Uncategorized

NOEN GANGER ER JEG BRIDGET JONES

4. august 2015

Jeg er egentlig ikke så veldig klumsete av meg, men når jeg først klumser; da kommer uhellene gjerne på rekke og rad. I går hadde jeg som nevnt en skikkelig blåmandag, og det er på denne type dager jeg blir forvandlet til Bridget Jones, og nesten ikke orker å være meg selv. Dagen var sminkeløs, frivillig venneløs, ufrivillig matløs – og en smule skamløs. Jeg bestemte meg nemlig for å sykle og kjøpe sushi, og mens jeg ventet på sushien fikk jeg en stemme i hodet som sa; JEG MÅ HA MC DONALDS. Så jeg listet meg på tå inn på Mc Donalds, bestilte et par cheeseburgere, og krysset tærne for at ingen hadde sett meg. Til slutt slengte jeg både sushi og burgere i sykkelkurven, og raste hjemover for at forretten, cheeseburgerne der altså, ikke skulle bli kalde og seige. Jeg var i lykkerus over at ingen hadde oppdaget meg. Med sykkelkurven full av mat, følte jeg at jeg hadde gjennomført et vellykket bankran, og nå skulle jeg hjem og bade i penger. Helt til… Jeg ikke bremser når jeg skal sykle over en fortauskant, og cheeseburgerne som ligger øverst i veska tar fart og flyr gjennom lufta som to romskip. Hjertet mitt bristet med det samme. Jeg kunne jo se at folk hadde sett meg. Og i stedet for å gjøre som en normal person ville gjort, syklet jeg bare videre uten burgerne mine. 

Men gårsdagens nedtur stanset ikke der. Etter å ha forlatt de to hjemløse cheeseburgerne på et fortau med et par potensielle vitner, speedet jeg opp sykkelen ennå mer. Rett før jeg kom til et lyskryss i byens mest trafikkerte gate, kjente jeg en kvelende følelse, nesten som om noen holdt fingrene rundt halsen min og klemte til. Av en eller annen grunn ble hodet mitt dratt nedover mot setet, og da ser jeg det… Skjerfet mitt har på et eller annet vis surret seg inn i sykkelkjeden eller rundt pedalene, og det er det som er grunnen til at jeg suser avgårde som Quasimodo. Jeg tenker ikke klart, så jeg tar ikke av meg skjerfet, jeg prøver å vikle skjerfet ut av kjedet i fart, jeg tør ikke å bremse i tilfelle skjerfet skal bli enda mer viklet inn. Skjerfet kveler mer og mer, jeg sykler nesten med hodet mellom beina nå, bare for å ikke ødelegge yndlingsskjerfet jeg fikk i bursdagsgave av en venninne. 

Jeg ga bare opp. Så nå står den stakkars sykkelen der ute, og det ser ut som om jeg har pyntet den med et skjerf. Sånn som noen gjør med veskene sine. Og de burgerne må jeg jo tilbake å plukke opp, for jeg er ikke typen som kaster søppel. Hadde kanskje vært litt mindre kleint å bare plukke dem opp i går. Men noe skjer med meg når jeg har blåmandag, det får jeg vel bare godta.Skål for en bedre dag i dag, da! Jeg skal straks drikke kaffe med en venninne, og etter det er det vel 50/50 om jeg får treningsånden over meg 🙂 

53 Comments

 • Reply Hilde 4. august 2015 at 14:17

  Du er fantastisk.

 • Reply Anonym 4. august 2015 at 15:06

  haha jeg dør!

 • Reply LH 4. august 2015 at 16:32

  Haha, stakkars bestemoren min, hun forsto ikke mye her jeg sitter og ler meg i hjel. Du skriver så fantastisk bra, jeg ser hele situasjonen klart for meg, ikke rart jeg dævver av latter 😀

 • Reply Anneli 4. august 2015 at 16:33

  hahaha!! ler meg ihjel 😀

 • Reply LisaLDN 4. august 2015 at 16:47

  Åh, no lo eg høgt for meg sjølv, og det kom godt med siden eg har hatt spysjuke siste døgnet! TAKK for eit lite lysglimt (sjølv om eg veit det er stygt å le av andre). Eg håper morgondagen blir bedre 🙂

 • Reply Anonym 4. august 2015 at 17:01

  Haha, aaw =)

 • Reply Marie Amanda 4. august 2015 at 17:06

  Ler så jeg griner!! Stakkars deg, håper du har hatt en bedre tirsdag!! Må si du har en fantastiks formidlingsevne, for jeg har nettopp sett for meg hele seansen!

 • Reply Anonym 4. august 2015 at 17:13

  HAHAHA ILU

 • Reply Alice Hamran 4. august 2015 at 17:22

  Haha, huff! Stakkar!

