Uncategorized

NOEN KJØPER VESKE SELV, ANDRE LIGGER SEG TIL DEM

13. september 2015

I går var jeg på byen. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg ville på et laidback sted uten folk som vasker den ene champagneflasken med den andre, og tok derfor på meg joggesko da jeg hastet avgårde til vors. Tenkte at med joggesko kan ingen lure meg med på et slikt sted, og hvis det skulle gå, så kommer jeg uansett ikke forbi dørvakten. Men planen slo helt feil, og plutselig stod jeg der, omringet av dresser og vinflasker og ikke minst grunnen til at jeg skriver dette; VESKEHORENE. Denne «trenden» har jeg aldri lagt merke til før, men det var så tydelig i går. Disse jentene kjøper ikke Chanel-veskene sine selv. Ikke Herve Ledger-kjolene heller. De spankulerer rundt på utestedene med antennene ute og dollartegn i øynene, og leter etter sitt neste offer. Det neste offeret som kan skjemme dem bort med drinker, dyre vesker og restylane. Fy søren, jeg blir så flau over dere jenter. Håper det gjør litt vondt i sjelen når dere våkner opp i en penthouse med løsvippene på snei, må ta trikken hjem til kollektivet på St. Hanshaugen og skrubbe av dere syndene. 

Haha, uff. Jeg kjenner det våkner en feminist inne i meg når jeg oppholder meg i slike miljøer. Jeg har ingenting i mot fine vesker og store lepper, tvert i mot! Men; betale sjæl. Ikke ligge seg til det. Selv om jeg ikke er noe veskehore, kan jeg ikke skryte på meg å være den mest classy i byen akkurat nå. Jeg dro tidlig hjem fra byen, lagde pizza og satte på en serie. Følte meg sykt flink, og så med optimisme på det å våkne morgenen etter. Men så sovnet jeg visst plutselig, og i dag våknet jeg opp i en seng som det så ut som noen hadde bæsjet i. Sovnet med snus…… Det skjer en gang i skuddåret, men er like kjipt hver gang det skjer. Så nå er hele senga i vaskemaskinen, og jeg sitter egentlig bare og venter på at alt skal bli rent så jeg kan stupe til sengs igjen. Jeg får snart besøk, og sengen blir location for film og middag. Ser dere forresten hvor mørk jeg er i håret nå?! Skvatt da jeg våknet opp som nesten-brunette i dag. Skal vise dere senere 🙂 

140 Comments

 • Reply Ingri 13. september 2015 at 15:20

  Du er så nydelig, Ida! 🙂

 • Reply Linn Therese 13. september 2015 at 15:25

  Hei, kjære du! Og god søndag forresten 😀 Jeg er innom på min daglige runde av faste blogger jeg leser, og når jeg er her inne tenkte jeg at jeg kunne gi deg et aldri så lite tips. Jeg er absolutt ikke en fan av å reklamere for meg selv på andre sine blogger, og det er heller ikke det jeg ønsker å gjøre nå. Det eneste jeg vil er å gi deg et lite tips om konkurransen jeg snurret i gang på bloggen min i dag. Der får alle premie, og vinneren får en stor goodiebag med masse jentestasj! Ta gjerne turen innom og delta! Ellers ønsker jeg deg en fantastisk fin søndag videre. Stå på med bloggingen!

 • Reply Trine 13. september 2015 at 16:08

  Ser absolutt poenget ditt, men er det ikke noe grunnleggende antifeministisk ved å fortelle andre jenter hva du mener det ikke er greit for dem å gjøre?

 • Reply Nadia 13. september 2015 at 16:25

  Så deg i går på bar bygdøy, men turte ikke gå bort å si hei!

  Du kledde det mørke håret 🙂

 • Reply Iben 13. september 2015 at 16:52

  Utrolig pen på bildet Ida, hvis du har farget håret kan det se ut til at du kledde det utrolig godt.

  Håper du får en fin søndag 🙂

 • Reply Anonym 13. september 2015 at 17:04

  PREACH! De jentene finnes det så alt for mange av.

 • Reply Anonym 13. september 2015 at 17:09

  kan du skrive et inlegg om nettshopping? positive og negatove ved hver side 🙂 🙂

 • Reply I.C 13. september 2015 at 17:14

  Liker oftes meningene dine, men dette ble litt for fordomsfult og hatisk. Tipper du bare ikke følte deg helt på topp den kvelden, derfor en trang til å trykke andre damer ned. Hvorfor plager det deg at de «ligger» seg til goder, og hvorfor vil du at de skal føle seg grusomme pga det? Hva får du ut av det? La de kose seg, de er mennesker.

 • Reply Ida Wulff 13. september 2015 at 18:21

  I.C: jeg følte meg helt fantastisk, og jeg syns det er synd at noen føler seg så drit at de nærmest prostituerer seg for å kunne smykke seg med dyre ting 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2015 at 18:21

  Iben: tusen takk, fin søndag til deg også! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2015 at 18:21

  Nadia: tusen takk!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2015 at 18:22

  Trine: mye mulig, jeg er antifeministisk på mange områder 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. september 2015 at 18:23

  Ingri: aaw, takk <333 Håper du har en fin søndag! Klem

 • Reply Veronica Reime 13. september 2015 at 18:51

  Skjønner så utrolig godt hva du mener! Da jeg bodde i New York ble jeg fortalt av noen jenter at de pleide å pynte seg, sette seg i baren på et av de dyreste hotellene i byen og bestille seg en av de dyreste og mest fancy drinkene. Etter det kom de i prat med noen av de rike mennene som bodde på hotellet, ble spandert drinker på og invitert med på fantastiske ferier. De var kanskje fem jenter som skulle være med en rik mann på båten hans slik at han kunne vise seg frem omringet av masse fine jenter. De fikk alt de pekte på i tillegg til en luksusferie, og han fikk styrket egoet sitt. Er dette en gråsone som ligger farlig nærme prostitusjon som noen jenter synes er helt greit å drive med?

  Elsker at du får oss til å tenke litt og skaper diskusjon rundt ting som vi kanskje bare aksepterer uten å stoppe opp og tenke over hva som faktisk foregår.

  Ha en super søndag! Elsker bloggen din<3

 • Reply Anonym 13. september 2015 at 19:07

  Det går ikke trikk til St. Hanshaugen.

 • Reply Ada 13. september 2015 at 19:22

  Hei blir det noen Gran Canaria tur på deg snart?? Savner reise innleggene derfra

 • Reply Tonje Synnøve 13. september 2015 at 19:27

  Herregud, visste ikke at noen kunne funnet på å gjøre slikt! Gud så flaut!

 • Reply Hedda 13. september 2015 at 19:45

  Så deg på 12trikken der jeg satt med joggesko på vei til vors selv. du ser søren meg ut som en million, Ida!

