Uncategorized

NÅR BUSSEN HAR HALV PRIS PÅ CHANEL

9. september 2015

Oh, shitty day, altså. Etter at vi snakket sammen sist, drasset jeg det stakkars kadaveret mitt ut av døra for å dra på forelesning. Jeg kjente at jeg egentlig var litt dårligere enn jeg trodde, og løp tilbake for å kle på meg ullgenser, ullkåpe og ullskjerf. Og så kom jeg ut i frisk luft, hvor folk gikk kledd i minikjoler og snakket om deilig sol. Nei. Det er ikke deilig sol. Den sola kunne vært her i juli – nå kan den drite og dra. Jeg kan ikke forholde meg til dager hvor man kler på seg tolv sauer fordi det er kaldt om morgenen, og et kvarter etterpå har man bare lyst til å legge seg på trikkeskinnene og rope etter vann. Det har jeg faktisk gjort en gang, men da var jeg 18, klokka var tre på natta og jeg har fremdeles arr på haka etter det. Avsporing deluxe. Mens jeg gikk der og svettet ut av både barten og ryggen, bestemte jeg meg for å kjøpe noe grønt. Grønt blir man frisk av, er vi oppdratt til å tro. Så jeg kjøpte den grønneste juicen jeg fant, og satte kursen mot skolen. Så. Jævlig. Varmt. Plutselig så jeg en velkjent buss i det fjerne, og jeg bestemte meg for å løpe etter den. Når jeg sier «i det fjerne», så var den 50 meter bortenfor, men jeg har et prinsipp om å aldri løpe etter bussen. Det er så flaut hvis man akkurat når fram til den, trykker på knappen som om det var halv pris på Chanel der inne, og så kjører bussen fra deg… Da må man snu seg, gå litt likegyldig bortover og ha det samme ansiktsuttrykket som man har når man ikke treffer noen kjegler på bowlingen, og snur seg rundt mot de man spiller med for å smile. Men siden jeg holdt på å renne bort og i tillegg hadde dårlig tid bestemte jeg meg for å faktisk LØPE til bussen. Jeg kjente at selvtilliten sank for hvert trinn. Ikke bare var jeg kledd som Lars Monsen, jeg løp med ryggsekk i et terreng hvor folk flest går i dress og andre BI-lignene uniformer. Jeg må bare rekke det. Må. Og så er jeg framme ved bussen, hopper inn døra som en ekte helt, med den grønne juicen strakt ut foran meg. Og ******* av en bussjåfør lukker selvfølgelig døra på meg. Og på den grønne juicen. Ikke foran oss eller bak oss, men på oss. Grønn juice over hele meg. God morgen til deg og! Jeg er alt for trøtt til å bla gjennom hele iPhoto for å finne et passende bilde til dette innlegget, så jeg sier bare god natt svart på hvitt. Håper på en mer trivelig skolevei i morgen, haha. God natt ♥

28 Comments

 • Reply Molly 9. september 2015 at 07:12

  Aee, vet du. Nå satt jeg nettopp å tenkte på at jeg hadde lyst til å fortelle deg noe, men så kom jeg på at vi sånn egentlig ikke er venner. Men det er greit, fordi du har et kommentarfelt – tenk om alle hadde sitt eget kommentarfelt? Avsporing.. Klokken er 07:00 og jeg fikk en brilliant idé. Du vet de gangene du har snakket om vekt/usikkerhet? Jeg har også fått et lite inntrykk av at du selv er, en gang i blandt, usikker over din egen kropp. Det er da jeg er her for å fortelle deg at du absolutt har en kjeve (ansiktsform) to diie for. Om det kan være en del av din selvsikkerhets pakke, er jeg glad for å dele. Jeg har jo selvsagt ikke studert så veldig mye av kroppen din, men jeg kan fint si meg enig i at du har en svært formfull og lekker figur til tross for dine ønsker om å gå ned. (Selv har jeg vært rævløs siden 1989). Jeg aner ikke helt hva idéen er, heller ikke meningen med innlegget. Jeg har bare vært en leser siden du klippet bob og skremte broren din i russetiden – og aldri har jeg skrevet så mye annet enn et tips eller to – nå tenkte jeg litt skryt var på plass. Vi sees.. Nei, vi sees nok ikke men jeg ser deg. Å det er fint. Creepy as fu.

  Hilsen M, 25 år og leser siden før blogg.no hadde deg som forside pike

 • Reply LisaLDN 9. september 2015 at 09:38

  Åneii, det er jo so standard! Lurer av og til på om sjåførene gjer sånt med vilje for å få seg ein latter for dagen, haha 😛 Håper dagen i dag blir bedre 🙂

 • Reply Anna 9. september 2015 at 10:03

  Ååå Ida! Du har de beste innleggene.. Før leste jeg en haug med blogger, men ble lei etterhvert.. Ble mye det samme liksom! Men ikke av deg, du spriter alltid opp hverdagen min 😀 Tenkte ikke på at du ikke hadde bilder en gang. Du skriver så bra at det er lett å se for seg situasjonene!!! Ha en fin dag <3

 • Reply Emma 9. september 2015 at 10:23

  Hahah, du får den mest minste lille hendelsen til å bli hysterisk morsomt😂 bra skrevet!

