Uncategorized

HAPPY BIRTHDAY TO YA

12. juli 2015

I går fikk jeg masse med kjøretrening, da jeg var så heldig å få kjøre helt til sommerstedet til mormor og morfar på Norsjø i Telemark. Der ventet en haug av slektninger, og det var duket for 11-års feiring av min lille kusine som plutselig ikke er så liten lengre. Er det noen som kan få meg til å føle meg gammel, så er det alle kusinene og fetterne jeg har. Hallo. Jeg følte meg voksen den gangen jeg i det hele tatt begynte å få søskenbarn – og når de nå begynner å bli store, ja da må jo jeg nærme meg 50! Minst!

Uansett, det var en kjempefin dag med kaker, pakker og kubb! Kubb er bare så gøy, jeg blir aldri lei. Vi kjørte guttene mot jentene, og konkurranseinstinktet var høyt. Spesielt hos jentene, kanskje! Haha. 

I dag er jeg i skikkelig søndagsmodus, selv om jeg ikke var ute i går. Kjennes definitivt ut som jeg drakk fire flasker vin i natt, men jeg mistenker at jeg begynner å bli allergisk, og at det er derfor jeg er helt utslitt. Mot hva vet jeg ikke. Gress, trær, frisk luft i det hele tatt kanskje. Vel, søndag it is!

PS. Og snakker om bursdag! I dag fyller Idabestis 25, gratulerer så mye med dagen min skatt ♥♥♥

4 Comments

 • Reply Kamilla Haaland 12. juli 2015 at 16:09

  Jeg har gressallergi – og er fryktelig allergisk nå!

 • Reply Oda 13. juli 2015 at 21:39

  Hvor er toppen din fra?:)

 • Reply Anniken 23. juli 2015 at 00:20

  Hva slags bil er det?:)

 • Reply Ida Wulff 23. juli 2015 at 10:34

  Anniken: det er en beetle 🙂

 • Leave a Reply