Serietips og musikk

ET LITE SERIETIPS

10. september 2015

Å ha en serie å følge med på, syns jeg er den perfekte avkoblingen i hverdagen. Å ikke bruke hjernen i tre kvarter – hvis man er så flink at man klarer å holde seg til én episode. Jeg føler at jeg har sett alt som er verdt å se av serier, så var nesten litt desperat etter å finne noe nå. Men så fant jeg unREAL ved en tilfeldighet i går, og ga det en sjanse. Jeg er ikke så kravstor, det trenger ikke å være et mesterverk som Breaking Bad eller Entourage for at det skal fenge meg. unREAL fikk meg definitivt til å glemme at jeg skulle tømme oppvaskmaskinen før jeg la meg, så plusspoeng for det. Serien handler om et crew som produserer et TV-program som heter Everlasting, egentlig nøyaktig det samme som The Bachelor. Fokuset er hele veien hvor iscenesatt og falskt alt er, når man ser serien tror man nesten ikke på hva folk kan finne på for å lage bra TV. Men jeg tviler faktisk ikke på at reality-bransjen fungerer slik i noen deler av verden. Så det var et lite serietips til deg som trenger en ny serie, og som tar til takke med litt enkel underholdning. Hva passer vel bedre nå som alle blir syke fordi det er dritkaldt om morningen og dritvarmt midt på dagen? ♥

Det finnes sikkert mange streamingsider man kan se serien på. Selv har jeg sett starten på Sumo, og jeg vet også om noen som ser det på Popcorn-Time for de som driver med den slags ulovligheter! 

Shit, så trøtt jeg er i dag. For ingen grunn! Men nå skal jeg ut og gjøre ærender, så rekker jeg vel å sove litt i køen på apotekt. Ønsker alle en strålende dag! 

24 Comments

 • Reply Jannicke 10. september 2015 at 14:48

  selv ble jeg skikkelig avhengig av Modern family (elsker denne serien) men fant en ny serie også, som heter the fosters (den er fantastisk) anbefales virkelig 👍

 • Reply Jeanette 10. september 2015 at 14:48

  Ååå, den må jeg teste. Liker at du kommer med serietips 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2015 at 15:41

  Jannicke: modern family er fantastisk!! <3 takk for tipset, kanskje jeg ser den etter denne 🙂

 • Reply Rakel 10. september 2015 at 15:41

  Du burde prøve «The bitch in apartment 23»! Fant den helt random på netflix, og elsket den! Uheldigvis er det bare 2 sesonger 🙁 Jeg vil ha meer!

 • Reply Lillian 10. september 2015 at 16:39

  Kan anbefale Ray Donovan! Har du ikke sett Black sails, Weeds og Ballers,så er det slettes ikke dumt det heller :)Enkel underholdning

 • Reply Stine 10. september 2015 at 17:06

  Om du likte Breaking Bad, MÅ du se Netter Call Saul! Det er en spinoff med han gale advokaten, men serien er (nesten) like bra som BB. Er kun en sesong hittil, men den ligger på netflix så man slipper å se den ulovlig 🙂

 • Reply Aline 10. september 2015 at 19:14

  Se narcos!

 • Reply LH 10. september 2015 at 19:27

  Kan anbefale deg å se The Blacklist, James Spader spiller en fantastisk karakter 🙂 Er en action/thriller serie da.

  The Mindy Project er en hysterisk morsom serie, virkelig til å anbefale. Hovedrolleinnhaveren Mindy Kaling, skriver serien og produserer den, virkelig et multitalent. 🙂

 • Reply TinaK 10. september 2015 at 20:00

  Digger unREAL! Gleder meg til neste sesong 🙂

  Fått en ny serie i guilty pleasure lista mi : WAGS! Sjekk den ut hvis du er fan av keeping up with the kardashian og alt annet som går på E! 🙂

 • Reply Anonym 10. september 2015 at 23:18

  Sett american horror story? Helt hekta jeg! Litt ekkel og skummel, men sykt bra 🙂

 • Reply Nora 10. september 2015 at 23:42

  Vet ikke hvor riktig det er, men leste at hun som lager unREAL jobbet som produsent på The Bachelor i mange år, og har tatt mange ting derfra, altså at en del er sånn det var bak scenene på ordentlig.. Har ikke sett serien selv da, men tror jeg må 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 00:22

  Nora: det var jeg faktisk ikke klar over. Men så spennende! Og ganske grusomt… 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 00:22

  Anonym: nei, det har jeg ikke 🙂 ser som regel på serier alene, så da styrer jeg unna ekkelt og skummelt, hehe.

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 00:25

  TinaK: elsker KUWTK! Skal sjekke det ut 😀

 • Reply Charlotte 11. september 2015 at 00:49

  Har begynt på en serie som heter Wentworth. Veldig lik orange is the new black, bare mye bedre! Anbefaler den serien! Brukte vell ca 1-2 dager på første sesong og begynte på andre nå så den er veldig bra! 😀

 • Reply J. 11. september 2015 at 01:07

  Jane the virgin er kjempebra og utrolig morsom serie.

 • Reply Camilla Albertine 11. september 2015 at 17:35

  Bloodline og Narcos på netflix er veldig bra!

 • Reply Nina 11. september 2015 at 19:31

  The Fosters er kjempebra! Den handler om familie, så det kan godt hende du liker den også, siden du er så glad i familien. Man kan se det på Viaplay og kanskje flere sider. Verdt å sjekke ut! 🙂

 • Reply Tina 12. september 2015 at 16:04

  Håper du vil ta deg tid til å lese bloggen min

 • Reply Marianne Hennoen 13. september 2015 at 11:59

  Supert at du kommer med serietips. Har vert på leting etter en serie lenge, har liksom sett alle episodene i de seriene jeg følger nå 🙂 Denne skal absolutt prøves !

 • Reply Emina 13. september 2015 at 12:12

  Er ganske kresen på serier! Men elsket breaking bad! Nå har jeg heeelt hekta på Homeland! 🙂 Klarer ikke slutte å se! Veldig spennende og fengende serie, som er basert på virkelige hendelser 🙂 Thumbs up!

 • Reply TinaK 13. september 2015 at 23:38

  Har også en annen tv serie jeg kan tipse deg om, en skikkelig chick flick 🙂

  Jeg vet ikke om du er fan av Hilary duff, Sutton foster og norske Thorbjørn Harr… 🙂 De spiller i en serie som heter Youngers! Morsom, søt og litt små frekk 😉 Type feel good 😉

  Sjekk den ut hvis du liker sånne tvserier 🙂

 • Reply Hjem 15. september 2015 at 14:50

  Homeland, Breaking Bad, Walking Dead og Orange is the new black er mine favoritter! 🙂

 • Reply S 17. september 2015 at 14:41

  Orphan black, secrets and lies og the killing er veldig bra, anbefales!! Mistresses er lett (chickflick) underholdning.

 • Leave a Reply