Hverdagsliv

RABATTKODE PÅ VITA LIBERATA

10. september 2015

AnnonsePå tide med en post om de fantastiske self tan-produktene fra Vita Liberata! Det sies at Kim Kardashian bruker disse produktene. Om det stemmer vet jeg ikke – men jeg må innrømme at det var derfor jeg ble nysgjerrig på dem. Hvem vil vel ikke ha hennes glød?Jeg testet Vita Liberata for første gang julen 2014, og etter det har jeg ikke brukt noe annen selvbruning fast. ♥ Grunnen til at jeg liker disse produktene så godt: – De gir masse fuktighet.- Fargen og gløden er fantastisk. – De er lette å smøre på huden, selv for en nybegynner.- Lukten er bedre enn andre selvbruninger, og etter en dusj syns jeg ikke den er merkbar. – De typiske «skjoldene» du våkner opp med morgenen etter å ha tatt selvbruning forsvinner i løse luften etter én dusj. – Når du legger deg med ny selvbruning vil det alltid bli brune flekker i senga. Vita Liberata har alltid forsvunnet etter én tur i vaskemaskinen. Ingen ødelagte putetrekk!- Den holder seg fin på huden lenge. På bildene i dette innlegget har jeg brukt disse fire produktene, altså ikke Phenomenal Mousse Medium som er med på det øverste bildet. Jeg elsker moussen og har kun brukt denne tidligere, men jeg valgte å teste lotion framfor moussen for første gang og ble ikke skuffet. ♥Her er en noe grundig gjennomgang av hvordan jeg gjør dette, steg for steg: – Jeg starter med å barbere legger og armhule så alt er fritt for hår. – Deretter skrubber jeg meg med Super Fine Skin Polish, for å bli kvitt døde hudceller, gi huden fukt og klargjøre den for selvbruningen. Dette punktet er avgjørende for at du skal få et fint resultat. Skrubben gjør huden supermyk, og er virkelig en deilig sak å ha i dusjen. Det skal sies at hvis du har fire gamle lag med selvbruning på deg, tror jeg du trenger en noe grovere skrubb for å få all «skiten» av. – Når huden er skrubbet, dusjer jeg et minutt i kaldt vann for å roe ned huden etter barbering og skrubbing.- Ta et håndkle rundt deg, men ikke tørk deg. Lufttørk eller klapp på huden med håndkleet. – Start med å smøre ansiktet. Jeg tar ansiktet først fordi jeg gjør det uten hanske, og da kan jeg virkelig vaske hendene rene uten at de blir skjoldete. Her har jeg brukt Rich Face Light som jeg alltid bruker. Jeg bruker hele 5-6 punkt, og jobber meg nedover mot halsen og blender den ut der. – Når ansiktet er ferdig og hendene er vasket, tar du på deg en selvbruningshanske. Det er også helt avgjørende for at dette skal bli bra!- Pump ønsket mengde i hansken, og jobb i sirkler – ikke opp og ned. Da vil du få det beste resultatet. – Jeg smører meg alltid på kvelden en times tid før jeg går i seng, og dusjer morgenen etter. 

Det er umulig å svare på om jeg foretrekker tan lotion eller mousse, jeg syns resultatet blir like bra med begge. Kanskje det kan være lettere å påføre lotion? Og ellers har jeg fargen dark i lotion, og medium i mousse. Ut i fra bildene ser dere kanskje at dark ikke er veldig mørk, men det har å gjøre med at produktene tilpasser seg dine pigmenter.  

