Uncategorized

ALLE SOM FLØRTER ER MORDERE

1. september 2015

Etter skolen i dag, gikk Kjetil og jeg til T-banen med ett mål for øyet; å løpe i trappene på Holmenkollen. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har gått lengre enn til matbutikken hele sommeren, så nå som hverdagen er tilbake, prøver jeg å få bevegd meg så mye som mulig. Å flytte fra boot campen jeg trente på hjemme i Tønsberg kjennes litt ut som kjærlighetssorg, så jeg har foreløpig ikke meldt meg inn på noe i Oslo. Kanskje kommer jeg meg aldri over det, hvem vet… Haha. Men da er det i hvert fall fint å ha naturen å kunne bevege seg i, og ikke minst alle de jævlige trappene i denne byen. 

Før vi kom oss så langt som til Holmenkollen, var vi som nevnt en tur med T-banen. Og jeg tror Kjetil oppfattet én av grunnene til at jeg ikke er egnet for å pendle med tog hver eneste dag. Vi kommer altså på banen, setter oss ovenfor hverandre i en firer, og i det vi setter oss blir jeg servert et veldig intenst smil av en herremann som sitter i fireren ved side av. Han sitter med data på fanget, og har ledninger i forskjellige farger, og der sitter han altså og smiler det skumleste smilet jeg noen gang har sett. 

Det tar meg ikke lang tid å skrive en sms til Kjetil som sitter en halv meter fra meg. Han skal sprenge oss i lufta, kan vi gå lengre frem? Kjetil svarer seff, og jeg starter kappgang til andre enden av banen. Kanskje han bare flørtet med deg, sier Kjetil. Jeg kan altså ikke flørtes med på kollektivtrafikk, for jeg tror at alle er mordere. Det smilet der var ikke mye hei, du var søt, jeg skal straks spørre deg om du vil ta en kaffe. Det var mer mo-ha-ha-ha, nå er livet ditt over. Jaja. Det ble nå som det ble. Oppe på Holmenkollen var det ingen som slo meg som mordere, sånn umiddelbart. Men det er jo ikke så rart. Ingen flørter med en som går ned trappene som om bleia hennes helst skulle vært skiftet i går.  Trapper er SÅ tungt! Jeg hadde gledet meg hele dagen, og da jeg var ferdig på skolen halv seks på kvelden, var det ingenting jeg var mer klar for enn å løpe rundt i trappene som en nådeløs gorilla. Men så kom vi dit, og… Kan vi ta ett minutts stillhet for trappeløping, bare? Vi bestemte oss for å starte rolig med 7 runder opp tribunen, og vi gjennomførte det. Men fy, så vondt det gjorde både i lunger og muskler. Det var ikke akkurat rusling på gang. Jeg løp, og Kjetil sprintet. Tipper jeg har en ekstra elegant gange i morgen tidlig, men hvem bryr seg vel når de skal stå opp klokken 6 og gjøre seg klare for bedriftsøkonomi. Wohooo! 

26 Comments

 • Reply carolinesofiee 1. september 2015 at 00:31

  Bra jeg ikke er alene i å synes at folk på kollektiv transport ser shady ut, haha!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2015 at 00:38

  carolinesofiee: haha, det tar litt av noen ganger! uff.. 🙂

 • Reply Hilde 1. september 2015 at 08:22

  snakk om å være paranoid da:) har lest bloggen din i mange år, og det kommer få bra innlegg for tiden for å si det slik! Skuffende

 • Reply Martine Grorud 1. september 2015 at 10:22

  Haha, jeg dør litt. Kjenner meg så sykt igjen!

 • Reply LisaLDN 1. september 2015 at 10:36

  Haha, fantastisk morsomt! Alle på t-bana er skumle, for min del 😛

 • Reply oppgitt 1. september 2015 at 11:33

  Snakk om å dømme en bok etter omslaget a frøken.

  Bra ikke alle er som deg.

 • Reply Karoline 1. september 2015 at 13:52

  Hei!

  Jeg reiser snart på en liten weekendtur til Roma og husker at du var der for en stund siden. Lurer på om du har noen tips? Spesielt når det kommer til restauranter og barer?

