Uncategorized

FOR MYE AV DET GODE

16. juli 2015

I går var jeg så fyllesyk at jeg måtte ta bloggfri. Haha. Våknet på den nye, hvite sofaen min oppå en brukt snus, og med leiligheten full av bananfluer pågrunn av drinkene som stod igjen på kjøkkenbenken. ÅÅÅÅH, den følelsen. Matoma på Foynhagen var kjempegøy, så gøy at vi lot oss overtale til å shotte tequila med noen nye venner vi fikk backstage. Hva som skjedde etter tequilaen vites ikke. 

I dag starter jo Slottsfjellfestivalen her i byen, så nå er det på’n igjen. Jeg solgte billetten min og skal ikke på selve festivalen, jeg trenger å spare formen til kveldene for å holde ut. I dag kommer Ida Caroline fra Oslo, så regner med at det blir litt galskap i dag også. Vel vel, her er noen bilder fra tequila-kjøret vårt:

HAHA. Sykt konsert-fail… Alle andre gikk i Converse, hvis noen lurte. Ikke Lady KA og jeg. Besta! ♥  

13 Comments

 • Reply LisaLDN 16. juli 2015 at 17:56

  Æh, unner ikkje min verste fiende å vera so fyllesjuk eingong! Men ser ut som om de hadde det kjekt iallefall! 🙂

 • Reply Linn Therese 16. juli 2015 at 22:16

  Ååå, Ida! Du er så nydelig!!! Det har jeg syntes siden første gang jeg klikket innom bloggen din, og enda sitter jeg her og dåner ved å lese innleggene du skriver så godt, og se bildene du gløder på!!

  Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har hatt ekstrem angst i mange år! Sosial angst for å være mer konkret. Har derfor vært litt redd for å kommentere blogger med mitt navn og ikke minst min blogg, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt angst for at folk skal klikke seg innpå bloggen min. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om angsten på bloggen min da (oppe i menyen under «historien om angsten min) 🙂 Slik at dere som ikke forstår hvordan dette kan være skummelt for meg lettere kan skjønne det. I tillegg handler det siste innlegget mitt om at jeg er sykemeldt, flere som ble overrasket når jeg skrev det.

  Jeg håper at du har hatt en kjempe fin sommer så langt, og at du koser deg i massevis de siste dagene! Kleem <3

 • Reply Kamilla Haaland 16. juli 2015 at 23:03

  så herlig 😀

 • Reply Maren 17. juli 2015 at 09:58

  Hei. Du har en veldig koselig og kul blogg. Har du noen tips til meg på hvordan jeg kan øke visningene på bloggen min. Blir kjempeglad for kommentar fra deg. Ønsker deg en knall dag videre.

 • Reply Anonym 17. juli 2015 at 13:58

  Typ den søteste dama ever! 😉

 • Reply MAIKEN 18. juli 2015 at 17:07

  Ahh kjipt å misse slottsfjellfestivalen – men som tønsberglending har jeg gjort det mange ganger selv, og likevel kunne nytt sommerdagene (og musikken hører man godt uansett hvor i byen man er). Best å komme i god form 🙂 Og nyte dagan! Stor fan. Klem

 • Reply Ada 18. juli 2015 at 17:13

  Hei Ida, jeg barer lurer på hvordan du og KA ble kjent ?

 • Reply Karoline 18. juli 2015 at 23:50

  Hvor er jakken din fra? Veldig fin:-)

 • Reply Ida Wulff 20. juli 2015 at 07:19

  Karoline: bik bok 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. juli 2015 at 07:20

  Ada: vi ble kjent gjennom blogg i sikkert… 2008 eller noe 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. juli 2015 at 07:20

  MAIKEN: ja, det er mye annen moro også! 🙂 tusen takk! Klem

 • Reply Marita 3. august 2015 at 00:35

  Hei

  Hvor er den sorte toppen du har under jakken din fra? Den ser helt nydelig ut både lukket og åpen, om det er den som er under 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 3. august 2015 at 11:28

  Marita: det er en kjole fra zara! 🙂

 • Leave a Reply