 • Reply Bettan 13. september 2015 at 20:52

  Enig.Tragisk.Har disse jentene det godt med seg selv? Neppe….

 • Reply Victoria Christine 13. september 2015 at 21:20

  Kunne ikke sagt det bedre selv! Jeg selv har veskedilla og har tatt litt i leppene. MEN med penger jeg har jobbet hardt og slitt for!

 • Reply Emilie. 13. september 2015 at 22:38

  Hahah! Er så enig Ida! Elsker dine morsome beskrivelser! <3

 • Reply Oslojente 13. september 2015 at 23:19

  Kan jeg spørre hvilket utested du var på?:)

 • Reply a 14. september 2015 at 00:16

  Må nesten le litt av det her og kan si meg enig i at det finnes noen / en del sånne mennesker som det her.. men selv om du kanskje ikke ligger deg til disse veskene, så får du jo en del av de og andre ting sponset.. 😉 føler at det går nesten litt i samme greia, du sprer ikke beina good for you! men du skriver mye dritt for å komme deg til toppen og får ting levert på døra 😉 good life! alle har det ikke sånn og noen vil kanskje ha de fine tingene de ikke har råd til selv, så la nå de spre beina da, du sprer jo trossalt livet ditt daglig 😉

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 00:51

  a: vet ikke helt hvordan du rettferdiggjør prostitusjon med at et salgsteam i et mediehus selger inn annonser på min blogg. Poenget her er vel at noen jobber for å tjene sine egne penger mens andre ligger seg til å bruke andres penger 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 00:52

  Oslojente: jeg var på flere utesteder, føler ikke det er noe behov for å nevne navn 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 00:53

  Victoria Christine: godt å høre! :-))

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 00:53

  Bettan: tviler på at de har det..

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 00:53

  Hedda: åå så søt du er! Takk <3

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 00:55

  Ada: hei 🙂 ikke i år dessverre

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 00:56

  Veronica Reime: det er helt utrolig at noen har så lite respekt for seg selv, hvor kommer det fra liksom… Håper du har hatt en fin søndag <3

 • Reply Erik 14. september 2015 at 11:17

  Først – takk for en morsom blogg, Ida, og et «spot on» innlegg.

  Har hatt en «guilty pleasure» i det siste med å lese på http://www.tagthesponsor.com om temaet du peker på. Som mann er det litt skremmende å se hvor dypt enkelte stuper…

 • Reply Bjørnar 14. september 2015 at 11:21

  Hva er det som er så galt med veskehorer? et lite smutthull for oss som fortsatt liker prostituerte best 😉

 • Reply Hemma Tallulah Jubalubah 14. september 2015 at 11:54

  Noen velger å pule seg til leppeforstørring, nesegodis, sydenreiser, saltvannsproteser og dyre vesker med tilhørende pomeranian.

  Andre velger å pule seg til enebolig, ørten unger, stasjonsvogn, engelsk setter og hytte ved fjorden.

  Whatever floats your boat.

 • Reply Geir 14. september 2015 at 11:57

  Hvis noen vil skaffe seg en veske slik, så må da det være deres eget valg, så lenge begge parter er klare på hva som skal skje, og betingelsene for det?

  Er synd når kvinner skal kalle hverandre for «horer», i tillegg til at enkelte menn er så frekke.

 • Reply Janne 14. september 2015 at 12:07

  Dette ble for dumt. For det første er ikke prostitusjon ulovlig, for det andre så har vel ingen andre noe med hva slags valg andre enn dem selv tar, så lenge det ikke er ulovlig eller skader noen.

  Er det i grunn noe annerledes enn om man har en fast kjæreste som kjøper vesker og restylane?

  La folk kose seg som dem vil, blowjob is better than no job 🙂

 • Reply jon 14. september 2015 at 12:11

  Morsomt hvordan du alltid prøver å ta avstand fra «sosse-livet», mens du selv lever livet ditt 100 % i den tilværelsen. Bor på Tjuvholmen, materialistisk til tusen, vanker på hotshot utesteder, luksus og komfort på reiser osv osv…

  På tide å slutte og prøve å snakke ned en livsstil, som du selv og dine venninner tydeligvis er kronekemsepelet på selv!

 • Reply JE 14. september 2015 at 12:15

  Og jeg som trodde at slut-shaming var gått av moten…

 • Reply Regine 14. september 2015 at 12:25

  Flott at du har kontroll på hvem som har kjøpt klærne og veskene til et hvert menneske du møter på byen da!

  Søren meg godt vi har sånne som deg som vet best hva som er greit og ikke greit for jenter å gjøre også, man vil jo ikke være en av de «slemme jentene», som virkelig må ha det så vondt når de gjør som de gjør.

  Bra du tar ansvar og slår fast reglene for hvordan sex det ikke er greit å ha, også. Gud vet hva vi ville gjort uten sånne som deg.

 • Reply R.H 14. september 2015 at 12:31

  Første gang jeg har lest noe av en blogger , har alltid trodd de var vel mye «blonde» og fjollete …….. der tok jeg ikke feil gitt

 • Reply Anonym 14. september 2015 at 12:41

  Mye skal ei gammel kjerring lese. Først fronte en livsstil som er helt håpløs og basert på utseendet selv. Og så kjefte opp de jentene som ønsker seg det samme, men uten å lykkes like bra og derfor ordner seg på eget vis.

 • Reply Trond 14. september 2015 at 12:43

  Det overrasker meg stadig hva folk gidder bry seg om. Jeg ligger meg ikke til vesker og jeg kjøper ingen vesker. Da ser jeg ingen grunn til å bry meg.

 • Reply I.C 14. september 2015 at 12:48

  For det første vet du fint lite om hvordan disse jentene har fått tak i godsakene sine. For det andre er prostitusjon verdens eldste yrke og man trener ikke være deprimert eller hate segselv for å jobbe som det i ny og ne. Men du, som mange andre irriterer dere over at disse jentene stråler og har det bra. Du ønsker jo at de skal ha vondt i sjela. Jeg tror at det hardeste en «gledespike» må takle er hatet fra andre mennesker, ikke selve jobben.

 • Reply OlaDunk 14. september 2015 at 12:53

  Hva andre gjør er ikke noe du har noe med så lenge det ikke skader deg. Om folk vil ligge seg til ting så er det 100% deres egen sak.

 • Reply Mandag 14. september 2015 at 12:56

  Latterlig. Du, bloggeren, er jo i så fall enda mer prostituert enn disse «veskehorene». All den tid du utleverer intime detaljer fra ditt privatliv til norges befolkning. Den reneste sosialpornografi. Alt dette gjør du for å få penga på bordet og gjøre deg istand til å leve sosselivet. Hva er verst? Å selge f..tta si en enkel natt eller utlevere deg slik du gjør 24 t i døgnet. Snakk om å kaste sten i glasshus.

