Uncategorized

HJEM, KJÆRE HJEM

28. juli 2015

God morgen! 🙂 

Jeg overlevde reisen med propellfly fra København til Torp. Livredd, men klarte heldigvis å holde meg rolig. Hadde jeg visst på forhånd at jeg skulle fly hjem fra danmark, og i tillegg i et lite papirfly, hadde jeg nok hatt med flymedisinen. Snakk om å bli kastet rundt oppe i skyene! 

Men nå er jeg HJEMME! Herregud, så deilig. Nå blir jeg hjemme resten av sommerfeiren, tror jeg. Er nok å finne på her også. Viktig å klemme litt på venner og familie før skole-hverdagen starter igjen. 

Nå skal jeg pakke ut av kofferten, noe som bare blir kjedeligere og kjedeligere for hver gang. Eller vanskeligere – for jeg kommer jo alltid hjem med noe nytt, og det blir vanskeligere for hver gang å finne plass til de stakkars plaggene som alle har lyst til å bo med meg. Varme gensere, cardigans og høstfarger… Dere kan jo gjette hvordan været var i Danmark! Holdt på å blåse bort, så sommerkjoler og farger ble forkastet før jeg med hakkende tenner kom meg til prøverommet. 

Kjenner at jeg er litt klar for høst, jeg. Alle gleder seg til og lenger alltid sånn etter sommer, men jeg har funnet ut at høsten er min favoritt av årstidene. Varme gensere, boots, å sitte inne med et glass vin og en TV-serie med 100% god samvittighet. Og fargene på trærne og den friske luften! Kan ikke la være å glede meg 🙂 Nå drar jeg bare ut tiden, koffert og utpakking here I come! 

23 Comments

 • Reply Helene 28. juli 2015 at 12:27

  Er malene birger billigere i Danmark?

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2015 at 13:27

  Helene: har ikke sammenlignet med priser i Norge, så det vet jeg ikke. Men jeg fant noe på salg 🙂

 • Reply marte 28. juli 2015 at 14:08

  propellfly er faktisk mye mer sikrere enn store fly, tro det eller ei 🙂

 • Reply Kjersti 28. juli 2015 at 16:18

  Hei! 🙂

  Hvilken flymedisin bruker du? Sliter veldig med reisesyke. Har du noen tips mot Både med fly, bil, båt, buss osv.

 • Reply Alice Hamran 28. juli 2015 at 17:05

  Knalltøffe klær 🙂

  Føler høsten allerede har truffet Telemark jeg da, ha ha!

  Kos deg videre idag 🙂

 • Reply l 28. juli 2015 at 17:36

  Helt enig, jeg elsker høsten <3 Eneste negative med høsten, er at den leder til vinter, men utenom det, er den helt fantastisk. Frisk høstluft er det beste som finnes 🙂

 • Reply Linn 28. juli 2015 at 19:55

  Enig med deg! Meget klar for høst, selv om sommeren har vært elendig. Høsten har bestandig vært min favorittårstid 🙂

 • Reply Nina 28. juli 2015 at 21:26

  Velkommen hjem! 🙂

  Det er godt å høre at det ikke bare er meg som lengter etter høsten. Jeg gleder meg til det blir så mørkt at jeg kan tenne lys igjen, og pakke på et ullskjerf på vei til butikken. Ah, ja, nå kan sommeren fint være over for min del 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 28. juli 2015 at 22:13

  så mye fint du har kjøpt deg 😀

 • Reply Warner. 29. juli 2015 at 01:06

  Godt spørsmål Helene.

  Det jeg vet er at i warnerkjeden finnes det noe billig, noen rabatter, kule skuespillere og en historie som begynner å bli litt gammel. Fint å se at ferien var bra og at ting forhåpentligvis har gått bra.

 • Reply LisaLDN 29. juli 2015 at 09:19

  Åh, er skikkelig høstjente sjølv! Gleder meg 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. juli 2015 at 15:14

  Kjersti: sobril 🙂

 • Reply Hilde Kristin 29. juli 2015 at 16:19

  Fine klær, kan tenke meg at de blir gode å ha når høsten setter inn. Et spørsmål.Har du noen regler for at når du kjøper noe nytt så må noe gammelt gå?? Eller rydder du et par ganger i kles skapet og kaster det du ikke bruker?

 • Reply Angela 29. juli 2015 at 19:37

  Åh, så mye fint du har funnet deg! Veldig klar for å fylle opp garderoben med herlige høstfager selv nå 🙂

 • Reply selini 29. juli 2015 at 21:17

  hvor kan jeg få kjøpt sobril? hva gjør det og hva er det for?

 • Reply Marlene Nilsen 29. juli 2015 at 22:33

  Jeg er veldig klar for høst jeg 😀

 • Reply Guro 30. juli 2015 at 06:53

  åjj mange fine gensere!! jeg vil og ha

 • Reply Ida Wulff 30. juli 2015 at 08:42

  selini: det får du ikke kjøpt, legen gir det på resept

 • Reply Ida Wulff 30. juli 2015 at 08:42

  Hilde Kristin: Hei 🙂 Jeg rydder i klesskapet når jeg får ånden over meg, har ikke noen faste rutiner på det.

 • Reply Asalia 30. juli 2015 at 13:00

  Mye fine innkjøp 🙂 Delikate farger

 • Reply LH 30. juli 2015 at 15:30

  Selini: Sobril er vanedannende, og du får det kun på resept. Har selv tatt 1/2 sobril, og ble skikkelig slått ut, og utrolig søvning. Kan tenke meg at Ida sliter voldsomt med flyskrekk, for Sobril er ikke noe en lege skriver ut, uten grundig vurdering og konsultasjon.

 • Reply Anonym 31. juli 2015 at 00:54

  heter den lyse pungen din soft latte ?

 • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 16:37

  Wow, superb blog layout! How lengthy have you been running a blog for?
  you made blogging look easy. The total glance of
  your website is excellent, as well as the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

 • Leave a Reply