Uncategorized

LUNSJ PÅ MIN NYE BALKONG

4. september 2015

Tønsberg, Oslo, Tønsberg, Oslo, Tønsberg, Oslo. Jeg pendler så mye om dagen at jeg ikke er helt sikker på hvor jeg er hen når jeg våkner om morgenen. Men i dag våknet jeg altså i Oslo, etter å ha kjørt inn et lite flyttelass i går kveld. Nå har jeg SENG OG SOFA! Aner dere hvor takknemlig jeg er for å sove i en ordentlig seng?! Sofaen min er jo hvit, så den sitter jeg aldri i uansett. Men det er likevel hyggelig å ha den her, haha 🙂 Jeg reiser tilbake til Tønsberg i kveld allerede, så jeg kan kjøre et nytt flyttelass i løpet av lørdagen. Men akkurat nå må jeg være i Oslo, for jeg venter på bud. Er det noe jeg ønsker meg i denne verden, så er det en budtjeneste som tar litt hensyn. Altså! Det er nesten komisk hvordan de sier; du kan velge om vi skal komme mellom kl 8 og 16 eller kl 17 og 21! Jamen du, da bare avlyser jeg alt jeg har på planen i dag for å sitte og vente på deg, jeg… No stress. Heldigvis har jeg en haug med mails, en haug med regninger og en haug med flyttekasser som skal pakkes ut. Så akkurat i dag går det bra å vente på bud – men sånn ellers?! Send med posten! Det får bli dagens visdomsord… Prøvde å nyte dagens lunsj og grønne juice på den nye balkongen min. Men det viser seg at den trenger en rengjøring før jeg tar den i bruk. Ble helt svart i rumpa etter å ha satt meg ned!Noen ganger retusjerer jeg bort støv og skit fra bilder jeg tar hjemme. Veldig irriterende hvis det for eksempel har lurt seg med en linselus-knekkebrødsmule på et bilde. Men her tror jeg jobben blir for omfattende. Det må rett og slett vaskes! Jaja, nok å henge fingrene i. 

14 Comments

 • Reply Ida 4. september 2015 at 14:39

  Leier du eller har du kjøpt, i Oslo? 🙂

 • Reply Anonym 4. september 2015 at 16:43

  Hei! Vet ikke akkurat hvor du bor, men ut fra bildet å dømme må det være Aker Brygge eller Tjuvholmen:) Har du sjekket hvem som er forretningsfører for bygget ditt? Jeg bor på AB og her er det Bryggedrift som hjelper oss med alt mulig, og bor du på Tjuvholmen er kanskje bygget ditt en del av pluss-konseptet? I såfall kan de i resepsjonen hjelpe deg! Er en veldig stor fordel jeg setter pris på hvert fall, trenger aldri tenke på at jeg må være hjemme for å ta imot noe, vente på håndverker etc., de ordner alt:) P.S: Velkommen til nabolaget! 🙂

 • Reply malin<3 4. september 2015 at 17:28

  hva heter juicen du bestilte?:)

 • Reply Anonym 4. september 2015 at 21:08

  hvor i oslo har du flyttet? kan du fortelle litt om den nye leiligheten din 😀 du er en fantastisk blogger! :

 • Reply martine Grorud 4. september 2015 at 23:50

  Så ikke dumt ut å spise lunsj der hvertfall! Lykke til med flyttingen. 🙂

 • Reply therese kristina 5. september 2015 at 18:45

  Naaaam! Og det ser ut som du har ein sjukt deilig balkong!

 • Reply Pia 6. september 2015 at 12:58

  Hei Ida! hvilken juicce/smoothie er det du har her ? har lyst å prøve en av de grønne juicene fra joe&thejuice men er litt skeptisk!

 • Reply LisaLDN 6. september 2015 at 17:18

  Ser ut som om du har flott utsikt iallefall! 🙂 Kor ligger leiligheiten?

 • Reply Ida Wulff 6. september 2015 at 21:32

  LisaLDN: den ligger på Tjuvholmen 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 6. september 2015 at 21:33

  Pia: den heter Bodyguard, og er KJEMPEGOD! Jeg pleier egentlig å lage den hjemme (eller i allefall en som ligner veldig), blir dyrt i lengden å kjøpe hos Joe 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. september 2015 at 21:34

  Anonym: takk, så hyggelig at du syns det 🙂 Har flyttet til Tjuvholmen. Klem

 • Reply Ida Wulff 6. september 2015 at 21:34

  malin: den heter Bodyguard 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. september 2015 at 21:35

  Anonym: Hei! 🙂 Ja, vi har noe som heter Tjuvholmen Drift, men har ikke heelt satt meg inn i hva de kan brukes til. Tusen takk for det! Klem

 • Reply Ida Wulff 6. september 2015 at 21:36

  Ida: jeg leier for i hvert fall et år 🙂

 • Leave a Reply