 • Reply LS 14. september 2015 at 12:57

  Det ser ut som at flere av dere som er misfornøyd med innholdet i dette innlegget ikke helt har catchet hva hun egentlig skriver om. Når man er ute på byen i Oslo – og spesielt på vestkanten er det ganske tydelig å se hvilke jenter som er der for å ha det gøy på byen, og hvem som er der for å få noe ut av noen på byen. Det tror jeg faktisk de aller fleste har sett på et eller annet tidspunkt! Når du ser jenter som sminker seg, kler seg og generelt oppfører seg ekstremt utfordrende/inviterende mot menn på utesteder kan du faktisk ikke unngå å tenke sånn, og det er ikke uten grunn. Jeg har hatt flere perifere «venner» jeg vet har benyttet seg av denne strategien helt bevisst for å bli invitert på dyre dateturer, gratis drinker, osv. Byturen gikk ut på å finne den dyrest kledde fyren med det varmeste kortet…

 • Reply Ingvild :) 14. september 2015 at 12:59

  Så enig med deg, Ida. Helt utrolig hva noen kan få seg til å gjøre bare for å få en fin veske eller filler osv., og attpåtil skryte av det! Blir flau på de sine vegne!

  Du ser helt nydelig ut!

  (og hva skjer med alle surprompene i kommentarfeltet?!)

 • Reply tor 14. september 2015 at 13:02

  slutshaming, klassiker……

 • Reply AndrÈ 14. september 2015 at 13:21

  Hmmmm jeg er helt ening med deg, det er mange jenter som puler seg til det meste i livet, spørsmålet er vell om det er noe gale i og gjøre det ? jeg kjenner mange jenter som kun har to egenskaper og det er og pule og det andre er og se bra ut, og for dem er det vansklig og tjene penger til livets opphold. Men i et større bilde så kan dette bli et stort samfunnsproblem, når disse hodeløse jentungene møter en hodeløs gutt og disse to hodeløse men pene meneskene får barn så blir det enda flere hodeløse menesker der ute, greit nok dem er pene men problemet er at samfunnet på lang sikt så tar samfunnet skade av at den er alt for mange hodeløse pene menesker der ute.

  Jeg har flere ganger puttet penger på slike damer som du beskriver, først må du betale hele kvelden på dem så må du betale for at dem skal være stille og så må man betale busspenger hjem til dem morgenen etterpå. så tikker det in en sms om at dem vil på kafe en dag og så må vi inn og kjøpe vesker og kjoler, og svir av 50 000 kr.

  det er greit for meg, men hadde aldri satt barn på ei slik jente, avkommet hadde jo selvsagt ikke blitt normalt.

  elsker veskehorer som holder kjeft og som puler og som kommer seg ut dagen etterpå, helst før jeg står opp.

 • Reply Tea 14. september 2015 at 13:34

  På kommentarfeltet og dømme virker det som mange føler seg truffet… 🙂

  Er selv en del på de vestkant-utestedene og ser hvordan jentene med alt for trange kjoler, puppene opp under halsen og løsvipper/-hår snirkler seg innpå mannfolkene som flasher penger. Til dere som sier at hun ikke kan vite hvor de får tak i veskene/klærne; Ta en tur på Bar Bygdøy, Baroque og Nox og se selv! Det går ikke an å ikke legge merke til det! 😉

 • Reply Veskant-kvinnene-er-fine-dyr. 14. september 2015 at 13:48

  Haha, uffameg, jentene som lurer seg inn i sosselivet, ikke bra. Nei alle skulle gjort seg fortjent til lønna med å drive blogging. Et realt stykke arbeid får en vell si.

  Hilsen gutt

  som ikke er rik å ikke gir ut vesker, men har ingen problemer med at noen ønsker denne ordningen.

  Janteloven er så sterk blant Norges befolkning at gudhjelpe.

  PS:

  For min del må du skrive hva du vil, og tjener du penger på det så er det flott. Men ikke bland feminisme inni dette. Ekte feminisme er å ta vare på kvinner som ikke har det like godt som deg selv. Kom deg utav bobla, å begynn å skriv om kvinner i resten av verden du frøken, konsentrer deg om hva som betyr noe, så skal du heller kunne få poengtere at feministen inni deg våknet, og det med god samvittighet.

 • Reply Lisa 14. september 2015 at 14:07

  LOVE YOU, IDA. L O V E Y O U!

  Trodde jeg var den eneste som la merke til dette. Men heldigvis for meg er det fortsatt gutter der ute som liker jentene som danser rævva av seg på dansegulvet til sminken renner av med svetten, OG FORTSATT SPØR DEG OM NUMMER! Keep up the good work, and let the haters be haters <3

 • Reply LS 14. september 2015 at 14:10

  Til «Veskant-kvinnene-er-fine-dyr.» og alle dere som mener det er helt ok at man ligger seg til materialistiske ting: det er helt i orden det! Du må gjerne MENE det. Men ikke føl dere så forferdelig tråkka på av de som IKKE synes en slik holdning er OK! Mislik gjerne at folk blogger, eller tar restylane i leppa, men poenget som diskuteres her er damer på byen som ligger seg til materialistiske ting.

  Og please ikke trekk inn janteloven – den har ingenting med «retten til å leve som en hore» å gjøre. Janteloven understreker at nordmenn mer enn gjerne disser mennesker som OPPNÅR noe, og som tør å vise at de er flinke til noe. Til dere som mener at rendyrka protitusjon er en lykkelig livsvei må gjerne bruke tastaturet til å lese seg opp på faktum istedenfor å synse utfra egeninteresser. Kan bla. anbefale denne artikkelen:

  http://www.kk.no/historier/jeg-har-truffet-300%E2%80%93400-prostituerte-personer-ingen-har-sagt-de-elsker-yrket-sitt-34888

 • Reply LE 14. september 2015 at 14:22

  Dette er vel gammelt nytt. Den litt mer elegante måten å selge seg på. Ikke noe nytt i dette..dessverre..

 • Reply stine 14. september 2015 at 14:52

  Veskehore ja, nå har jeg hørt det å.

  Hva er du da, blogghore?

 • Reply Emilie 14. september 2015 at 15:02

  Jentene som er såkalt «veskehorer» blir jo sponset ved å vise fram den rikingen som spanderer på dem. Ikke forstå meg feil. men du sponser ved å reklamere produkter på din blogg. Ser ingen forskjell her, ved å rakke ned på andre og få flere lesere er ikke lurt. La dem gjøre det de tjener på akkurat som det du gjør ved å tjene på dette innlegget.

 • Reply Nora 14. september 2015 at 15:07

  Kjære Ida!

