Ida tipser

BASICS FRA ROSEMUNDE COPENHAGEN

12. juli 2015

Annonse

For litt siden mottok jeg noen helt nydelige plagg i posten fra BuyHelse.no! De har tatt inn silketopper fra Rosemunde, et brand fra København, og jeg elsker dem. Å slenge på seg en kjole og dra på fest er ikke den største utfordringen for meg. Å kle på seg i hverdagen syns jeg er mye vanskeligere! For jeg bryr meg egentlig ikke så mye, vil bare være komfortabel og ikke skille meg ut på noen måte. Derfor er jeg så stor fan av basics som disse toppene. 

Toppene er 70% silke og 30% bomull, så dere kan tro de er veldig komfortable å ha på. De kommer både som singlet og langermet. Singletene er fine alene på en sommerdag, men også under en cardigan eller bluse året rundt. Samme med de langermede, men disse bruker jeg lett som en tynn genser også. Plaggene har nydelige blondedetaljer både på ermene og rundt halsen. Komforten og de fine detaljene kombinert, gjør at de passer like fint i pysjamas/undertøys-skuffen som i skapet for hverdagsklær. Jeg elsker å bruke dem til et skjørt ute og til kosebukse hjemme 🙂

Denne toppen i varm beige er min favoritt av de kortermede. Kan kjøpes her ♥Den hvite toppen er favoritten blant de langermede, kan kjøpes her

Toppene finnes i hvit, varm beige, lys grå, sort, brun beige og lys blå, og dere finner hele utvalget hos BuyHelse her 🙂 

Disse basisplaggene koster litt, så dere skal selvfølgelig få en rabattkode i dette innlegget! Dere får 100 kroner i rabatt på alle de langermede silketoppene, ved å bruke rabattkoden «Idasilke». 

21 Comments

 • Reply Anonym 12. juli 2015 at 16:36

  Helt nydelige og du kledde dem knallgodt:)

 • Reply Anonym 12. juli 2015 at 18:50

  hvor er skjørtet ditt fra?

 • Reply Kamilla Haaland 12. juli 2015 at 19:09

  for noen nydelige plagg <3

 • Reply Ane 12. juli 2015 at 20:11

  Kan jeg spørre hvilken størrelse du bruker? De er litt små i størrelsen, eller?

 • Reply Ida Wulff 13. juli 2015 at 08:31

  Ane: Medium! 🙂 De er veldig stretchy, men hadde gått opp en størrelse fra hva du vanligvis bruker.

 • Reply Ida Wulff 13. juli 2015 at 08:31

  Anonym: Gina Tricot 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. juli 2015 at 08:31

  Anonym: tusen takk! 🙂

 • Reply Marit 13. juli 2015 at 09:14

  Hvor er solbrillene fra? Veldig fine!

 • Reply Anonym 13. juli 2015 at 11:28

  Liker stilen din godt.:-)

  Jeg synes og det er vanskelig å finne klær i hverdagen da jeg egentlig liker det som er litt «kjedelig». Har en enkel stil og ikke glad i mønstre og print så det gjør at jeg føler meg litt kresen. Gode basisplagg er gull. Takk for tipset ang disse overdelene.

 • Reply Ida Wulff 13. juli 2015 at 12:38

  Marit: de er fra Céline 🙂

 • Reply Oda 13. juli 2015 at 14:35

  Heeeiii!

  jeg lurte bare på om du kunne lage ett innlegg om skjønnhets rutiner, om du ikke allerede har gjort det da!

  Som hvilke produkter du bruker om sommeren for å rense huden osv!

  KLEM 😀

 • Reply LisaLDN 13. juli 2015 at 16:37

  Den kvite var spesielt fin! 🙂

 • Reply Anonym 13. juli 2015 at 18:49

  Hei!

  Jeg har kun vært inne på bloggen din to ganger nå, og kommer definitivt til å fortsette å følge den/deg. Men jeg lurte på om du skrive litt info om deg generelt et sted? F.eks øverst som en kategori 🙂

 • Reply Asalia 13. juli 2015 at 20:26

  Så søte gensere og topper med fine blonder 🙂

 • Reply Hedda 13. juli 2015 at 23:45

  Er dette Audrey-modellen på brillene?:)

 • Reply Anonym 13. juli 2015 at 23:58

  Hei! Jeg skal flytte til Danmark til høsten, og ettersom du har familie der tror jeg du kan hakket mer enn meg om dette landet 🙂 Hadde vært utrolig kjekt med ett innlegg om landet, evnt om Esbjerg hvis du har vært der! Er nemlig der jeg skal studere 🙂 Ha en fortsatt fin kveld!

 • Reply robert 14. juli 2015 at 11:14

  titsa dine er jo faktisk nede mot navelen din. På tide å gjøre et inngrep med de pengene du får fra reklame her? 😉

 • Reply Martine 14. juli 2015 at 11:28

  Kjempefine, og du såg smashing ut! Så enig i at det er mye vanskeligere å kle seg til hverdagen. Man vil liksom bare ha noe enkelt og fint som passer til skole og jobb. Selv studerer jeg juss, og jobber ved siden av. Synes det er vanskelig å finne «profesjonelle» klær som samtidig er fine og feminine:) Føler ikke at crazy fashionista klær har et så veldig bredt anvendelses område..:)

 • Reply Per 14. juli 2015 at 14:58

  Hællæ! Sjeldent jeg er inne på blogger og titter og leser. Men innimellom, så skjer det. Og vil påstå, at du er en av de flotteste jentene på denne jord! Ha en fin sommer 😉

 • Reply Kamilla 16. juli 2015 at 16:47

  Det va jo en jævlig hyggelig kommentar han der robert la igjen..! Kanskje du ikke bryr dæ så mye ka folk kommentere lengre, men fyfan, «han» der sku ha fått tale og tastaturforbud. Du ser jo råbra ut!

 • Reply Lillemeg 19. juli 2015 at 22:51

  Fine plagg, men det er ganske uaktuelt å bruke å bruke så mye penger på slike banale plagg som en får kjøpt flere plasser til rimeligere priser. Syns BuyHelse bommer fælt når de tar så mye for de plaggene der. Vil jeg bruke så mye penger på en topp, velger jeg andre merker. Men for all del, de var fine, og du kledde dem.

 • Leave a Reply