Uncategorized

SOM SKAPT FOR MEG

13. september 2015

SponsetJeg har fått noen nye deksler til iPhonen som jeg er helt BESATT av, de er så fine! De er fra merket Richmond & Finch, og jeg har vært så heldig og få dem sponset av Buyhelse.Vi har jo iPhonen i rekkevidde hele døgnet, og når den ikke ligger i vesken ligger den gjerne på bordet eller på nattbordet. Så hvorfor skal ikke den være en del av interiøret? Vel, det blir den definitivt med disse dekslene. Min absolutte favoritt kommer vel ikke som noen overraskelse. Hvit marmor går jeg aldri lei av, og gull i tillegg?! Dette dekselet er jo som skapt for meg. Fint, ikke sant? Forresten, viktig å merke seg at dekslene fra Richmond & Finch kun passer til iPhone 6. Ikke 6 pluss eller andre modeller. Det finnes to modeller til i marmor, i fargene grønn og brun. Grønn marmor faller bare mer og mer i smak hos meg, har til og med vurdert å kjøpe et stuebord med en plate i grønn marmor. Men enn så lenge får jeg nøye meg med dekselet, hehe. Hvilken av fargene liker du best? Jeg står litt mellom grønn og hvit, men er jo egentlig enig med meg selv om at ingenting slår hvit marmor… Dekslene er i plast. Jeg har ikke hatt dem lenge nok til å si så mye om kvaliteten, men jeg syns de virker solide og satser på at de er av god kvalitet. Buyhelse tar ikke inn hva som helst, etter min erfaring går det i kvalitetsprodukter 🙂 Richmond & Finch har ikke bare marmordeksler, de har mange andre også. Se hele utvalget her. Jeg craver litt på det helt hvite og det lyserosa, så spørs om ikke iPhonen min snart har større garderobe enn hva jeg har! Håper dere likte tipset! Nå skal resten av søndagen tilbringes slik kleine søndager skal tilbringes 🙂PS. Hører rykter om at disse dekslene ryker fort fra flere butikker, så kan lønne seg å ikke vente for lenge! 

18 Comments

 • Reply Tale i Frankrike 13. september 2015 at 19:37

  Herregud, for noen fine deksler! Et av disse må jeg skaffe meg 🙂 Takk for tipset!

 • Reply Hanne Mjåseth 13. september 2015 at 19:42

  Så fine! Jeg likte best det hvite i marmor 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 00:54

  Tale i Frankrike: ja sant, de er sååå fine!! 🙂

 • Reply LisaLDN 14. september 2015 at 09:21

  Nydelige! Driver å venter på at iPhone 6S skal komme til Norge, då må eg investere i eit deksel og 😉

 • Reply Ingvild :) 14. september 2015 at 12:41

  Ååh, den grønne var jo bare nydelig!! 😮 Litt synd at jeg fortsatt bruker iPhone 4s akkurat nå!

 • Reply Caritha 14. september 2015 at 12:52

  Flotte deksler 🙂 Og veldig stilig når de står i stil med interiør 🙂 Hvilken type negllakk bruker du på bildet? Prøvd å få tak i den fargen i en god kvalitet negllakk, men har ikke funnet noen…? Svar meg gjerne på e-post 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 13:00

  Caritha: Hei! 🙂 jeg har ikke på neglelakk, det er bare naurell gel som jeg har satt på i salong 🙂

 • Reply Asalia 14. september 2015 at 13:11

  Hvit og grønn 🙂 fine! Ha en fin dag 🙂

 • Reply Pernille 14. september 2015 at 18:34

  Får kjøpt disse dekselene på Mantra Fashion i Ås f.o.m 2.oktober ☺️

 • Reply Charlotte 14. september 2015 at 20:29

  Så fine negler du hadde! Hvor fikser du de hen? 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. september 2015 at 20:37

  Charlotte: tusen takk 🙂 disse er fikset hos Four Seasons på Aker Brygge.

 • Reply Birgithe 15. september 2015 at 23:05

  De dekslene er så fine!

  – BIRGITHE.COM

 • Reply Tonje 24. september 2015 at 12:44

  Hvor er lampa fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. september 2015 at 00:30

  Tonje: Lama 🙂

 • Reply Åshild 13. januar 2016 at 20:05

  Hei! Kan du si noe om kvaliteten på disse nå? 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2016 at 05:58

  Åshild: opplever av at de er av god kvalitet, bortsett fra en ting; den lille stripen i «gull» nederst mister farge noen steder etterhvert, der hvor man holder mye 🙂

 • Reply Ida 26. januar 2016 at 12:54

  Hallo! Har du også problemer med at dekslet er veldig «stramt»? Har nesten ikke sjangs til å få det av.. Sliter hver gang! Ganske irriterendes:(

 • Reply Ida Wulff 26. januar 2016 at 17:14

  Ida: nei, det har jeg ikke lagt merke til :/ jeg starter med å vippe det av øverst i venstre hjørne, og tar en side av gangen om du skjønner?

 • Leave a Reply