Serietips og musikk

DET ER LENGE JEG HAR LEDD SÅ MYE

13. august 2015

Annonse 

Det er lenge siden jeg har ledd så mye av en film på kino! I går kveld var jeg invitert til eksklusiv førpremiere på filmen Trainwreck sammen med noen andre bloggere. Jeg tok med meg to venninner på kinodate, og vi koste oss med sushi og vin før filmen ble rullet i gang. Jeg hadde allerede sett traileren til filmen, og gledet meg veldig til å se den. Se traileren rett under her! 

Filmen handler om Amy (jeg tror Amy Schumer spiller seg selv) i 30-årene, som lever livet på Manhattan. Hun drikker for mye, røyker for mye, ligger med for mange… Og så forelsker hun seg, da! Og da er det på tide å bli voksen. Men det er lettere sagt enn gjort for en som er oppvokst med å få høre at monogami ikke er realistisk. Jeg skal ikke avsløre så mye mer av hva som skjer i selve filmen, men jeg skal fortelle dere hva jeg syns om den!Ååh, jeg er helt forelsket i Amy Schumer. Hun er jenta du vil være bestevenn med, men som du er veldig glad for at du ikke er. Og for å si det sånn, filmen skuffet ikke! Jeg lo fra start til ende, måtte faktisk begrense meg litt et par ganger fordi jeg har en ganske mandig og forstyrrende latter når jeg har det skikkelig gøy, haha. Filmen var noe klein – hysterisk morsom, men samtidig realistisk nok til at jeg klarte å leve meg inn i den og få blanke øyne da den ble litt trist innimellom. Jeg syns den hadde mer dybde enn chick flick-filmer vanligvis har, og ja.. Jeg elsket den rett og slett. 

Er det en film du MÅ se med en venninne eller med vennegjengen i høst, så er det denne. Jeg kan garantere at dere får dere en god latter, og at minst én gang i løpet av filmen kommer dere til å peke på hverandre og hviske; det der er SÅ deg! 

Filmen har premiere i Norge I MORGEN, altså 14. august. Så det er bare å skaffe seg en kinodate – anbefaler riktignok en venninnedate, og ikke en Tinder-date 🙂 For kinoprogram på din nærmeste kino og billetter, se her

Noen av dere som allerede har planer om å se filmen? 

No Comments

Leave a Reply