 • Reply Meg 1. september 2015 at 14:07

  Hei! Jeg bare lurte på hvem som har laget designet ditt? Og om du vet om noen som lager gratis eller billig design/header? Hadde blitt glad for svar:)

 • Reply Alice Hamran 1. september 2015 at 14:14

  Tell me about it..! Trapper er drittungt. Er fremdeles støl etter Søndagens trappeintervaller 😮

  Håper du får en kjempe flott uke!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2015 at 14:20

  Alice Hamran: takk det samme! 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. september 2015 at 14:21

  Meg: hei 🙂 jeg har bare standard design for Nettavisen sine samarbeidspartnere, og vet dessverre ikke om noen heller. Lykke til!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2015 at 14:22

  Karoline: hei 🙂 husker ingen navn på barer og restaurant, men jeg var uheldig og havnet aldri på noe som var verdt den store anbefalingen. Mitt beste tips er å bruke topplistene på tripadvisor! God tur, klem

 • Reply Anonym 1. september 2015 at 14:26

  Eeeller det er mulig at mannen som smilte til deg ikke er vant med å «flørte», men synes du var utrolig pen..men selvfølgelig er det koselig når jenta da sender melding til bestisen sin for å be om å bli «reddet» og flykter som en annen fjortiss, og så for å poste det på bloggen og gjøre narr, sikkert veldig morro for denne mannen å lese hvis han kommer over dette innlegget..Jeg har fulgt bloggen din i flere år, men jeg føler bare du fyller sidene med å gjøre narr av andre du ser, dårlige bilder og ja..bloggingen din har rett og slett tapt seg veldig i det siste! Før kunne en faktisk lese med interesse, nå leser man og glemmer det du har skrevet 1 sek etterpå fordi det er så kjedelig.

 • Reply Sondre 1. september 2015 at 18:22

  Haha! Artig 🙂

 • Reply Thea 1. september 2015 at 21:24

  Hei Ida 🙂 Kunne du fortalt litt mer om studiene dine og hvordan det er å begynne på andre året?

 • Reply LH 1. september 2015 at 22:16

  Anonym kl 14:26: Kan du lese innlegget én gang til, men denne gangen med et perspektiv hvor Ida gjør narr av seg selv, IKKE mannen på banen?…

 • Reply Anonym 1. september 2015 at 22:20

  Det finnes en diagnose for slike som deg

 • Reply Ida Wulff 1. september 2015 at 23:01

  Thea: Hei! 🙂 Har så vidt kommet i gang, så har ikke sååå mye å komme med enda. Syns alltid starten er kaotisk og bruker ganske mye krefter på å sette meg inn i hvert fag. Virker spesielt krevende dette semesteret med både metodefag og økonomifag. Og så har jeg fått en foreleser som allerede nå vet at jeg ikke kommer til å lære et GRAM av! Så er bare å gjøre seg klar for 8 eksamener før jul… Haha 🙂

 • Reply Rikke 2. september 2015 at 12:47

  Haha! Jeg kjenner meg sååå godt igjen. Har opplevd mye ekkelt på tog også, så er ikke så rart jeg er mistenksom. For ikke så lenge siden satt det en mann som fremsto skikkelig psykisk syk bak meg på toget og snakket med seg selv om alt mellom himmel og jord. Jeg fulgte ikke med på samtalen hans, men fikk med bruddvis om et fantastisk vakkert blondt hår som han gjerne ville ta på, etterfulgt av kameralyder. Jeg snudde meg for å se, og så rett inn i den største kameralinsa jeg har sett. Det var CREEPY. Vi var alene i vogna også. Da var jeg rask med å finne meg en befolket vogn..

 • Reply Marthe Sofie 2. september 2015 at 15:40

  Fy så mange kjipe kommentarer!!

  Her er en positiv en, FY SÅ BRA DU SER UT <3

 • Reply S 2. september 2015 at 16:17

  Anbefaler å teste ut barrys bootcamp hvis du liker sånn type trening. Hvis du prøver «barrys academy» kan jeg meddele at første uken er et rent helvete.. Men at det blir bedre for hver dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. september 2015 at 17:45

  S: åå jaa, har sett litt på Barrys på nett. Men vet ikke om jeg tør! Hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. september 2015 at 17:46

  Marthe Sofie: så søt du er, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 2. september 2015 at 17:46

  Rikke: NEI GUD! Så creepy! da hadde jeg sikkert løpt av toget, hehe.

 • Reply Marita 3. september 2015 at 14:55

  Ååh, kan du ikke lage en video der du snakker dansk? 😀 Det er seriøst verdens fineste språk..

 • Reply Ida Wulff 3. september 2015 at 21:05

  Marita: haha deeeet kan jeg ikke love!

 • Leave a Reply