  Når begynte et menneskets verdi og ha noe med sex å gjøre? Det finnes faktisk jenter og gutter som klarer å ha sex uten å tenke at det har noe som helst med hvor mye man er verdt som person å gjøre. Syntes det er skuffende å se at du har så smålig og trangsynt syn på denne saken, jeg og flere venninner ble skuffet av å lese dette innlegget. Du fremstår ekstremt arrogant.

 • Reply Thor 14. september 2015 at 15:35

  Veskehorer, eller gold diggers som de også kalles, er veldig vanlige, og en veldig god grunn til at prostitusjon bør bli lovlig, så menn bare kan kjøpe sexen direkte, istedet for inderekte. Mer ærlig, og koster mindre.

 • Reply Nabla 14. september 2015 at 16:09

  Sjelden får jeg innblikk i disse personlige mikrosfærene av merkelige problemstillinger som opptar dere bloggere. En delikat komisk skildring. I dag tegnet du et smil om min munn. 🙂

 • Reply Tom 14. september 2015 at 16:13

  Haha, ler meg i hjel. Se så mange fornærmede veskehorer i kommentarfeltet. Ingen gidder vel å være kritisk til en slik blogg hvis de ikke selv selger sex for varer. Det å leve av sin egen verdiskapning bør være en selvfølge for alle mennesker med respekt for seg selv.

 • Reply Mia 14. september 2015 at 16:22

  Enig med deg, Ida!

  Tydeligvis mange her som føler seg tråkket på.

  Tror mange av de jentene som ligger seg til luksus rettferdiggjør seg selv der de tenker at de ikke Er prostituerte nettopp fordi de tar i mot vesker og materielle goder i stedet for cash. Hadde de fått 10.000 i hånda, hadde nok hele situasjonen blitt mer «skitten».

  Det er prostitusjon uansett om du tar i mot cash eller chanel.

 • Reply Veskant-kvinnene-er-fine-dyr. 14. september 2015 at 16:25

  Takk Nora for bra innspill.

  Med litt mindre velstand i Norge hadde skribenten her hatt genuine problemer å skrive om. Denne artikkelen er jo bare en parodi på verden, og et hån mot den virkelige undertrykkelsen så mange kvinner opplever rundt omkring på kloden med fattigdom, mangel på statlig velferdssystem, vold og overgrep.

 • Reply beklager 14. september 2015 at 16:25

  Tror ikke resten av samfunnet er så imponert over bloggere som får gratis ting heller

 • Reply Anonym 14. september 2015 at 17:14

  Enig med den som skrev under nicket beklager.

 • Reply Karoline 14. september 2015 at 17:32

  Det våknet en feminist i deg? En sånn feminist som kaller andre jenter hun ikke kjenner for horer? Som håper at jenter som ikke har gjort noe annet galt enn å ha helt frivillig sex skal føle seg dritt? Dette skulle du ha holdt deg for god til, Wulff!

 • Reply Tipping 14. september 2015 at 17:38

  Det er vel liten tvil om at dette er i grenseland ift prostitusjon. Samtidig så er det to villige parter her. Greit å skrive en sak om det. Artig å lese kommentarfeltet for å se hvor mye rabalder det ble av denne pekefinger-artikkelen.

  Håper det kommer flere sånne med fingeren på pulsen av Oslo by. Er alltid moro å lese.

 • Reply Jan 14. september 2015 at 18:03

  veske horene begynner og bli litt dyre for meg, har svidd av

  nærmere 150 000kr bare i ferien, min far kom til meg her om dagen og spurte hvorfor jeg brukte så mye peng.

  Han betaler jo for meg, hadde han vist pengene gikk til veske horene hadde han aldri betalt 🙂

  Men han skal ikke glemme at min mor var ei veske hore for han så han må bare betale.

 • Reply Joachim 14. september 2015 at 18:05

  Hvem bryr seg om hvilken veske dama har? tror damer vi menn bryr oss om sånt?

 • Reply Moralens vokter 14. september 2015 at 18:08

  http://www.dagbladet.no/2015/08/11/nyheter/politikk/utenriks/prostitusjon/sexhandel/40573032/

  Man driver vell ikke å diskriminerer andre Ida Wulff, gjør man vell? 🙂

 • Reply Petter Storaas 14. september 2015 at 18:10

  Helt enig med deg Ida. Bra skrevet. Alt for mange jenter som er opptatt av helt feil ting.

 • Reply erik 14. september 2015 at 18:33

  Tviler ikke på at det stemmer det du skriver om her, men savner litt info om hvordan du mener dette bytte av tjenester foregår. Kjøper f.eks. gutta inn vesker på fredagen som de kanskje levner i garderoben på utestedene mens de jakter disse veskekåte jentene, eller stoler jentene på at det faktisk finnes en veske til henne på morrakvisten? Hva om en jente gjør en veskehandel for så å dugnadsdonere veska til Syriske flyktninger, da er det vel mer å anse som en godhjertet handling motivert av ekte følelser?

 • Reply Moralens vokter 14. september 2015 at 18:37

  Haha, jaja Jan, du skal vite du har min support. Jeg mener du er like mye verdt som alle andre borgere av oslo, selv med en mor som væskehore.

  Lurer på egentlig om min mor tok imot gaver eller god forbid væsker i sin ungdom.

  «Vi som vokste opp med en væskehoremor» foreningen bør etableres straks. Føler meg helt utstøtt av samfunnet etter dagen idag når det gikk opp hvor ille det står til for meg. Sleit med å gå på butikken idag, og gudene må vite hvor sterk sosial angst jeg kommer til å utvikle på grunn av min mors væskehoreri.

 • Reply Silje 14. september 2015 at 18:59

  La meg se om jeg forstår dette riktig. Du gjør narr av damer som er ute etter den samme livsstilen som du selv fører og forfekter gjennom bloggen din. At du selv har vært en levende reklameplakat siden du var tenåring er en helt annen sak? Det var dette med stein og glasshus og sånt, da. Begrepet prostitusjon kan også forstås i overført betydning. Synes det er trist å se hvordan bloggen din har tapt seg i det siste, og jeg tror ikke jeg kommer til å besøke den mer. Gidder ikke å generere annonseinntekter til noen med en så selvtilfreds og bakstreversk tankegang.

 • Reply Lars-Erik Østerud 14. september 2015 at 19:25

  Hmmm.. Aldri noen damer som prøver noe sånt på meg 🙂

  Kan det være Dressmann klærne (går ikke i Armani dress)?

  Menn som går normalt kledd KAN ha mye penger de også 🙂

 • Reply Kristina 14. september 2015 at 19:41

  Men du Ida, hver eneste dag legger du ut om privatlivet ditt. Her på bloggen. (For et par kronestykker.) Det er også prostitusjon. Hun som knullet seg til en dyr veske, gjorde jobben på en natt. 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 20:18

  Det er nesten litt skremmende å lese holdningene mange av dere i kommentarfeltet har.

