Mat

THE GOOD STUFF

28. juni 2015

Annonse 

Husker dere at jeg presenterte nyheten Farris&Juice for dere i starten av året? De er tydligvis blitt en suksess, for nå har det kommet enda en smak i sortimentet. Nemlig ananas og sitron! Og heldig som jeg er, fikk jeg i oppdrag å teste ut den også 🙂 

Sist jeg testet pekte jeg ut eple som min favoritt, og jeg syns fortsatt den er kjempegod – men! Ananas og sitron er faktisk eeenda bedre enn de to andre, det er i hvert fall min personlige mening. Jeg elsker ananas og sitron, så skulle nesten tro at denne drikken var laget for meg, hehe. 

– Nytes med god samvittighet ♥ –

 Farris&Juice er en forfriskende drikk av lett boblende mineralvann fra Farriskilden med 50% fruktjuice. Den er ren, naturlig og uten tilsatt sukker eller kunstige tilsetningsstoffer. Kanskje et fint alternativ til brus? Jeg er i hvert fall en smule lei av brus etter noen uker på ferie og restaurant, og syns det er forfriskende å drikke noe annet. Med juicemaskinen som er bestilt og en liten hær med Farris & Juice i kjøleskpapet, skal jeg nok klare å slukke tørsten resten av sommeren uten å drikke noe særlig brus. 

 Perfekt å ha i kjøleskapet til å servere gjester, til å ha med i parken på en varm sommerdag, drikke til grillmaten, til fredagstacoen, til filmen på lørdagskvelden; ja, til det meste. Har du lyst til å smake den nye Farris&Juice med smaken av ananas og sitron? Eller har du smakt den allerede, kanskje? 🙂 

– Besøk Farris&Juice på Facebook HER hvis du vil 🙂 – 

7 Comments

 • Reply Martha 28. juni 2015 at 17:22

  Jeg har drukket den flere ganger, og jeg støtter reklamen din. Den er dritgod, superfrisk og lett. Smak av sommer, nam!

 • Reply JuliaSofie 28. juni 2015 at 17:42

  Hmm, jeg likte ingen av di forige, men denne hørtes forfriskende ut:) Skal teste den ut ja;)

 • Reply V 28. juni 2015 at 18:50

  Du ser så nydelig ut om dagen! Du stråler virkelig 🙂 Håper det betyr at du har det bra! Klem

 • Reply Anne Mari 28. juni 2015 at 19:40

  drakk de for første gang i går, og den var kjempegod!! Mye bedre enn den andre!

 • Reply Ida Wulff 28. juni 2015 at 19:52

  V: tusen takk, så hyggelig at du syns det. Klem <3

 • Reply Anonym 29. juni 2015 at 02:43

  lol

 • Reply Tonje 1. juli 2015 at 00:53

  Åå, den er så god! Har helt hekta på den nå. Jeg synes den smaker som ananasis fra isbilen 😀

 • Leave a Reply