For at fargen skal holde seg enda lengre, kan man fint smøre seg tre ganger i uken. Da skal man altså ikke skrubbe seg mellom disse tre gangene, kun før første påføring. Og vent minst 8 timer med å dusje, hvis du velger å smøre deg på dagen. Den lille flasken til høyre på bildene, er en illuminating skin finish som heter Capture The Light, og jeg syns det er et meget fascinerende produkt. Hehe. Jeg bruker ikke dette produktet i hverdagen, men til på fest eller hvis jeg skal ut. Da smører jeg det gjerne på leggene, på armer og på brystet (alt etter hva som vises i kjolen) cirka en time før jeg kler på meg finstasen. Det gir en veldig fin glød, har litt dekkende effekt og ser i tillegg fantastisk ut på bilder. Du kan fint bruke denne selv om du ikke bruker selvbruning, jeg anbefaler virkelig å ha en på badehylla. ♥ Og sånn bortsett fra å tipse om disse produktene, vil jeg gi dere noen generelle self tan-tips:- Hvis du noen ganger skikkelig uheldig med påføringen din og tenker «shit, dette må av»; smør deg inn i barberskum, la det virke i 30 sekunder og skyll av. Det har i hvert fall funket strålende på all mousser og lotions jeg har prøvd. Og det samme gjelder hvis man må kvitte seg med selvbruning på hendene, og det kvikt. – Det med hendene bringer oss til dette punktet. Bruk ALLTID hanske! Jeg er ganske ny med hanske, men kommer aaaaldri til å smøre meg uten igjen. – Smør deg helst kvelden før, så det kan virke på natten og dusj morgenen etter. – Av praktiske årsaker, begynn med ansiktet, deretter bena og til slutt overkroppen. Bena først fordi man gjerne lener overkroppen mot lårene når man smører legger, og da er det uheldig hvis man akkurat har smurt seg der. – Ikke smør deg med fuktighetskrem på hele kroppen før selvbruning, da er det fare for ujevnt resultat. Derimot kan du gjerne smøre tørre partier på føtter, knær og albuer, så det ikke samler seg og blir stygt der. – Og til slutt; sol deg mindre, smør deg mer 🙂 Makestyle er så snille og gir oss en rabattkode på 15% på ALLE Vita Liberata-produkter i deres nettbutikk. Rabattkoden er Wulff15. Jeg vet i hvert fall om én som skal bruke den rabattkoden, og det er meg. Og ja, jeg kjøper disse produktene selv hver gang det går tomt, for det er de virkelig verdt 🙂 Happy shopping! 

29 Comments

 • Reply Hanna 10. september 2015 at 21:13

  Ida, jeg er fast leser av bloggen din, og bare digger deg gjennom det jeg har oppfattet deg som gjennom bloggen. Du virker morsom, reflektert og selvironisk – de egenskapene jeg mener enhver blogger bør ha. Du framstiller ikke hverdagen din som perfekt, men du er «ekte», og derfor ser jeg opp til deg. Dessuten er du veldig pen da…haha, håper ikke siste setningen var creepy der altså. Klem <3

 • Reply Lise 10. september 2015 at 21:29

  Bestilt✌🏼 redningen min for å få litt farge nå i høst/vinter etter at legen tok prøve av en flekk på huden min sist uke for å sjekke meg for hudkreft pga solarium mest sannsynlig.. Blæ!

 • Reply Marte 10. september 2015 at 21:35

  Moussen er så braaaa <3

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 00:23

  Marte: ja, den er super <3

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 00:24

  Lise: uff, det er skummelt! har selv fryst bort noe legen trodde kunne være forstadie til hudkreft, så nå har jeg mistet lysten på å sole meg helt.

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 00:24

  Hanna: det var veldig mange fine komplimenter! Tusen takk, så hyggelig av deg. Stor klem <3

 • Reply M 11. september 2015 at 07:03

  Har akkurat bestilt men fikk ikke 15 % på hele bestillingen. Bestilte bare disse produktene du skrev. På ordren min har jeg bestilt for over 1000,- og det ble bare slått av noen og førti kroner:-S

 • Reply Elise 11. september 2015 at 07:48

  Endelig en omtale av denne selvbruningen som jeg kjenner meg igjen i! Denne er superbra, og jeg har brukt moussen fast i over 1 år. Men det er ikke riktig at den verken lukter, kan bli skjoldete eller sette litt farge på sengetøyet, som enkelte bloggere har skrevet… Det gjør vel all selvbruning? Denne er likevel best da en dusj fjerner det meste av lukt og skjolder! 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 09:28

  M: hei! 🙂 da har det helt sikkert skjedd en feil, sender du en Mail til kundeservice så hjelper de deg garantert! Skal være 15% på alt fra VL.

