Uncategorized

EN LITEN SMULE STAR STRUCK

18. august 2015

HEI!Jeg som har kost meg så med denne flyttingen, begynner å få det langt opp i halsen nå. Man eier så sykt mye mer enn man tror, og nå er både halsen og øyene knusktørre etter å ha vært nede i kjelleren og tatt et oppgjør med barndommen. Og tenårene. Og tider jeg ikke engang husker. Men jeg orker ikke å bable mer om det,  lei er jeg, haha! 🙂 

Det er så innmari sommer om dagen, og Tønsberg viser seg fra sin beste side. Typisk det, at sommeren kommer når man begynner på skolen igjen. Hadde en deilig lunsj på brygga i dag med Maria! Vi ble litt star struck av at Jonas Gahr Støre satt og spiste på bordet rett bortenfor, og etterpå da jeg var ute og gjorde ærender møtte jeg jammen på Erna Solberg også. Eller; møtte ikke, tok en snap av henne, haha. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om kjente mennesker på gata, men akkurat politikere syns jeg faktisk er litt stas! Pappas private take away service har vært her igjen, så jeg skal prøve å få i meg litt mat og så vil jeg stupe rett i seng. Ser fram til å våkne opp med nyyyy energi så jeg kan komme meg videre i dette flyttekaoset. Peace out!

15 Comments

 • Reply T.G.I.Frida 18. august 2015 at 20:49

  Så artig! 🙂

 • Reply LisaLDN 18. august 2015 at 21:12

  Haha, er heilt lik! Man skulle tru eg var vandt til det etter 3 år i London og eitt i Disney World, men vart star struck kvar gong Prins Erik stod bak meg i kantina eg, hahah 😉

 • Reply Geriatriks 18. august 2015 at 21:28

  Tror Tønsberg og brygga er et av mine favorittsteder på sommeren uansett 🙂 vel rent bortsett fra på egen terrasse her i Hønefoss under paviljongtaket med levende lys, myggspiral, lampe oppunder taket og rødt i glasset 🙂

 • Reply Ingrid 19. august 2015 at 11:01

  Hei!

  Jeg skal til Tønsberg i helgen, har du noen tips til hva man kan gjøre der? Jeg er helt blank!

 • Reply marte josefine 19. august 2015 at 14:13

  Da var du i byen til riktig tid da.. Vi fikk høre at Erna skulle komme 16.00, så vi ventet jo bare på torget fordi vi tilfeldigvis gikk forbi. Etter 45 minutter hadde hun fortsatt ikke kommet, så da dro vi 🙂 haha, da er man starstruck før man har møtt henne.. Sitter og venter -.-

 • Reply Maria E 19. august 2015 at 20:37

  Det gleder meg langt inn i sjelen å se en person som bruker starstruck riktig!!!! Alle andre skriver starstrucked – og en slik bøyning finnes ikke! Jeg klarer faktisk ikke uttrykke hvor glad jeg ble – hahaha.. Hurra for bloggere som deg Wulff!

 • Reply KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN 19. august 2015 at 20:47

  ææ, da hadde jeg også blitt starstruck! Også Jonas da, oh my

 • Reply lena 19. august 2015 at 22:54

  Hei Ida:) jeg har et lite spørsmål, de Haircare tablettene, funker de virkelig så bra?:) jeg klipte meg undercut for ikke så lenge siden og håret har begynt å vokse, og håret mitt vokser ganske fort fra før, så kanskje det ikke vil hjelpe meg da eller hva tror du?:) på forhånd takk for svar 🙂 ha en fin uke:)

 • Reply Kriss 20. august 2015 at 02:15

  hehe morsomt å se partiledere ja! Jeg gikk tilfeldigvis forbi Fabian Stangs 60 års feiring på Spikersuppa i Oslo idag. Tok en bit av den gode kaka også. Smakte digg. Kommer nok ikke til å stemme Høyre dette valget.. er litt hypp på et skifte.

 • Reply Ida Wulff 20. august 2015 at 07:17

  lena: hei 🙂 jeg har hatt superbra resultater med dem, ellers ville jeg aldri skrevet om dem. Man tar ikke haircare for at håret skal vokse fortere i utganspunktet, det har vært en bonus. Det viktigste er at det gjør at det nye håret som vokser ut er sterkere og sunnere. Fin uke til deg også!

 • Reply Ida Wulff 20. august 2015 at 07:18

  Maria E: haha!! Og så star truck? ;p

 • Reply Ida Wulff 20. august 2015 at 07:19

  marte josefine: å så kjedelig at du gikk glipp av det!

 • Reply Ida Wulff 20. august 2015 at 07:20

  Ingrid:

 • Reply Anne 20. august 2015 at 14:45

  Ida, jeg lurer på noe, hehe! Jeg vet du har gjort det godt på skolen og jeg lurer veldig på hva som er dine beste studietips. Jeg har nettopp begynt på høyskole, med MYE lesing. Leste du gjennom pensum først, eller tok du notater fra hver eneste side? Hadde vært kjempefint om du hadde gått mer i dybden enn det forrige innlegget ditt. Vet mange hadde satt pris på det samme så dyktig som du er. Klem.

 • Reply Marie 21. august 2015 at 09:58

  Du bruker starstruck helt riktig som nevnt over her 🙂 meeen, det er faktisk i et ord. *pirke pirke*

  Håper du får en fin helg, Idamor!

  Btw, min «største» underholdning her i livet er å lese kvinneguidenforum hvor de diskuterer bloggere og aaaalt de gjør feil. Det er veldig hyggelig å se at du ikke har din egen tråd, og de få gangene du blir nevnt er det alltid positivt! Du må gjøre noe riktig.

 • Leave a Reply