  Kjipt med blåmandager – heldigvis ender det opp med at det er ganske morsomt likevel.

  Er sikker på at noen allerede har plukket opp burgern’e dine :’D

  Ha en god Tirsdag, klem!

 • Reply Benedikte 4. august 2015 at 17:22

  hahahaha😂😂 nydelig beskrivelse av noe som

  Høres ekstremt morsomt ut! (Sorry) men jeg ler. HØYT!

  Du altså👌🏼🙏 Håper tirsdagen blir bedre;)

 • Reply Hanne 4. august 2015 at 17:27

  Haha, nå fikk jeg meg en god latter! Takk for at du lyste opp dagen min med et morsomt innlegg, det trengte jeg!

 • Reply Anniken 4. august 2015 at 18:35

  Innlegg som disse er grunnen til at jeg faktisk leser bloggen din. Takk for at du fikk meg til å smile og le litt høyt, i dag som har vært et mareritt fra ende til annen med en slitsom bebis. Du kan virkelig skrive, Ida.

 • Reply Gjermund 4. august 2015 at 18:40

  Åherregud tror jeg dør! Haha, stakkars da!

 • Reply Ida Wulff 4. august 2015 at 18:45

  Anniken: åh, takk så hyggelig å høre. Håper bebisen gir deg litt ro resten av dagen <3

 • Reply Ida Wulff 4. august 2015 at 18:46

  LisaLDN: stakkar, masse god bedring til deg! <3

 • Reply Ida Wulff 4. august 2015 at 18:46

  LH: haha, så morsomt! hils bestemor!

 • Reply Ida Wulff 4. august 2015 at 18:46

  Hilde: <3

 • Reply Anonym 4. august 2015 at 19:09

  Haha, åå du er så herlig! Lyste opp kvelden min. Bor i samme by som deg, og har såå lyst til å møte deg. Men skal la være å kontakte deg, er et par år yngre hehe 😉

 • Reply Iselin 4. august 2015 at 20:47

  Hahahah, dauda!

  Men off, alt drit skjer ofte på samme tid ass!

  Bedre lykke neste mandag 🙂

 • Reply Kamilla 4. august 2015 at 21:16

  Hahah! Lo så jeg gråt! Leste det høyt for kjæresten også, klarte ikke å lese uten å begynne å gråte av latter igjen! Fantastisk bra skrevet 🙂

  (Hadde blåtirsdag i dag selv, glemte snus, paraply, husnøkler, jobbukse og lepomade.. Rart jeg ikke glemte meg selv.)

 • Reply S 4. august 2015 at 21:19

  Haha, ja du kan få sagt det du, Ida. Dette er noe vi alle kan kjenne oss igjen i tror jeg. Spesielt med «the cheesburger incident» (som jeg kaller cravings på McD).

 • Reply Marthe Sofie 4. august 2015 at 21:42

  HAHA, takk for at du e du!!

  Hadde nok gjort akkurat det samme, forlatt cheeseburgerene med ei tåre i øyenkroken! Men fader så kleint å stå å plukke de opp! Haha

 • Reply annielistic 4. august 2015 at 21:56

  Du er så fantastisk! Jeg ler meg skakk 😀 GLEDER MEG TIL DEN DAGEN DU GIR UT BOK! Jeg skal lese den, selvom jeg aldri leser bøker <3 Haha!

 • Reply Anniken 4. august 2015 at 22:07

  Akkurat slike innlegg er grunnen til at jeg elsker bloggen din. Ser en annen Anniken er helt enig med meg. Ønsker deg en god torsdagskveld!

 • Reply Siri Kolstad 4. august 2015 at 22:23

  Hahaha, du skriver så sykt bra! Håper du hadde en bedre dag i dag da:-)

 • Reply Anna 4. august 2015 at 22:28

  Hahaha,så utrolig morsomt! 😀

 • Reply Camilla 4. august 2015 at 23:07

  Hei Ida, dette har ikke noe med det morsomme innlegget ditt å gjøre men! Jeg har lest på innlegget ditt om studietips for å få en A som er mitt mål nå som jeg endelig har fått rumpa i i gir å skal utgi meg på studier, faktisk Markedshøyskolen også. Det jeg lurer på er om du syntes det var viktig å lese ikke bare pensumlitteratur men også anbefalt litteratur for å få gode karakterer? Kjøpte/leste du det? Trenger å høre litt råd rundt omkring, om noen har klart å få gode karakterer uten kan kanskje lommeboka mi spare seg for det, hva er dine tanker? 🙂

 • Reply Lina 4. august 2015 at 23:57

  hahahah, jeg ler!!