  Og til dere som sammenligner BLOGGING med prostitusjon, her er en definisjon av ordet prostitusjon:

  «Prostitusjon, sexsalg, sexarbeid, er salg av seksuelle ytelser av et eller annet slag, ikke nødvendigvis samleie, i bytte for penger eller tilsvarende kjøpemidler.»

 • Reply Aktor 14. september 2015 at 20:26

  Innleggets nedvurderende innhold må anses som et brudd på straffelovens §135, også kjent som rasismeparagrafen, idet ytringene må anses diskriminerende overfor veskehorer på grunnlag av deres leveform, orientering, livssyn og nedsatte funksjonsevne. I henhold til lovverket kan ytringer av en slik art straffes med bøter eller inntil tre års fengsel.

 • Reply Roffe 14. september 2015 at 20:42

  Hehe. Hadde Ikke Wulff hatt så mange treff på bloggen sin og dertil godt betalt for dette, så hadde hun nok selv vært en av disse veskehorene.. Lett være breial og eplekjekk når hun har vært heldig med bloggingen, og da slipper å spriker med beina. 🙂

 • Reply kvinner er kvinner verst 14. september 2015 at 21:00

  @Joachim:

  Damer bryr seg nok ikke så mye om hva menn tenker om veskene deres.

  Damer bryr seg derimot veldig mye om hva andre damer tenker om veskene deres.

 • Reply Goggen 14. september 2015 at 21:10

  Horer som henger seg på rike gamle griser er vel ikke noe nytt.

  Gold diggers.

  Men det jeg har vanskeligst for å forstå, er at det skal være så stas med veske av bestemte merker.

  Er folk så usikre, redd for at andre ikke skal synes veska er fin nok, om den ikke har «riktig» logo? Saueflokk!

 • Reply Bertil 14. september 2015 at 21:17

  Altså, hvis du vanker på steder der vestkantungdommen «vasker» dyr champagne, så får du skylde deg selv om du ikke liker de andre jentene som vanker der.

  Du er vel like opptatt av merke-vesker som disse jentene selv, synes det er like klysete uansett hvordan du finansierer det. Det handler om at alt som betyr noe er det ytre, hvilke merkeklær du går i, og hvilke steder du vanker. Overfladisk og selvsentrert.

 • Reply Anonym 14. september 2015 at 21:22

  Haha jeg lo så godt av dette innlegget (og mange av kommentarene) vet godt hva du mener med veskehorer :’) virker som altfor mange tok seg nær av dette innlegget?! Hahahaha

 • Reply Forsvaret 14. september 2015 at 21:24

  @Aktor:

  Hvordan har veskehorer nedsatt funksjonsevne???

 • Reply Christine 14. september 2015 at 21:50

  Veskehorer !!! Beste jeg har hørt på Lenge.

 • Reply Moralens vokter 14. september 2015 at 22:05

  @Forsvaret,

  veskehorene fungerer ikke sosialt uten dyre vesker = nedsatt funksjonsevne

  cant you see, it all makes perfect sense, expressed in dollars and cents, pound shilling and peeeence!

 • Reply Aktor 14. september 2015 at 22:11

  @Forsvaret:

  Det må da være klinkende klart at når en er villig til å gi titusener av kroner i bytte mot en veske, da er det et kroppslig organ med beliggenhet i umiddelbar nærhet av pannebrasken som ikke fungerer som det skal. Til sammenligning kan man på nærmeste Rimi få en veske av plastikk for den nette sum av femti øre.

 • Reply Moralens vokter 14. september 2015 at 22:14

  Ida Wulff.

  Hele poenget til Amnesty om å støtte legalisering prostitusjon var for å få opp rettighetene og bort med DISKRIMINERING av prostituerte.

  Ha det i bakhode du neste gang du synes det er godt å få verbalt spyttet på en hel gruppe som har det galt nok fra før av (negativ bemerkning av prostitusjon), eller for den del bare en fattig student i et kollektiv som også vil føle seg litt på topp og verdsatt med en ny flott veske.

 • Reply Anonym 14. september 2015 at 23:07

  Snakk om slutshaming! Så antifeministisk som du får det.

 • Reply Unknow 14. september 2015 at 23:22

  Godt at jenter som DEG fortsatt eksisterer!

 • Reply H 14. september 2015 at 23:23

  Sorry Ida, men dette blir for dumt. Jeg syns også at det er dumt å ligge seg til dyre ting, men HVA har feminisme med saken å gjøre? Feminisme er da hverfall ikke å rakke ned på andre kvinners valg.. Hvordan er det for deg når folk sprer dritt om bloggere?

  Du er en vakker jente, og har attpåtil tjent kvalmt mye mer enn 95% av de på din alder, og det har du gjort i flere år. På blogging. Du har på mange måter trukket vinnerkortet for mange av de som ser opp til deg.Jeg digger deg og bloggen din. Du fronter en livsstil som de fleste jenter ville gjort det meste for, inkludert å ligge seg dit. Hvorfor rakker du ned på dem? Hvordan skulle du finansiert dine merkevaner uten bloggen, slik som de aller fleste må? Du sitter i en unik posisjon, og jeg blir litt trist av at du fremstiller deg som om du var så mye bedre en disse jentene…

 • Reply Inga 14. september 2015 at 23:27

  Til å snakke så negativt om Ida, bloggen og jobben hennes må jeg si dere tar det hun skriver meget bokstavelig og seriøst.

  Jeg, som dere og Ida har lov til å ha våre egne meninger. Jeg ser IKKE antydning til at Ida diskriminerer prostituerte og snakker nedtalende om dem og deres ulike skjebner.

  Jeg tolker innlegget som et skrik om at IDA SYNES at jenter burde ha mer respekt for seg selv. Ja, disse forferdelige mennene burde bære den største skammen, men jeg vil påstå at disse jentene også burde både skamme seg og tenke igjennom hva det er det egentlig holder på med.

  Det er så jævlig enkelt å se på jenta/kvinnen som offeret i alle saker. Og anta at jentene som gjør sånn er stakkarslige er enda verre enn å konfrontere de med det de gjør. Sett fra mitt feministiske synspunkt.

 • Reply TXXZ 15. september 2015 at 00:16

  Hæ? En feminist ville da ikke hatt noe i mot å selge seg for ting de vil ha… Det er helt i tråd med feminisme.

 • Reply Oda 15. september 2015 at 00:26

  AMEN!

 • Reply Veskekjøper 15. september 2015 at 00:28

  Hei. Jeg må si at jeg er en av de som har kjøpt og kjøper med gledet vekser og andre ting til flotte jenter og ser absolutt ikke noe galt med det ( og ser ikke ned på jenter på grunn av det) flotte jenter må ha flotte tilbehør. Get over it 🙂 slik er verden og jeg synes det er topp 🙂 og så oppegående jente som deg burde slutte å snuse. 🙂 ikke sexy…..

