Serietips og musikk

LITT LÅPSLEY PÅ SENGEKANTEN

1. september 2015

Fant en ny sang av Låpsley i dag, og jeg elsker denne like mye som de andre, så måtte bare dele ♥ Er hun kjent, forresten? Jeg fant henne bare helt random på Spotify, og ble helt fanget.Flere har uttrykt sin misnøye over bloggen om dagen, og jeg kan ikke gjøre annet enn å legge meg flat. Jeg vet at det er litt kjedelig for tiden! Men jeg bor i pappkasser i en ellers tom leilighet, selger en annen leilighet, har akkurat begynt på skolen igjen og har så mye å sette meg inn i. Men jeg tenker på dere hele tiden, og lover å komme sterkere tilbake! 🙂 

Nyt sangen og sov godt ♥

15 Comments

 • Reply Alice Hamran 1. september 2015 at 23:32

  Flott sang!

  Det er lov å ikke alltid være på topp. Du har lov til å prioritere andre ting i livet også! ha ha 🙂

  Ha en superfin kveld! 🙂

 • Reply LisaLDN 2. september 2015 at 10:30

  Åh, eg fann Hurt Me i går eg også, elsker den! Har aldri høyrt om Låpsley før, dukka berre opp i ‘For You’-delen av Apple Music 🙂

 • Reply Rakel 2. september 2015 at 14:26

  Hun spilte på Øya, kul konsert 😀

 • Reply Trine 2. september 2015 at 15:18

  Hej, Ida! Jeg tænkte på, om du bruger eyelash extensions? Du har altid så fine vipper!

  Klem

 • Reply Margrethe 2. september 2015 at 16:10

  For en fin sang! Må anbefale falling short av samme artist!! Det er bare å nyte!

 • Reply Ida Wulff 2. september 2015 at 17:45

  Margrethe: åh ja, den er også fin <3 har du hørt Station? Den er favoritten min!

 • Reply Ida Wulff 2. september 2015 at 17:46

  Trine: ja, det gjør jeg!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. september 2015 at 17:46

  Rakel: åå, søren at jeg ikke fikk med meg det! :O

 • Reply Ida Wulff 2. september 2015 at 17:46

  Alice Hamran: takk det samme <3

 • Reply Martine Grorud 2. september 2015 at 22:27

  Ååå, fin sang!! Og gratulerer med solgt leilighet! 🙂

 • Reply Stine 3. september 2015 at 08:23

  Alle sangene du tipser om blir favoritter hos meg 🙂 Kan du kanskje lage et innlegg med dine topp ti sanger, ti skjulte sangskatter eller noe lignende? 🙂 Hører kun på gammel musikk for tiden, så hadde vært fint med litt nytt. Gratulerer så mye med salg av leiligheten forresten! Den så veldig fin ut. Klem

 • Reply Ida Wulff 3. september 2015 at 09:19

  Stine: det kan jeg kanskje gjøre! Hyggelig at du liker musikken jeg tipser om. Og tusen takk! 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 3. september 2015 at 09:22

  Martine Grorud: tusen takk! :*

 • Reply Ingvild :) 8. september 2015 at 10:45

  Aah, endelig noen andre som også liker Låpsley!! Helt fantastisk musikk 😀 Lurer på om jeg kom over dem via Soundcloud for en stund siden, og trooor jeg har hørt Station på P3 tidligere i år. Håper det blir spilt mer av det så flere kan høre hvor bra det er 🙂

  Gratulerer med salg av leiligheten! Kanskje du kan lage et paraply innlegg om flytting når du har kommet deg litt på plass i den nye leiligheten og fått ladet opp? 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2015 at 18:23

  Ingvild: Hei! 🙂 Ja, virkelig fantastisk! Tusen takk for det. Og kanskje, det var ikke en dum idé, hehe. Definitivt mange paraplyer.. 🙂 Klem

 • Leave a Reply