Uncategorized

KRISTIANSAND, BABY

4. juli 2015

Wohoooo! Endelig fikk jeg somlet meg til Kristiansand for å besøke min kjære Kristina. Endelig fikk jeg hilst på bodyguarden hennes Milo også, han har ikke vært tilstede når jeg har vært her tidligere. Vi ble gode venner vi, for en søt liten tass 

Etter at vi hadde pratet om alt som har skjedd siden vi så hverandre sist (det var ikke lite) og tatt en drink på balkongen, dro vi ned på Sjøhuset for å spise middag. For en stemning. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor de kaller Tønsberg for sommerbyen, det er jo Kristiansand som fortjener den tittelen. Er sååå fint her, og det var nydelig å spise middag og drikke et glass vin til solnedgangen. 

Gjett om den blå t-skjorta i bakgrunnen passet dårlig for to bloggere med tvangstanker som vil ta idylliske bilder, haha! Skulle nesten til å spørre om han kunne flytte seg i bare 5 sekunder, men så oppdaget jeg at han gikk på krykker…. Takk og lov for at jeg så det, hadde aldri tilgitt meg selv. I dag har jeg sovet leeeeenge, så lenge at stakkars Kristina rakk å bake rundstykker, dekke på bordet og dekke av igjen før jeg våknet. Jeg sa at hun bare skulle vekket meg, men hun var redd for at jeg skulle bli MORGENGRETTEN?! Jaja, nå er jeg uansett klar for en lang dag i sola og en lang kveld på byen, som jeg gleder meg! Dette blir en gøy dag. Men først; nybakte rundstykker og rykende fersk kaffe. Jeg er heldig! 🙂 

18 Comments

 • Reply Caroline 4. juli 2015 at 12:12

  Jeg håper det var en spøk og at du/dere aldri ville ha bedt noen om å flytte seg fordi dere tar bilder til blogg som må se perfekte ut? I såfall så syntes jeg veldig synd på dere.

 • Reply Kamilla Haaland 4. juli 2015 at 12:30

  Så herlig! Kos dere masse 🙂

  Når det kom til dere to å det å vekke deg, kom jeg til å huske filmen Kristina la ut da hun vekket deg i syden eller hvor enn dere var! Haha.

 • Reply Anonym 4. juli 2015 at 12:50

  Ida.. Ikke skriv sånn da, får vondt på mannens vegne om han eller noen han kjenner leser det..

 • Reply Maria 4. juli 2015 at 13:23

  Så fine dere er! Den kjolen du har på deg var superfin, hvor er den fra? 🙂

 • Reply Monika 4. juli 2015 at 15:18

  Kan jeg spørre hva slags solbriller du har på her? 😁 de var fantastisk fine! Kos deg videre i Kristiansand 🙂

 • Reply Lill Falch 4. juli 2015 at 16:21

  Åhh, sommer idyll! 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. juli 2015 at 17:15

  Monika: New Audrey fra Céline 🙂 Tusen takk! Klem <3

 • Reply Ida Wulff 4. juli 2015 at 17:15

  Maria: den er fra Cubus 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. juli 2015 at 17:16

  Kamilla Haaland: hahaha, ja jeg egner med at det kan ha noe med saken å gjøre! 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. juli 2015 at 17:16

  Caroline: JA, det var en spøk.. 🙂

 • Reply Bibi 5. juli 2015 at 19:53

  Haha måtte le høyt for meg selv angående den kommentaren med han med den blå t-skjorten.

 • Reply LisaLDN 7. juli 2015 at 10:03

  Haha, skjønner kva du meiner om den t-skjorta! 😛

 • Reply Atle 7. juli 2015 at 10:52

  Ble linka til bloggen…

  Kunne bare ha spurt, hadde flytta meg jeg.

  Kan reise meg selv om jeg har krykker😉

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2015 at 13:45

  Atle: hehe, var bare en bloggspøk… 🙂 Ønsker deg masse god bedring!

 • Reply irenglede 8. juli 2015 at 11:08

  Ser virkelig ut som om dere har hygget dere masse. Misunnelig på lille Milo, så søt.

 • Reply coffee in a cup 10. juli 2015 at 16:48

  det er visstnok stavern om er norges sommerby, for tredje året på rad 🙂

 • Reply Julie 19. juli 2015 at 23:12

  Hvilken størrelse er kjolen din i? 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. juli 2015 at 07:18

  Julie: 36 🙂

 • Leave a Reply