 • Reply Vilde 9. september 2015 at 11:45

  Hahaha. Huff. Jeg tror jeg sparket tåa inn i alt det gikk an å sparke den i i går, hvis det er noen trøst.

 • Reply Ingrid 9. september 2015 at 12:11

  Haha, dette er så smellbra comeback på bloggen at jeg griner. Jeg har ikke ord for hvor bra dette var. This is why Jeg leser deg år til år, rett og slett.

  Klem fra mh-Ingrid

 • Reply Caroline K 9. september 2015 at 12:42

  Dør av latter! Digger at du fortsatt er morsom og kan skrive slike innlegg etter alle disse årene uten å bli en «fotballfrue».

 • Reply Marte 9. september 2015 at 13:06

  «Kler på seg tolv sauer» ? åh, Ida, skildringene dine er gull!

 • Reply alouise 9. september 2015 at 16:19

  åååh Ida, du har noen morsomme historier. Takk for at du deler, og at jeg får litt hverdagslatter på din bekostning ;P Håper dagen i dag var litt bedre 😉

 • Reply Lilly 9. september 2015 at 16:59

  Kjenner jeg blir jævlig irritert på bussjåføren her… Haha, håper du har hatt en bedre dag i dag 🙂

 • Reply marthe 9. september 2015 at 18:16

  hahahha! Ååå gud, må bare le! Du skriver så utrolig godt og jeg ser bare hele situasjonen så klart for meg! Haha! Stakkars deg! 😀

 • Reply Amalie 9. september 2015 at 19:32

  Haha, slite akkurat med det samme skal-ikkje-springe-etter-bussen-i-tilfelle-det-er-en-kuk-av-en-bussjåfør-som-lata-døra-igjen-i-trynet-på-deg-syndromet. Hahah, er det flauaste i verden å trykke på dørknappen, og døra nekta å opne seg, menst alle inne står å ser på deg. Verste som finst. Men det morsomaste er dei som faktisk ikkje NØLE med å vise fram sin attraktive hjulbein-springestil, midt i sentrum, og ja, som hamra laus på dørene.

 • Reply Ingrid 9. september 2015 at 19:56

  Hahahah, når jeg leste dette innlegget lo jeg faktisk flere ganger. Det skjer aldri! Du er virkelig flink til å skrive! Beklager det med juicen <3

 • Reply Tina 9. september 2015 at 20:41

  Haha! Er akkurat som deg når det kommer til å løpe til bussen!

 • Reply Veronica 9. september 2015 at 20:43

  Haha!!! Jeg ler meg seriøst i hel av innleggene dine! De lyser virkelig opp den mest bedritne dagen. Fantastisk skrivemåte 🙂

 • Reply Karoline Palmer 9. september 2015 at 21:40

  Haha.. Unnskyld at jeg ler, men dette innlegget her fikk meg virkelig til å føle at jeg var der. Og når det kommer til sol 19 grader og september så kunne jeg ikkevært mere enig med deg… Den kan drite og dra!!!! Jeg hater å måtte kle på meg, for så å kle av meg med flotte store svetteringer og lukte som hundene til Lars Monsen :/

  Håper du får vekk den grønne juicen. Eller ihvertfall at klærne dine ble litt «sunne» siden du ikke fikk det i deg, men på deg 🙂

  God natt 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. september 2015 at 22:53

  Karoline Palmer: haha!! klærne fikk seg definitivt litt næring de også 🙂 God natt!

 • Reply Ida Wulff 9. september 2015 at 22:54

  Veronica: haha, ååå, så koselig å høre <333

 • Reply Ida Wulff 9. september 2015 at 22:54

  Ingrid: haha, tusen tusen takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. september 2015 at 22:56

  Vilde: haha! det er faktisk SÅ alt for vondt!

 • Reply Ida Wulff 9. september 2015 at 22:57

  Anna: det er musikk i mine ører – eller øyne, da. Takk for at du leser og stor klem til deg <3

 • Reply LK 9. september 2015 at 23:18

  Haha, jeg dauer! Du skriver så morsomt og bra, Ida!! Takk 😀

 • Reply Kathrine 10. september 2015 at 08:48

  Hahahahahahaha. du er så bra!

 • Reply Sunniva 10. september 2015 at 09:40

  hahahahhahahaha, dette er grunnen til at jeg aldri kommer til å slutte å lese bloggen din! elsker måten du beskriver situasjonene på! 😀

 • Reply Veronika Gehse Grøndahl 10. september 2015 at 23:00

  HAHA 😀

 • Reply Thea 10. september 2015 at 23:34

  Hahahaha du er så vanvittig god til å skrive. Jeg ler og ler av hver minste beskrivelse. Det er liksom dette alle tenker, men du får virkelig satt ord på det. Dette er så bra. Håper du en gang får en egen spalte i et magasin!

 • Reply anette 11. september 2015 at 22:14

  Hahaha… Stjerneskildring 🙂

 • Reply Regine 12. september 2015 at 11:58

  Hahaha, du er så morsom. 😂

  Men kjipt det med juicen da.

 • Leave a Reply