 • Reply Astrid 11. september 2015 at 11:19

  Den rabattkoden fungerer ikke på meg heller. Bestilte for 1000,- og fikk 8 ,- i avslag. 🙁

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 11:43

  Astrid: jeg sender melding til Makestyle med en gang! 🙂

 • Reply Vibeke 11. september 2015 at 14:41

  Hei Ida,

  Du ser dødsbra ut! Hvor er skinnskjørtet fra? I butikk nå?

 • Reply Silje 11. september 2015 at 15:22

  Hvordan gjør du det med ryggen? Synes det er så vanskelig å alltid måtte ha hjelp, og blir jo ikke seende helt klok ut hvis det er det eneste man ikke smører? Håper på tips:)

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 17:49

  Silje: Hei 🙂 Jeg smører meg ikke på ryggen hvis jeg ikke har hjelp!

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 17:49

  Vibeke: tusen takk! det er fra H&M, men det er lenge siden jeg kjøpte det så vet dessverre ikke.

 • Reply Martha 11. september 2015 at 20:16

  Du er den jeg vet om som kler hestehale og stramt oppsatt hår desidert best. Åh, det ser alltid nydelig, velstelt og luksuriøst ut på deg. Gi meg håret ditt ‘a! <3 God helg 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. september 2015 at 21:48

  Martha: åh, tusen takk, hehe <3 god helg til deg også, stor klem

 • Reply Ann 12. september 2015 at 10:26

  Hei 🙂

  Lurte bare på hvordan du smører selvbruning på hendene/fingrene? Hvordan få det bra.. 🙂

  Ha en fin dag! 🙂

 • Reply Line 12. september 2015 at 15:54

  Hei 🙂

  Hva er forskjellen på den som heter itense og den som heter dark?

  Altså moussen til kropp.

  Håper du svarer 🙂

  Takk

 • Reply Mia 12. september 2015 at 16:31

  Du, jeg har lyst å kjøpe buyhelse-skjerf. Anbefaler du dem fortsatt? Kommer det en Ida-rabatt på dem snart tror du? 🙂

 • Reply Kristin Solberg 12. september 2015 at 22:23

  Så fin du er Ida! Håper du får en fin helg 🙂

 • Reply Lill Falch 12. september 2015 at 23:09

  Du ser sykt bra ut! Vurderer faktisk å kjøpe det nå, bare fordi du har så fin brunfarge! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2015 at 13:12

  Mia: jaa, det kommer i starten av oktober! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2015 at 18:27

  Line: det vet jeg dessverre ikke selv 🙁

 • Reply Ida Wulff 13. september 2015 at 18:28

  Ann: åh, det glemte jeg helt å skrive!! Det jeg gjør for å få det bra, er å stryke hansken over hendene etter at jeg har smurt armene. Altså når det nesten ikke er mer selvbruning på hansken, kun rester. Må aldri finne på å pumpe selvbruning på hansken og smøre rett på hendene. Been there done that…. 🙂

 • Reply Isa 17. september 2015 at 13:48

  Hvor er skjørtet ditt fra? Har lett etter et sånt et kjempelenge!

 • Reply Ida Wulff 17. september 2015 at 13:48

  Isa: det er fra H&M men er ganske gammelt, kanskje de har noe lignende inne 🙂

 • Reply ida 19. september 2015 at 21:53

  Hei 🙂

  Jeg har testa moussen før, men tenkte jeg skulle prøve lotion. På bilde ser eg du har brukt ritch lotion, men på linken har du tagga den som virke 2-3 uker. Hva for en har du brukt? Er ritch bedre? 🙂

  På forhånd – tusen takk for svar 🙂

 • Reply Julie 20. september 2015 at 10:13

  hvor lenge holder en flaske lotion? Hvor mange smøringer av hele kroppen? 🙂

 • Leave a Reply