 • Reply Gordon 15. september 2015 at 02:36

  Så utrolig spot on! Andelen golddiggere har jo nærmest eksplodert i Oslo de siste årene. (Kilde: Meg selv som har jobbet i utelivet i snart 20 år) Spesielt på utvalgte utesteder på vestkanten er det ekstremt tydelig.

 • Reply Astrid 15. september 2015 at 03:44

  Selv om jeg også syns det er trist at noen jenter velger å gjøre sånt, så synes jeg også man ikke skal rakke ned på andre folks liv. Du tjener penger på å promotere ting du får i posten, og å skape trender og leve en livsstil som flesteparten faktisk må betale for. Det er jo selfølgelig fint, men de fleste jentene her i verden har det ikke som deg, og hvis de vil leve slikt må de finne andre måter å oppnå det på.

 • Reply A 15. september 2015 at 07:55

  De blir sponset ved å vise fram den rikingen, i gjengjeld får de klær, sko osv. Akkurat som du blir sponset ved å vise fram produkter på bloggen din. Det er jo det samme? Dette blir for dumt.

 • Reply Selma 15. september 2015 at 09:13

  Hahaha jeg dør helt av kommentarene over, dere drar virkelig inn lover, Amnesty og det at å blogge med annonser er det samme som å ha sex for penger?!?!

  Jeg blir helt ærlig skremt av å se hvordan så mange av dere tenker.. Har dere noen gang blitt stilt spørsmålet: ville du hatt sex med en random for 100 tusen, eller 1 million? Hva hadde du svart? Mitt svar: NEI. Det vil ikke si at jeg er rik og kan kjøpe vesker her og der, men det betyr at jeg ikke er villig til å selge kroppen min for noe som helst materialistisk. Nå er jeg kanskje litt ekstrem, for jeg tar ikke i mot taxi penger en gang, men poenget er at jeg hadde følt meg så skitten. Kjøpt og kastet.

  Samme greia med vesker.

  Dater du en fyr du liker er selvfølgelig greia en helt annen, la han skjemme deg bort til tusener!!

  Ja Ida tjener mer en mange på hennes alder, men dette handler om selvrespekt. Dette er ikke snakk om jenter som så vidt har rå til mat, dette er tross alt Norge, men de som ikke syntes det er nok med et par fine vesker og en liten leilighet, de må på yachter og privatfly.

  Alle har rett til sin egen mening, og hvis du som «veskehore» trives så hvem er vell vi til å stoppe deg. Men jeg tror mye av dette har med nysgjerrighet å gjøre, jeg personlig hadde mistet all respekt for meg selv om jeg hadde ligget meg til noe, derfor skjønner jeg ikke hvordan andre jenter som i utgangspunktet har det så bra, ikke har noe problem med å bli kjøpt

 • Reply B 15. september 2015 at 09:17

  enda en jente som kaller andre jenter horer. Hvor skal det ende?

 • Reply Shakira 15. september 2015 at 10:00

  Spot on, du er rå! Hilsen Petter og benjamin <3

 • Reply Yvonne 15. september 2015 at 10:08

  Beklager Ida, men jeg ser dessverre ikke hva som er så feministisk med å snakke nedsetende om damer som har tatt andre valg en deg selv. De liker vekser, det er ingen tvang involvert, de er da alle voksne mennesker. Hvorfor så sinna på damen som får vesken og ikke mannen som gir den? Hvorfor er kvinnen den som er ekkel i dette tilfelle? Tror dette ble litt omvendt av poenget du ville ha fram..

 • Reply Moralens vokter 15. september 2015 at 10:12

  INGA

  Hele artikkelen er jo basert på at prostitusjon er feil, hun referer jo til disse gold diggerene som prostituerte. Så diskrimineringer gjelder begge de to gruppene.

  Forferdelige menn er det nå ikke, patetiske er dem kanskje, tar en lettvint løsning ut. Dårlig «sjekkegame» eller orker ikke 10dater for å bli analysert som potensiell partner.

  Er jo for faen ikke human trafficking, sexslaver vi snakker om. Det er forferdelig.

  Og sett i prostitusjonens lys er det nå heller ikke så ekkelt, vi snakker en situasjon der jenta selv har valgt mannen, kjenner mannen, er trygg på han, og helt sikkert er han sånn noenlunde attraktiv. Å så blir hu lova en veske om hun overnatter. Vinn-vinn situasjon.

  Holder meg selv på østkanten, å prøver sjarmere med min egen stil da jeg ikke har råd til dette veskegamet, men om noen føler for å holde på slik, så for all del, ROCK ON sier bare jeg! 🙂

 • Reply Emma 15. september 2015 at 10:30

  Ida, ida, ida….tror ikke du helt skjønner hva feminist betyr

 • Reply Sports betting 15. september 2015 at 10:40

  jeg kjenner en del menn som har havnet i veskegaloppen, og jeg kjenner vel et par av jentene som danser samme dans. Det som slår meg er at det virkelig er et håp om et forhold ute og går hos begge parter. Problemet er jo til syvende og sist at kjøperne gjerne er 15-30 år eldre enn mottakerne og man ender opp med å ikke tackle hverdagen så bra.

  Spilldeltagerne burde jo dog være svært klar over hva de går til. De fortsetter jo stolleken hele veien til Louis Vutton om og om igjen.

  Forøvrig så er det jo smått idiotisk å forby prostitusjon. Om noen ønsker å tjene penger på egen kropp er ikke det noe problem. Business er business. Se bare på Herr/Fru (eller hva F det er) Jenner og disse Kardashiansdamene. Eller stortsett alle som får en musikkvideo vist på MTV iofs også. Det handler om kropp, det handler om sex og sånn er samfunnet vårt i dag. Å moralisere over andres bruk av egen kropp er noe som irriterer meg til de grader.

 • Reply Fjodor 15. september 2015 at 11:07

  Hørt om ordhorene som skriver hva som helst for å skaffe seg klikk på nettet?

 • Reply Anonym 15. september 2015 at 11:17

  Vet ikke om det er synd på disse jentene eller ei, men du har et godt poeng. Noen som burde ha litt mer respekt for seg selv

 • Reply Mamsèn 15. september 2015 at 11:19

  Kæm e hu der Idahora da? Sælle sæ t sponsora ukritisk. Jævlig dårlig språk har a òg. Fei for di ega dør bitch før du slutshame……

 • Reply S 15. september 2015 at 11:34

  Leste på et forum engang (kvinneguiden seff) om en Oslostudent som hadde fire menn. Hun hadde en som betalte skolen, en annen som betalte leiligheten, en som gav lommepenger, og en som tok henne med på businessreiser. Hun hevdet at hun ikke lå med disse mennene, men det tviler jeg på.

