Hverdagsliv

HVERDAGSSMINKEN MIN + RABATTKODE

10. juli 2015

Annonse

Jeg har lovt lenge å vise fram hverdagssminken min, men kommer visst aldri så langt. Så jeg tenkte å gjøre det i dag, i samarbeid med Makestyle! Alle produktene jeg her omtaler som min hverdagssminke er faste favoritter – noen har vært det gjennom mange år. Unntakene er øyenbryns kitet fra Glo Minerals som er helt nytt for meg, men som ble storfavoritt etter én runde med makeup. Foundationen er også ny i sminkepungen, ettersom jeg trengte en foundation som passet bedre til solkysset hud, og som dekker godt men ikke dekker helt

Dette er produktene:Liquid Foundation Satin fra Glo Minerals i fargen «Honey Light». Fantastisk konsistens og farge for deg som har fått litt farge. Dekker mye, men ikke for mye, jeg elsker den! ♥ Concealer under Eye fra Glo Minerals i fargen «Natural». Fjerner blåfargen under øynene på et blunk!♥ Camouflage Oil Free fra Glo Minerals i fargen «Natural». Denne bruker jeg til å dekke andre ujevnheter, som føflekker og andre ujevnheter.♥ Betty-Lou Manizer solpudder fra The Balm. Dette pudderet er egentlig både solpudder, highlighter, shimmer og øyenskygge i ett. Jeg bruker den som bronzer, og syns det gir en kjempefin glød. ♥ Blush fra Glo Minerals i fargen «Papaya». Denne har jeg brukt i evigheter, blir aldri lei. Syns kanskje ikke den kommer så godt frem på bildene fordi jeg har så mye bronzer på meg, men fargen er nydelig og sukkersøt. ♥ Mary-Lou Manizer fra The Balm. AVHENGIGHETSALARM! Tror jeg er på min tredje eller fjerde nå, dette produktet bare elsker jeg. Bruker det som highlighter i øyenkroken, under øyenbrynene og over kinnene. ♥ Brow Collection Kit fra Glo Minerals. Obs, jeg bruker den lyseste fargen i kitet og den er ganske mørk!♥ Liquid Lips fra Glo Minerals i fargen «Romance». Vært en favoritt gjennom mange år, denne har jeg alltid med meg. ♥ Duo Brushes fra Nilens Jord. Yndlingsbørsten min at the moment, fordi den er to i én, og fordi den IKKE RØYTER! Det er viktig, det. Og sjeldent tror jeg. Utrolig hvor vanskelig det er å få fram de virkelige fargene på bilder. Foundation og solpudder kommer mest til sin rett på det øverste bildet av meg i innlegget, mens rouge og lipgloss stemmer mest på de to nederste. Hvis noen skjønte hva jeg mente der, hehe. Og forresten! Selv om dette er «hverdagssminken» min bruker jeg nøyaktig de samme produktene til «fest», bare at da bruker jeg gjerne litt øyenskygge også. Dette kitet er veldig fint! Vågal som jeg er, holder jeg meg til de nøytrale fargene som vanlig…

Et godt tips til deg som ikke trenger en spesielt dekkende foundation, er BB Cream Light fra Miriam Quevedo. Dekker langt i fra nok på min hud til at jeg skal føle meg sminket, men for deg som har et blankt lerret fra før av, er denne et supert og mye sunnere alternativ for huden. Som overskriften tilsier, skal dere selvfølgelig få en rabattkode hos Makestyle! Koden gjelder alle produktene i innlegget, og varer ut juli. Bruk rabattkode Sminke15 for å få 15% rabatt! 

20 Comments

 • Reply siri 10. juli 2015 at 22:36

  Hvor har su kjøpt den gjennomsiktige boksen til å ha sminken i? 😉

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2015 at 22:38

  siri: den er også fra Makestyle 🙂

 • Reply Linn Eliassen 10. juli 2015 at 22:48

  SHIT HVOR FIN! Elsker når du smiler med tennene:DDD

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2015 at 23:06

  Linn Eliassen: aaw, takk <333

 • Reply Maria Bergheim 10. juli 2015 at 23:33

  Du er så nydelig! Har sminkekosten selv, og er utrolig fornøyd med den 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2015 at 23:43

  Maria Bergheim: åå, takk <3 Ja, den er virkelig kjempegod!

 • Reply Julia Sofie 11. juli 2015 at 00:00

  har bestilt litt herfa, så gleder meg til det kommer i posten:)

 • Reply Kristiane 11. juli 2015 at 00:03

  Jeg ble skikkelig glad og begynte å smile når jeg scrollet gjennom dette innlegget og så det bildet hvor du smiler skikkelig! 🙂 God sommer :):):)

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2015 at 00:11

  Kristiane: så hyggelig å høre. Ønsker deg en super sommer!! :-))

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2015 at 00:11

  Julia Sofie: så bra, håper du blir fornøyd! 🙂

 • Reply Monica 11. juli 2015 at 00:44

  Det siste bildet av deg! Wow!

 • Reply Hanne 11. juli 2015 at 16:33

  Er brun den lyseste i øyenbrynssettet? Er ikke taupe for de med blondt hår? Er så usikker på hvilken jeg skal velge, er selv lyse blond 🙂

  Du er virkelig vakker! Det stråler av deg!!

  Ha en fin dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2015 at 17:41

  Hanne: det er lysere farger enn brun også, men jeg bruker den lyseste av brunfargene 🙂 Tusen takk, så hyggelig! Klem <3

 • Reply Julie 11. juli 2015 at 19:07

  Herregud, så sinnsykt vakker du er!!!!

 • Reply Asalia 11. juli 2015 at 22:25

  Så fine bilder og fresh sminke 🙂

 • Reply Karoline 12. juli 2015 at 11:57

  Vakre Ida! Du stråler virkelig og man blir skikkelig glad av smilet ditt 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. juli 2015 at 13:58

  Karoline: åå så hyggelig sagt, tusen takk <3

 • Reply Kikki 13. juli 2015 at 14:29

  Hei!

  Vet ikke om du ha gjort det før, men kunne du kanskje laget et inlegg om ulike sminkekoster du bruker til de ulike produktene, i tillegg til duo-brush (som er helt fantastisk :D)?

  Har sagt det før, men sier det igjen: det er en fryd å lese bloggen din, som alltid sprer glede og inspirasjon! 🙂 <3

 • Reply Lara 3. mars 2016 at 22:11

  Selger de BB Cream fra Miriam Quevedo i noen butikker du vt om? vanskelig å velge farge på nettet 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. mars 2016 at 14:32

  Lara: det aner jeg dessverre ikke :O kanskje du finner info om forhandlere på nettsiden deres?

 • Leave a Reply