Uncategorized

HELLO DENMARK

21. august 2015

Hei på dere! 

Jeg slapp alt jeg hadde i hendene og ble med familien til Danmark, jeg. Kanskje ikke det smarteste jeg kunne gjort nå, men familie er familie og sånn er det bare. Farmor og farfar feirer FEMTI års ekteskap, altså gullbryllup i helgen, så det hadde jeg selvfølgelig lyst til å være med på å feire. 

Vi tok Colorline over til Hirtshals og kjørte videre til sommerhuset derifra. På båten satt vi i buffeten, og det var litt av et syn. Lillebror og jeg forsynte oss grådig av skalldyrbuffeten til forrett. Det har seg bare sånn at vi ikke er en familie med mye skalldyr-erfaring. Så etter å ha fått reke/kreps/hummer-saft både i øynene, drikken og på klærne, måtte vi gi opp og hente oss noe annet. Tiden gikk heldigvis fort på båten, roadtripen videre var det verre med. Jeg føler meg ikke trygg som passasjer med mindre jeg sitter og følger med som en hauk. Jeg var sååå trøtt, men måtte sitte med øynene både på GPS’en og på speedometeret. Da vi kom fram til sommerhuset i halv 2-tiden, var jeg så trøtt at jeg sovnet stående på badet. Haha 🙂 Vi blogges i morgen etter feiring av gullbryllup! Jeg er faktisk i selskap akkurat nå, måtte bare utnytte at jeg hadde internett, for deeet kommer aldri til å finnes i sommerhuset hvor vi sover denne helgen. Knus fra Danmark!PS. Knus er det danske ordet for klem

12 Comments

 • Reply alexandraiz 21. august 2015 at 22:00

  Herlige bilder

 • Reply LisaLDN 21. august 2015 at 22:56

  KNUS deg masse! (eller blei det feil?) 😛

 • Reply Anonym 22. august 2015 at 00:38

  hvor i danmark er det dere har sommerhus? er selv mye i danmark

 • Reply Maren 22. august 2015 at 09:13

  Hvor i Danmark ligger sommerhuset?:-)

 • Reply alicehamran 22. august 2015 at 11:03

  Ha ha – stort knus tilbake…

  Kos deg masse i Danmark frøken, det fortjener du! 🙂

 • Reply Ane 22. august 2015 at 12:17

  Hei Ida:) Jeg trenger litt råd fra en liten danske som deg;) Jeg vurderer studier i Ålborg og lurer på hva du tenker om å bo der? Studiet finnes ingen andre steder i Danmark. Det er nok Århus som frister mest, da jeg synes København blir litt for stor. Usikker på hvordan Ålborg er som by. Jeg er noen år eldre enn deg.

 • Reply Ida Wulff 22. august 2015 at 12:27

  Ane: Hei 🙂 Har ikke noe kjennskap til Ålborg dessverre! Spurte mamma og pappa, de sier at det er en storby og er en bra studentby, men ellers er jeg dessverre ikke til hjelp! Lykke til med valget, klem

 • Reply Ida Wulff 22. august 2015 at 12:28

  Maren: Hei 🙂 Det ligger i Hasmark, litt utenfor Odense.

 • Reply Ida Wulff 22. august 2015 at 12:28

  Anonym: det heter Hasmark 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. august 2015 at 12:28

  LisaLDN: hehe, ja det ble litt feil! ;p knus!

 • Reply Pia 23. august 2015 at 10:46

  Hei Ida! Snakker du flytende dansk?

 • Reply Ida Wulff 23. august 2015 at 14:31

  Pia: Hei 🙂 Helst ikke, men det funker vel sånn delvis.

 • Leave a Reply