Uncategorized

LETS GO ON A ROAD TRIP

9. juli 2015

Et lite bildedryss fra en fantastisk fin sommerdag ♥ Malin (venninne og «assistent, høhø) og jeg har nesten ikke sett hverandre etter at vi kom hjem fra Bali, men i dag har vi tilbragt hele dagen sammen. Etter litt jobb, fulgte vi i Edvard Munch sine fotspor, og tutet ut til Åsgårdstrand. JA, DET STEMMER. Jeg har kjørt bil i hele dag! Fy søren. Jeg har kjørt så lite bil etter at jeg tok lappen, at jeg nesten har vurdert å ta lappen igjen. Eller i det minste kjøretimer. Men jeg syns det gikk som smurt i dag! Det er vel helt innafor å sitte i noen sekunder før man begynner å kjøre og lure på hvilken pedal som egentlig er bremsen? Haha. Vi hadde klistret GoPro-kameraet i bilen til og med, så nå skal jeg laste dem inn på Mac’en og mimre tilbake til denne morsomme dagen! Ligger på terrassen hos mamma og pappa og føler meg så sykt stappmett. Tror vi spiste noe på hvert stopp vi hadde i dag. Is, kake og atter is!

15 Comments

 • Reply Rebecca Solberg 9. juli 2015 at 21:28

  Så fine bilder 🙂 ååh fikk kjempe lyst på is selv nå haha 😀

 • Reply Ada 9. juli 2015 at 21:50

  Hei Ida ! For ett fantastisk antrekk! Hvor er det fra? Hva slags is er det du spiser på bildet?

 • Reply Lucy 9. juli 2015 at 21:56

  Hei Ida, jeg må si jeg er sjukt skuffa over haircare produktet du reklamerte for på bloggen din. Jeg har nå betalt 700kr for en pakke med produkt pluss purregebyr, fordi lab pharma bare har sendt meg 1 av 3 pakker, og gitt meg purregebyr for de jeg ikke har mottatt. Når jeg sendte mail til dem har de svart meg en gang og ignorert meg siden. Jeg anbefaler INGEN å bestille produkter derfra. Utrolig useriøst!

 • Reply Kathrine 9. juli 2015 at 22:00

  Hvor snekkerbuksa fra? 🙂

 • Reply Sandra 9. juli 2015 at 22:33

  Hvor er genseren fra? dødsfin!

 • Reply Ida Wulff 9. juli 2015 at 23:42

  Sandra: det er en body fra Bik Bok 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. juli 2015 at 23:42

  Kathrine: den er fra Bik Bok 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. juli 2015 at 23:43

  Ada: Hei! 🙂 Tusen takk, klærne er fra Bik Bok og skoene er fra H&M. Isen er en Royal med pistasj! Fra Diplom Is tror jeg. Klem <3

 • Reply Hei 10. juli 2015 at 09:15

  Ville fjernet bildet med isen i munnen

 • Reply Therese 10. juli 2015 at 10:35

  Hei Ida:)

  Jeg har lest bloggen din helt fra starten, og du har alltid vært den beste bloggeren synes jeg:)

  Men, jeg synes du blir mer og mer ‘perfekt’ på bloggen… Haha, om du skjønner hva jeg mener?? Jeg savner så veldig alle de morsomme innleggene dine, og bildene som ikke ser så moteblad ut… Du har alltid skilt deg ut med at du skriver SÅ BRA, og så morsomme innlegg. Savner og lese om den ekte Ida som jeg ler meg i hjel av:-) Hun som skriker til Kristina at det er hai i vannet, feks;-) Jeg mener absolutt ikke være en slik drage som legger igjen fæle kommentarer, for det er ikke ment slik i det hele tatt;-) Kun en kommetar på at jeg kunne ønske du skulle blogget litt mer slik du gjorde før i tiden. Jeg savner og lese om hva du faktisk gjør, og få bilder som ikke nødvendigvis er så oppstillt. Men uansett hva du velger og gjøre så er du min FAVORITT blogger, ingen tvil om det! Ha en fin dag, og vær snill og ikke la denne kommentaren gå inn på deg, for det håper jeg virkelig ikke du gjør. Du er rå uansett altså;-)

 • Reply Thea 10. juli 2015 at 10:54

  Du har glemt å fortelle det viktigste; hvooor er solbrillene dine fra???

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2015 at 11:40

  Thea: de er fra Céline, modellen heter New Audrey! 🙂

 • Reply Sofie 11. juli 2015 at 10:58

  Hei, jeg ville bare si at jeg er en stor fan av bloggen din og at jeg synes du skriver på en morsom og bra måte<3 PS.: Råkult antrekk! 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2015 at 15:49

  Sofie: tusen takk, så koselig! <3

 • Reply Charlotte 11. juli 2015 at 22:30

  Ååå, nå ble jeg faktisk fylt med et skikkelig savn altså. Ferierte i Åsgårdstrand mye når jeg var yngre. For en plass! For et fint antrekk også. Du kledde den snekkerbuksen altså 😀

 • Leave a Reply