 • Reply Anonym 15. september 2015 at 12:14

  Herregud så hårsåret folk er!

  Heia IDA!!!

 • Reply stille anders 15. september 2015 at 13:01

  @LS:

  Du legger ved en lenke til en artikkel fra KK, der en kvinne som har møtt mange prostituerte hevder ingen av dem noen gang har sagt at de elsker yrket sitt. Dette står i skarp kontrast til den tidligere OL-mellomdistanseløperen Suzy Favor Hamilton, som i utdrag fra sin nye bok gjengitt i dagens Dagbladet, hevder at hun elsket sin jobb som prostituert. http://www.dagbladet.no/2015/09/15/sport/suzy_favor_hamilton/friidrett/luksusprostituert/41100426/

 • Reply LS 15. september 2015 at 13:38

  Herregud, jeg skjønner faktisk ikke at man orker å blogge etter å ha lest hele denne rekka med kommentarer.

  Skremmende å se hvor mange uintelligente nett-troll som finnes der ute:( Dessuten er det helt utrolig å se hvor mange andre bloggere som kaster seg på kritikken av innlegget for å skaffe ekstra klikk på sin egen blogg. Jeg forstår ikke at du orker Ida, jeg hadde blitt gal :/

 • Reply Anonym 15. september 2015 at 15:48

  Omg så mange negative folk her da, innlegget er jo SPOT ON, og det er da ingenting antifeministisk med det, tvert imot 🙂 og lol, det er lættis å se at folk sammenligner veskehorene med at Ida har reklame på bloggen sin, det er jo totalt ingen sammenheng.

 • Reply mommo 15. september 2015 at 17:38

  Alle kjøper veska si selv– med egne, eller penger ervervet på «annen måte, dvs type gave» . Slikt har foregått i alle tider. Hore kan begge kjønn være. Men de glemmer at gaver over 10 000 er avgift og skattebelagt. Vil noen ligge seg til materielle ting, noe som nok foregår i alle typer relasjoner, til og med ekteskap, så er det en sak hver enkelt må ta opp med sitt moralske og etiske verdisystem.. og tro meg: en veske eller smykke eller pels eller hvasomhelst… gjør INGEN noe vakrere i andres øyne!

 • Reply Elenaa 15. september 2015 at 17:52

  Jenter må slutte å kalle andre jenter for horer. Seriøst. Da gir du alle andre lov til å kalle deg blogghore.

  Jeje, ha en fin dag.

 • Reply Jonas Stoltenberg 15. september 2015 at 20:21

  Prostitusjon er verdens eldste yrke

  Veskehorer er en moderne variant

 • Reply ottar 15. september 2015 at 20:56

  Synes det er rart at ingen gjør den åpenbare analysen: Når for mange kvinner åpenbart ikke tjener godt nok til å ha så dyre vesker og/eller kjoler, vil disse symbolene ikke lenger vise høy status, men lav. De rike bloggerne og modellene, evt. folk som har giftet seg rikt og ikke tjener dem på slikt vis blir derfor misfornøyd. Folk vil tro at de har fått dem av sugardaddies og ikke tjent det selv.

  Les tittelen på innlegget igjen.

 • Reply Je sais 15. september 2015 at 21:18

  Det er noe som kalles klikkhorer. Også kalt bloggere:) Det gjelder å finne på noe å skrive om som kaprer lesere og gir inntekt eller fancy varer tilsendt fra firmaer.

 • Reply Anonym 15. september 2015 at 22:30

  hvordan ser du det da at jentene er ute etter en som kan kjøpe ting til dem ? :p

 • Reply Julie 15. september 2015 at 23:19

  Prostitusjon er et av verdens eldste yrker, så fint at noen sørger for å holde denne tradisjonen i gang 😉 For all del, selg kroppen deres for vesker, og mulig det er gøy nå, men sannsynligvis blir det ikke særlig gøy når dere vokser opp og skjønner hva dere egentlig har gjort mot deres selv og kroppen deres, kun for å få penger eller gjenstander. Og fortellere dere familien deres om hva dere gjør for ekstrainntektene deres, eller skjønner dere egentlig selv at dette faktisk bare er flaut og noe man egentlig bør holde seg for god til å gjøre?

 • Reply Silje Pettersen 16. september 2015 at 01:39

  Jeg er så enig, Ida. Og for hver gang noen skriver at «la dem spre bena og kose seg» lever jeg en dag mindre. Blir faen meg helt oppgitt, haha. Det burde ikke være noen forklaring for at jenter ligger seg til vesker og smykker og hva enn det måtte være. Det er bare helt blåst, og selfølgelig kjempe trist!

  God natt❤️

 • Reply tuti 16. september 2015 at 08:02

  Jeg er kvinne selv og kan ikke skjønne hvorfor det er så mange kvinner som liker sånne designer vesker. Syntes at chanel veska er egentlig ganske stygg. Når jeg ser prislappen så tenker jeg hvor mange andre ting jeg kunne ha gjort med de pengene.

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 10:18

  Pleier aldri å kommentere på blogger, men herregud synes det faktisk er helt sinnsykt at enkelte går i mot det på dette området – og ikke minst sammenligner blogg-yrket med å være hore? Skulle virkelig trodd den høyutdannete norgesbefolkningen hadde litt mer vett i hodet enn det der.

  Selvfølgelig – de som ligger seg til fine ting må jo gjerne stå opp for det og innrømme det selv. Men blir virkelig for dumt å normalisere dette, noe som gir helt feil tegn til den yngre generasjonen. Enig med at du drar inn feminisme også – for er ikke det slik at kvinner skal være like sterke som menn, og JOBBE for pengene til tingene de ønsker seg? Fine klær, vesker og ferier er selvfølgelig fristende. Men herregud få deg en jobb og utdannelse så får man jo råd til å kjøpe slikt selv. Hvordan klarer kvinner å bære rundt på vesker som de har tjent på å ha sex?

  Jeg er forresten student, jobber i matbutikk og elsker fine ting. Jeg tar gjerne noen ekstravatker slik at jeg kan kjøpe klærene og veskene jeg har lyst på da jeg også er ekstremt glad i dyrere merker. Det å gå på byen med målet om å ligge meg til en ny LV veske er virkelig uaktuelt, og jeg håper virkelig andre jenter til slutt får den samme innstillingen.

 • Reply Ida Wulff 16. september 2015 at 10:24

  Anonym: godt skrevet, og helt enig med deg. Det var også det jeg mente med å dra inn «feminisme».. 🙂

 • Reply Tone 16. september 2015 at 11:11

  Er veldig enig i alt du skriver, bare stusser litt over at du følte deg sykt flink fordi du lagde pizza og så på serier? 🙂

 • Reply Til IDA fra Fredrik 16. september 2015 at 11:14

  Syns det er morsomt av deg å dømme disse jentene. Du sier selv at du ikke nødvendigvis bryr deg om å kle deg som en prinsesse, men jeg regner med at du godt forstår at du har «mer» enn alle disse andre jentene?

