Hverdagsliv

PÅ TIDE Å FLYTTE?

7. august 2015

Åh, nå har jeg gått og vært kvalm i flere dager. Da jeg fikk årets timeplan for skolen, skjønte jeg nemlig at slaget var tapt. Det er ikke lengre mulig å bo i Tønsberg og pendle hver dag. Med mindre jeg står opp klokken 4 om morningen, og hater livet hver eneste dag. 

Så jeg har vel egentlig bestemt meg for å flytte tilbake til Oslo. Sånn ganske snart. De to siste dagene har jeg vært i Oslo for å gå på visninger, og dét i seg selv er jo en eneste stor spøk om dagen. Oslo bare; åja, vil du bo alene? Da må du betale en månedslønn i måneden for denne lille skokassen med stygt bad og stormkjøkken. 

Jeg tror jeg fant noe bra til slutt, men mer om det når alt faller på plass. Dere som har fulgt med en stund vet hvor mye jeg elsker livet i leiligheten min hjemme i Tønsberg, og med all familie i nærheten. Har vært helt himmelsk å kunne rømme fra den svette storbyen etter endt forelesning, og bare dra hjem til fred og sitt eget. Og så gjør det så sykt vondt i hjertet mitt at mamma og pappa skal være hele 1 time og 20 minutter unna meg! Høres jo helt latterlig ut, men de er mine beste venner, og jeg er egentlig ganske avhengig av å ha dem i nærheten. Det er kanskje grunn nok til å flytte, og løsrive seg litt? Det tror jeg de syntes, da jeg i forbindelse med gårsdagens overnatting foreslo at jeg kunne sove i midten av dem……….. HEHE. 

Fineste Kjetil som alltid stiller opp med et smil og gode råd. Har bestemt at han skal være reserve-pappaen min når jeg flytter. Det var tross alt han som viste meg byen, kjørte meg på IKEA og introduserte meg for sushi da jeg flyttet til Oslo som 18-åring. Hahaha Har vært noen fine dager i Oslo, men nå er jeg hjemme i Tønsberg igjen. Får nyte det så lenge det varer! 🙂 

11 Comments

 • Reply JuliaSofie 7. august 2015 at 16:28

  Skjønner godt du vil ha familie rundt deg og slippe å pendle så langt. Her hvor jeg bor har vi familien vår ca 10-40 min kjøretur avstand. Å reise til jobben min tar ca 20 min, men likevel står jeg opp kl 4 den ene uken når jeg begynne på jobb kl 6. Jeg liker å ta det med ro på morningen og ha god tid, og så liker jeg å være på jibb ca 30 min før jeg starter:)

 • Reply Alice Hamran 7. august 2015 at 16:41

  Åh, tror det er smart du flytter til Oslo da ja.. Hadde hatet å pendle sånn frem og tilbake.. HVER morgen, whoooot. Nei.. Litt luxus skal man unne seg 😀

  Ha en strålende dag! 🙂

 • Reply Ida 7. august 2015 at 22:20

  Hahah jeg eeeelsker at du også er mamma&pappa-avhengig! Jeg får nesten vondt i magen når jeg må reise hjem til min leilighet ,10 min unna barndomshjemnet. Ja og jeg er 23 år. Godt å høre at vi er flere, og at vi kan fortsette sånn resten av livet (eller..). Jaja de har vel bare gjort en god innsats! Mulig de angrer seg nå, med voksne barn som helst vil være hjemom minst to ganger om dagen 😄

  Ha en fin dag 😀

 • Reply Helene 8. august 2015 at 05:02

  Shit ass, Ida! Du fikk meg akkurat til å innse at jeg har fulgt bloggen din i over 7 år! helt siden cafe latte tiden, og jeg var like ung og uerfaren som deg… har aldri tenkt på meg selv som en bloggleser, men her sitter jeg da. Vil heller kalle meg en Ida-leser. Men lykke til med flytting! Jeg vet hvordan det er, vanskelig nok å finne seg en fin leilighet på fagarbeider-lønn…

 • Reply Anonym 10. august 2015 at 11:39

  hvor er jakken fra? 🙂

 • Reply Anonym 10. august 2015 at 11:40

  hvor er jakken fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. august 2015 at 12:37

  Anonym: bik bok 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. august 2015 at 12:39

  Helene: så hyggelig at du har fulgt meg så lenge! <3 og tusen takk! 🙂

 • Reply Anonym 10. august 2015 at 17:10

  hva jobber Kjetil som? 🙂

 • Reply Iamstillhere88 10. august 2015 at 17:23

  så godt å høre at du har et så godt forhold til foreldrene dine ❤️👍

  Litt løsrivning kan nok være lurt 😉 jeg lo godt ang det du skrev om å ligge mellom dem. 😂 haha, den var herlig 😊

  Også er de jo bare en telefon samtale unna 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. august 2015 at 08:33

  Iamstillhere88: sant sant! <3

 • Leave a Reply