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2015 at 18:18

  Ane Selstad: hei 🙂 det er en steinstrand, men tror det heter Zarace der!

 • Reply Liva 25. juni 2015 at 23:18

  Hvor er hårbåndet fra? Veldig fint 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2015 at 00:29

  Liva: Missoni 🙂

 • Leave a Reply