Hverdagsliv

RABATTKODE PÅ VERDENS BESTE MAST-PRODUKTER

10. august 2015

Annonse

I dag har jeg ordnet dere rabattkode på de fantastiske MAST-produktene fra Makestyle! Som dere kanskje har fått med dere allerede, er det Janne i Makestyle som har designet og utviklet disse produktene. Hun er råflink, og jeg kan ikke gjøre annet enn å applaudere. De er SÅ bra!! Her er produktene jeg har brukt i innlegget, og det er disse dere får 20% rabatt på.Gizmo Straightener er en glattetang som selv den mest håpløse bør klare å krølle håret med. Jeg bruker nesten aldri krølltang lengre, rett og slett fordi jeg blir utålmodig – og glattetang gir et mye mer naturlig resultat hvis man går inn for det. Grunnen til at det kan være enklere å krølle med Gizmo enn med for eksempel GHD, er at man på denne kan stille inn hvor varm man ønsker at glattetangen skal være. Har man på lav varme, slipper man de kantete, mislykkede krøllene som man lett kan få med andre glattetenger hvis man ikke har teknikken helt inne. I tillegg kan man skru på vibrering (jeg har aldri sett dette på en annen glattetang, har du?), og da vibrerer tangen når du klemmer platene sammen rundt håret. Vibreringen skal gjøre at pleieproduktene du bruker før du styler håret skal trekke bedre inn, slik at du har bedre beskyttelse mot varmen. Jeg liker å ha vibreringen på når jeg glatter håret, da går det raskere og jeg kan glatte mer hår om gangen.Jeg bruker aldri mer enn 5-6 minutter på å glatte eller krølle håret, og det selv om jeg er ganske nøye. Når jeg er ferdig å krølle, står jeg opp ned med hodet og sprayer, for så å gre lett gjennom det. Da syns jeg at jeg får den naturlige looken som jeg liker, altså at det ikke ser helt nykrøllet ut. Krøllene Gizmo lager holder veldig bra (hvert fall på meg), så jeg tar ikke sjansen på at det «glir ut» av seg selv i løpet av dagen. ♥ Jeg bruker alltid Alligator Hair Clips når jeg ordner håret, enten jeg føner, glatter eller krøller. Da er det lettere å holde styr på hvor man allerede har vært. I tillegg er de helt supre til å få håret vekk fra ansiktet mens man gjør makeup!Til slutt har vi Ricci Grande Hair Brush, som er en naturbørste. Børsten er laget av villsvinhår og nylonhår, og beskytter håret mot skade i tillegg til å gjøre det anti-statisk. Nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og drar med seg naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans. Børsten kommer med en liten oppbevaringspose – perfekt for oss som alltid har med børste i vesken! Og dere som aldri har prøvd naturhårbørste; gi det en sjanse, dere kommer til å merke STOOOOR forskjell. Once you go naturbørste, you never go back, haha! Rabattkoden er Wulff20, og den gir deg 20% rabatt på alle produktene i dette innlegget. Enjoy! 🙂 

8 Comments

 • Reply Marie 10. august 2015 at 22:20

  Wow – så utrolig fin du er på håret! Helt nydelig farge som kler deg veldig godt 🙂

 • Reply Lisa D 10. august 2015 at 23:49

  Elsker produktene og har alle 🙂 tillater meg derfor å spørre hvor kjolen er fra? Nydelig 😍

 • Reply Ida Wulff 11. august 2015 at 08:31

  Lisa D: ja, de er helt fantastiske!! Kjolen er fra Gina 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 11. august 2015 at 08:31

  Marie: takk <33

 • Reply Gabriella 11. august 2015 at 10:25

  Fungerer den på mast 2 krølltangen også?

 • Reply Lizbeth Osnes 11. august 2015 at 13:44

  Tusen takk! Denne kom svært godt med 🙂

 • Reply marte josefine 11. august 2015 at 20:38

  Hvor lenge varer rabattkoden?

 • Reply Ida Wulff 11. august 2015 at 22:24

  marte josefine: 2 uker 🙂

 • Leave a Reply