Uncategorized

DET BESTE MED Å VÆRE HJEMME

29. juni 2015

Fy søren, så godt det var å komme hjemme igjen. Det har ikke skjedd mange ganger at jeg virkelig gleder meg til å komme hjem, men etter tre uker på rømmen var det virkelig digg. 

Å kunne gå i en norsk matbutikk og handle sunn mat. Å kunne lage sin egen mat, ikke få en tallerken lesset med fries uansett hva man bestiller. Å ikke måtte spise frokostbuffet, men heller kunne ta seg to knekkebrød eller bake sine egne rundstykker. Himmelsk! Men det er ikke bare maten det handler om, dette med å være glad for å være hjemme igjen; også å sove i sin egen seng. Uten tulledyne, eller laken som det egentlig heter. Å stå opp og presse en kapsel inn i den bråkete kaffemaskinen, å ha alle klærne og eiendelene sine tilgjengelig. Å kunne dra på trening! 

Ingenting kan sies for sikkert, men det kjennes ut som jeg blir i Norge en liten stund nå. Det trenger ikke være så varmt heller for min del, bare sola viser seg en gang per dag 

I dag sov jeg helt til klokken 10, feriereglene mine for å ikke bli en deprimert zombie er å stå opp 9, senest 10. Så foreløbig er jeg i rute! Nå skal jeg komme meg på kjøkkenet og bake frokostrundstykker til resten av uken, og så skal jeg ut og gjøre ærender før en treningsøkt. Ha en fin dag 🙂 

11 Comments

 • Reply Anonym 29. juni 2015 at 13:46

  LOL!!! Haha. kleint og oser av issues og «trying-to.-seem-perfect».

 • Reply worldofliz 29. juni 2015 at 15:31

  Noe av det beste er faktisk bare å ha alle tingene sine tilgjengelig 😀 hehe

 • Reply Martha 29. juni 2015 at 15:35

  Ja, det beste med å komme hjem er å ha orden på sin egen mat. Ingen chips så lang øye kan se her, i motsetning til i alle Syden-land. Deilig! 🙂 Kos deg hjemme, gleder meg til å følge bloggen din også derfra 🙂

 • Reply GlamGirl 29. juni 2015 at 16:55

  Borte bra, men hjemme best, er det noe som heter. For m eg er det ja takk, begge deler, men alt til sin tid 🙂

 • Reply Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne! 29. juni 2015 at 19:37

  Borte bra men hjemme best?:)

 • Reply Marie :) 29. juni 2015 at 21:34

  Så deilig! Jeg kjenner det så godt selv, kom nettopp hjem etter 4 mnd med studering i Australia, og det er definitivt norsk mat og egen seng som er det beste med å komme hjem (og snus såklart hehe) Håper du har hatt en fin dag! 😀

 • Reply Tonje 30. juni 2015 at 13:39

  Kjenner til følelsen! Kom hjem til Norge i går kveld og det å åpne kjøleskapet i morges og lage en skikkelig sunn frokost var helt fantastisk. Norge vil alltid være best, bare godt å reise bort noen ganger og bli minnet på det 🙂

 • Reply livejenta 30. juni 2015 at 19:41

  Jeg er helt enig, det er skikkelig digg å komme hjem etter du har vært borte lenge(;

 • Reply Maia 30. juni 2015 at 20:51

  Hei! Etter å ha sett de fine bildene dine fra Hvar ble jeg skikkelig frista til å dra dit! Husker du hva leil dere bodde i het? Ville du anbefalt å bo midt i sentrum av Hvar eller var det masete/folksomt? Takk for svar på forhånd:)

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2015 at 22:09

  Maia: nei, det vet jeg dessverre ikke, tror den var privat 🙂 Ville anbefalt å bo i sentrum, da er det lettere å komme seg rundt til forskjellige steder.

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2015 at 22:10

  Maren Helgemo: absolutt! 🙂

 • Leave a Reply