 • Reply Ida Wulff 5. august 2015 at 00:27

  Camilla: hei! 🙂 så spennende med studier da! Jeg har aldri kjøpt eller tenkt på anbefalt litteratur, har kun forholdt meg til pensumlitteratur. Og selv om det er en del lesing, er min erfaring at forelesninger er det aller viktigste! Masse lykke til, kanskje vi sees!

 • Reply Tina 5. august 2015 at 02:34

  Haha takk for en god latter! Har grått i hele dag pga kjærlighetssorg, så dette gjorde noen minutter litt bedre 🙂 haha.

 • Reply Helle 5. august 2015 at 07:29

  åååh, HAHHA <3

 • Reply Ida Wulff 5. august 2015 at 10:59

  Tina: åå stakkar 🙁 håper du føler deg bedre snart, stor klem til deg <3

 • Reply Ingvild 5. august 2015 at 12:15

  Du er så flink til å kle deg!

  Kan du ikke ha et klessalg snart, du som har så mye pent i skapene du sikkert ikke bruker 😉

 • Reply Rebecca 5. august 2015 at 14:11

  Lo veldig høy, brutalt og upassende av dette innlegget i kollektivet.

  Så voldsomt at det faktisk ble en smule flaut å le så mye av et blogginnlegg. Du skriver godt 🙂

  Kjenner meg også så utrolig godt igjen! Prøver gjerne å late som ingenting når sånne flaue ting skjer, også bare baller det på seg, selvom sikkert egentlig ingen så flause nr1.

 • Reply Renate 5. august 2015 at 15:39

  Hahahaha! Du er ikke goood, ler meg ihel!

 • Reply Kristine 5. august 2015 at 15:48

  Haha! Håper resten av uken blir bedre! Klem 🙂

 • Reply Vilde 5. august 2015 at 19:34

  Hahaha, du er fantastisk! Du er så flink til å skrive og så flink til å få frem historiene dine, så jeg ser det så sykt for meg. Gleder meg til dagen du gir ut din første bok! 🙂

 • Reply Anonym 5. august 2015 at 23:27

  hahhaha jeg ler høyt faktisk.

  du er legendarisk.

 • Reply Martine Grorud 5. august 2015 at 23:31

  Hahahaha! Det her er så morsomt! 😀

 • Reply Petteri 6. august 2015 at 00:31

  ❤❤❤

 • Reply Ida 6. august 2015 at 10:45

  HAHA sorry altså men noe så morsomt! Jeg ser for meg alt sammen!!

 • Reply K 6. august 2015 at 20:08

  Du er rett og slett fantastisk!! Sitter nå og ler høyt for meg selv av dette innlegget… Og det er ikke første gang! TAKK <3 <3

 • Reply Anonym 7. august 2015 at 01:07

  Hei! Nominerte deg nettopp til årets blogger hos Vixen, nettopp fordi du fortjener det! Håper ALLE av dine lesere gjør det samme!

 • Reply koreabeautyblog 7. august 2015 at 04:37

  Du får meg alltid til å le 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. august 2015 at 12:45

  Anonym: så hyggelig av deg <3

 • Reply Sandra Viví 7. august 2015 at 15:41

  Haha, hørtes ut som noe jeg kunne ha gjort!! Lo godt nå…

  http://www.sandravivi.com

 • Reply Hege 7. august 2015 at 19:10

  Herregud jeg ler

 • Reply Anonym 7. august 2015 at 19:19

  Takk for en god latter!! <3

 • Reply Sundus 11. august 2015 at 23:02

  Du er legendarisk, Ida! VIRKELIG! Satt og lo mens jeg leste dette innlegget, så det må bare bety at du er morsom! :-)Dette innlegget gjorde dagen min myye bedre. Klem fra en leser som du ikke kjenner <3

 • Reply Ida Wulff 12. august 2015 at 11:16

  Sundus: haha, så hyggelig å høre!! Tusen takk <3 klem

 • Reply Ida Bianca 14. august 2015 at 15:56

  Assa.. Jeg sitter på kontoret her (min tredje dag med nye kollegaer), det er helt stille rundt meg og det eneste som høres er tastaturene de andre taster på – helt til jeg hikster ut i latter og ler og ler og ler… Og ler enda litt mer! Sykt kleint, haha men det blogginnlegget her gjorde virkelig dagen!

 • Reply Ida Wulff 14. august 2015 at 15:57

  Ida Bianca: hahaha <3

 • Reply Anonym 31. august 2015 at 19:53

  hahahahahaha, jeg begynte å gråte av latter!! og det gjør jeg SJELDEN, fantastisk skrevet

 • Leave a Reply