Uncategorized

ADMIRALFESTIVALEN IN MY HEART

3. august 2015

Jeg har hatt den mest fantastiske helgen på lenge! Og av den grunn ligger jeg fremdeles rett ut, men det var verdt det altså. Jeg har nemlig vært på noe som heter Admiralfestivalen i Horten. Den har du kanskje ikke hørt om, men det er ikke så rart. Det er nemlig to venninner som arrangerer den hjemme i hagen sin hvert år, og det er bare gjester på festivalen som opptrer. 

Sirkustelt i hagen med scene og lyskjeder i taket, campingplass med telt, sovesal med madrasser til den som ikke er barsk nok til å sove utendørs (ja, hei), grilling, beerpong, kubbturnering, volleyball-bane – for ikke å snakke om alle de vakre stemmene og dansemoovsa som rørte seg på scenen. Blir så glad i hjertet når noen er så flinke og finner på så mye bra ♥ 

De vakre vertinnene, Natalie og Madelén 🙂  Benjamin og Daniel var blant kveldens underholdning, jeg regner med at dere kjenner igjen Benjamin fra gamle dager på bloggen? Hehe… Natt til søndag fylte min kjære Kalle 25 år, hipp hurra for deg besta! 

Det var nesten alt som gjemte seg på kameraet mitt fra helgen. Søndag ettermiddag pakket vi sammen soveposene våre (hvem er det jeg prøver å lure, jeg ble mobbet fordi jeg hadde med meg dyne og laken) og kjørte hjemover. Tror det er siste gang jeg har med meg bil til slike festligheter, selv om promillen var borte for lengst, var jeg så redd for å bli stoppet i kontroll at jeg ble helt svett. Men jeg fikk nå gjengen hjem til Verdens Ende og Hvasser til slutt, og der var jeg så heldig at jeg fikk kleinelunsj på Gjestehuset som Benjamin og Daniel driver om sommeren. Sykt digg sushi og kylling i peanøttsaus, mmmm!  Nå skal jeg pakke ut etter helgens festligheter, og ta meg en joggetur. Jeg trenger den følelsen jeg får etter en joggetur, for følelsen av å faktisk jogge trenger jeg aldri. Den er jo forferdelig! Ingen tvil om at dette blir en blåmandag, men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av den 🙂

8 Comments

 • Reply Alice Hamran 3. august 2015 at 12:55

  Ser fantastisk ut!

  Så kjekt, skulle ønske noen var så kreative med slike arrangementer her i Skien!!

  Ha en kjempe fin dag 🙂 Denne Mandagen tilbringes på sofaen for min del, hvertfall!

 • Reply Ida Wulff 3. august 2015 at 13:02

  Alice Hamran: ja, det er så hyggelig når folk finner på sånt! 🙂 Fin mandag til deg også <3

 • Reply Anonym 3. august 2015 at 13:03

  så koselige bilder av deg og kalle! er natalie og madelen tvillinger? innmari like og veldig veldig pene!

 • Reply Ida Wulff 3. august 2015 at 13:13

  Anonym: ja, de er tvillinger 🙂 Klem til deg!

 • Reply Anonym 3. august 2015 at 16:25

  Digger bloggen din så mye! <3

 • Reply Karro 3. august 2015 at 21:51

  Hva heter sushien med chrispy rundt på menyen? 😀

 • Reply Ida Wulff 4. august 2015 at 01:40

  Karro: det er tempura Maki 🙂

 • Reply Benjamin 5. august 2015 at 20:51

  Karro: Eller tenker du kanskje på Crispy Laks? 😉

  Good try, Ida 🙂 Den med avokado på toppen heter Tempura Maki.

 • Leave a Reply