Serietips og musikk

PREMIEREKVELD OG LEAMUS

9. september 2015

OMG, jeg tror jeg har klart å lure kroppen min til å ikke være syk likevel! Oppskriften jeg fulgte var følgende: et halvt døgn under dyna, to ginger shots og en skikkelig spicy hjemmelaget thai-suppe. Det er godt mulig at det er psyken som har gjort meg frisk, men hvis det hjelper å tro på ingefær og chili, så holder det for meg. 

Jeg ligger i senga og spiser sjokolade. Fikk goodiebag på skolen i dag, proppfull av godteri. Og bind. Vet ikke hva jeg skal gjøre med bindet enda, men godteriet spiser jeg. Ellers har Kjetil og jeg vært på kinopremiere av Wendy-effekten i dag! Koselig med en kinokveld midt i uken, så kan man kjøpe brus og popcorn og late som om det er litt helg. Og jeg kunne jo ikke la være å dra og se en film med Linn Skåber på filmplakaten! Jeg elsker jo alt hun er med i. Men det var ikke nok Skåber i denne filmen syns jeg. Min personlige mening om filmen er at den var underholdende nok, lett underholdning hvis man vil humre litt på en regnværsdag i høst. Langt i fra like morsom som Trainwreck, men noen morsomheter er man garantert når Linn Skåber og Morten Ramm har to av hovedrollene ♥Jeg har skolefri i morgen, så nå gidder jeg ikke å haste meg i søvn. Har hatt konstant leamus på øyet de to siste ukene fordi jeg har latt alt stresse meg. Alt fra viktige ting som salg av leilighet, til små ting som å sovne fort nok. Høyre øye har gått helt i rumperister-modus, og har kun korte opphold når jeg glemmer alt jeg har å gjøre. Haha! Så i kveld skjer alt i sneglemodus, og så satser jeg på en leamus-fri dag i morgen. Nattinatt, søte dere!

6 Comments

 • Reply Helle 10. september 2015 at 00:09

  Har du oppskriften på thai-suppa? 🙂

 • Reply LisaLDN 10. september 2015 at 10:57

  Trur ingen film eg har sett i det siste kan måle seg med Trainwreck for å vera ærlig, den var jo heilt fantastisk! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2015 at 11:54

  LisaLDN: Hehe, ja, lo meg virkelig i hjel av den 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2015 at 18:21

  Helle: den ble laget litt uten å følge mål, men skal prøve å notere neste gang jeg lager den 🙂

 • Reply Renate 10. september 2015 at 20:55

  Jeg hadde evig leamus på det ene øyet for noen uker siden. Googlet litt og prøvde kalsium, det hjalp! 🙂

 • Reply Hjem 15. september 2015 at 14:51

  Kinokveld <3

 • Leave a Reply