  Du er kjent. Disse «veskehorene» som du kaller dem, er nettopp å skaffe seg det de kan for å få den oppmerksomheten du får. Det er det som er problemet.. Maktfokuset, og kjendisfokuset. Alle prøver i dag å være en liten kjendis. Jeg vet hvor stor den månedlige inntekten din er, og det er nok ikke noe problem for deg å kjøpe en veske til 20 000 for bare 1/3 av månedslønnen din. Er ikke alle som får det så lett.

 • Reply fakta faen 16. september 2015 at 11:27

  Hei Wulff-jenta,

  Syns du har helt feil syn på «veskehorene»..som du kaller det. Ikke alle som er født med silke-morgenkåpe og VS bh. Noen må faktisk jobbe litt for det. Kan banne på at du har vært på byen uttallelige ganger og klina litt med penthouse gutta, for så å våkne med litt av gårsdagens «kebab-saus» i munnviken…håper joggeskoene gav deg gnagsår på byen, ha en videre rass dag

 • Reply yvonne skaugen 16. september 2015 at 11:38

  du er best, Ida

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 13:44

  Jenter som ligger seg til verdier eller penger = prostitusjon. Enkelt og greit. Virker som det er mange som ligger seg til vesker i det kommentarfeltet her:))

 • Reply Vibeke 16. september 2015 at 13:57

  Haha, herlig!

  Og så enig, så enig! Trist er dekkende ord 🙁

 • Reply Martine OSLO 16. september 2015 at 15:58

  Det er så deilig at noen endelig sier det!

  Vennene mine, kjæresten og jeg, har begynt å utforske utelivet på andre steder i Oslo, ettersom de ikke finnes noe mer kvalmende enn nettopp denne sporten. Vil nesten si at jeg trives mer på Grünerløkka enn på Solliplass, menneskene er så mye hyggeligere.

  Bra jobbet, Ida. Fantastisk at du kan nå frem til så mange, som kanskje burde ta et ekstra titt i speilet.

 • Reply TIL Mamsèn 16. september 2015 at 19:23

  Mamsén skrev 15.09.2015 kl.11:19

  Kæm e hu der Idahora da? Sælle sæ t sponsora ukritisk. Jævlig dårlig språk har a òg. Fei for di ega dør bitch før du slutshame……

  Hahaha, tuller du med meg? Hvor finner du dårlig språk her? Ida er jo en mastermind hva skriving angår! I motsetning til deg.

 • Reply marte 16. september 2015 at 20:16

  Enkelte her bør ta seg ei bolle, og jekke seg ned noen hakk. Hårsår sa du?!

 • Reply Silje 17. september 2015 at 18:47

  Haha, herregud, for noen kommentarer over her!

  Helt enig med deg, jeg, Ida! Men jeg stusser også litt over de mennene som faktisk går med på det her, som er fullt klar over hva de egentlig er ute etter. Noen kan riktignok være naive og kanskje til og med dumsnille, men de fleste skjønner vel at det er penger og status den type jenter er ute etter. Er motivet at de ikke får seg noe på en annen måte, eller er det sånn at de føler de har litt mer makt, og føler seg litt mer mektig ved å kunne tilby jenter noe sånt? Ikke vet jeg, men det er nesten litt mer underholdning å se på fra sidelinjen, enn noe annet.

 • Reply Hurrameghei 18. september 2015 at 16:48

  Noen som vet hvor/hvem jeg kan hendvende meg til når det gjelder å ligge seg til ting?Trenger vintersko/olabukse og muligens et par nye boxershortser.

 • Reply Melli. 19. september 2015 at 13:01

  Horer er horer, uansett hva de velger å ta som betaling. Er triste folk. En ting er å ligge seg til penger når man ikke har noe valg, men å pule seg til luksusvarer er bare stakkarslig.. Og de lurer ingen.. Oser skank lang vei..

  MEN er vel ikke jentene man skal synes synd på egentlig, men de stakkarslige mannfolka som lar seg utnytte. De middelaldrende, blodharri medium rike kara som må gi ting til horer for å få seg noe.. OFF A MEG!

  Som kjæresten til en mann med mye penger møter man disse blodsugerne overalt.. Hatt mang en god latter av disse.. kjempe innlegg og spot on med sannheten!

 • Reply Jan Erling 19. september 2015 at 19:12

  Noen ganger, i lyse øyeblikk, tenker man at «OK, jeg er 48 år, jeg har vært en stund på planeten, og har vært ute en vinternatt eller to. Jeg tror kanskje jeg begynner å forstå kvinner. Litt i alle fall». Men så ser man en sak som denne, og debatten som følger. Og så tenker man: «Hmmm. Uh, nei».

 • Reply . 20. september 2015 at 17:19

  Og hvordan vet du at de ikke kjøper disse veskene selv?

 • Reply Frida Isachsen 21. september 2015 at 10:34

  Ida… Etter å ha lest bloggen din i over 6 år, var dette innlegget veldig skuffende. Rett og slett fordi du har misforstått ganske grovt hva det vil si å være feminist.

  En sann feminist dømmer ikke andre for hvordan de omfavner egen seksualitet. Feministen dømmer ikke kvinner og menn som velger å ha mye sex – uansett om sexen er for overfladiske grunner eller ikke – og feministen dømmer heller ikke kvinner og menn som velger å ha lite sex. Derfor hadde ikke en feminist påstått at såkalte «veskehorer» vekker deres «indre feminist».

 • Reply Anonym 23. september 2015 at 17:28

  You’re the man som kjøper tingene selv

 • Reply litt oppgitt her 28. september 2015 at 18:33

  noen raske spørsmål

  Hvordan vet du at disse jentene ikke har betalt for både kjoler og vesker selv?

  kanskje de bare er ute etter sex (slik som mange menn på byen)?

  og hvorfor skal kvinner kalles horer fordi de drar på byen for hooke med noen, mens gutta gjerne får en high five?

  for alt du vet har disse jentene betalt for alt selv, har en større formue enn deg og rett og slett tørr og være seg selv, og gir F i hva alle andre skulle mene.

  Jeg mener, hvilken rett har du til å rakke ned på andre? er ikke bloggere nederst på rangstigen?

  og hvorfor skrev du dette innlegget egentlig, var det for å få flere lesere, skape debatt, slik at du kunne få sponset en ny YSL til helgen?

 • Reply Anonym 30. september 2015 at 21:33

  AMEN!

  «»Litt»» spesielt når uføre damer går rundt med nyeste chanel boy, flere LV og botox til X antall tusen! ;);) og disse henger da med folk med penger. Kom ikke her å fortell meg at det er «ærlig fortjente vesker»….

 • Leave a Reply