Konkurranser

MISS VEET 2015: THE WINNER

26. august 2015

AnnonseWohooooo, endelig er dagen her! Miss Veet 2015 skal kåres, etter en konkurranse som har vart i flere måneder. Har vært veldig gøy å se bidragene til dere som har deltatt på Instagram med hashtaggene og . For det er det konkurransen har handlet om. Hva skjønnhet er for deg. La oss ta en liten *trommevirvel*….. Og vinneren er; @TINSSA! ♥Tinssa er altså Miss Veet 2015, hun har lagt ut to fine videoer på Instagram. Her er en av dem.Så gratulerer med tittelen til Miss Veet 2015, gled deg til å få masse fantastiske produkter fra Veet! Og tusen takk til dere andre som også har deltatt i konkurransen 🙂 Hvis du vil kan du lese om da jeg testet produktene til Veet HER og HER! Og ikke glem å like Veet på Facebook her, for å få med deg nyheter!

4 Comments

 • Reply Karoline 26. august 2015 at 19:13

  Skal du selge leiligheten din allikevel? 🙂 Kan du fortelle om hvorfor? Så finn annonsen, den er så fin!

 • Reply Ida Wulff 26. august 2015 at 20:04

  Karoline: hei! 🙂 ja, det ble litt spontant! Jeg skal selge den fordi jeg vil kjøpe noe som er større, og da er det bedre å være klar med pengene på konto når jeg plutselig finner noe. I stedet for å skulle styre med å selge den da. Men det er litt trist, jeg elsker den leiligheten!!

 • Reply Michelle 27. august 2015 at 00:06

  Heihei!

  Hvor er skjørtet og overdelen du har på deg fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. august 2015 at 08:05

  Michelle: skjørtet er fra Ganni og bodyen er fra bik bok 🙂

 • Leave a Reply