Uncategorized

ANGRER IKKE ET ORD

15. september 2015

Nå er jeg ferdig med å grine etter alle de fæle kommentarene jeg fikk på «veskehore»-innlegget mitt. 

Neida. 

Men jeg må si at jeg fikk litt bakoversveis da jeg våknet opp til at det var noe som het «veskehore-debatten» dagen etterpå. Hadde jeg visst at halve verden skulle lese det, hadde jeg vel dratt på med ei litta fotoshoot. Ikke et kornete mobilbilde tatt dagen derpå, mens jeg ventet på at det snusdynka sengetøyet mitt var i trommelen. 

Se for deg å våkne opp på en blåmandag, med alle toppkommentatorene/nettrollene som finnes i Norge i senga di. Det var litt sånn det føltes. Litt sånn; eeeh, alle med helsetrøye, svettelukt, scenebetennelse og DB.no-tatovering; UT AV SOVEROMMET MITT! NÅ! Men de får jo bare holde på. 

Jeg angrer ikke på et eneste ord jeg har skrevet. Jeg syns virkelig at jenter bør ha nok selvrespekt til å ikke selge kroppen sin for en veske. Det eneste jeg kunne gjort annerledes i dette innlegget som ble til en såkalt debatt, var å strø like mye skam over mannfolkene i slike «forhold». Så her kommer det; dette temaet er ikke noe jeg tenker særlig mye over eller bruker spesielt mye energi på – jeg bare reagerte på det da jeg så det så tydelig med egne øyne ute på byen. Og jeg syns det er like stakkarslig av menn som er så lite menn, at de må lokke med vesker og champagne for å få seg noe. 

Det har vært en endeløs rekke av kommentarer om at det er like mye prostitusjon å drive med blogg som å selge seg for en veske. Å svare på det blir litt som å krangle med en 5-åring – man gidder liksom ikke. Men her er en definisjon av prostitusjon, for dere behøver den: Prostitusjon, sexsalg, sexarbeid, er salg av seksuelle ytelser av et eller annet slag, ikke nødvendigvis samleie, i bytte for penger eller tilsvarende kjøpemidler. 

Kan ikke husket å ha ligget med så mange for den selvbruningen jeg fikk i posten forrige uke. Når jeg nå har fått sagt/skrevet det jeg ville si/skrive, vil jeg gjerne vise dere hvordan jeg har pyntet en av veskene mine. Bare for å være helt sikker på at ingen skal tro at jeg har hora meg til gull og grønne skoger. Her, og takk for meg. 

104 Comments

 • Reply Anette 15. september 2015 at 23:52

  Hei Ida!

  Du er fantastisk. Kjøp litt luftfrisker, det skal visst skremme bort de svette ekle folka

 • Reply Patrycja 16. september 2015 at 00:14

  Du er bare fantastisk Ida! <3

 • Reply Oda 16. september 2015 at 00:15

  haha elsker deg!!

 • Reply Emilie 16. september 2015 at 00:23

  Haha du er helt sjef! God natt. Husk å kaste snusen 😉

 • Reply Trine 16. september 2015 at 00:29

  Haha! Hvor er det befriende, at nogle bloggere tør give deres mening til kende – og stå ved den bagefter! 🙂

  – Og hvor er din jakke fin! Må man spørge, hvor den er fra? 🙂

 • Reply carolinesofiee 16. september 2015 at 00:34

  Hahahah du e så bra

 • Reply Christine 16. september 2015 at 00:34

  Endelig noen som sier hva de mener og står for det !! Ida du er ei morsom jente med bein i nesa.

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 01:00

  åh, elsker deg!!!!

 • Reply Linn 16. september 2015 at 01:20

  Hahaha du får sagt det du! Genialt

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 01:23

  Hahaha digger deg as

 • Reply Lars 16. september 2015 at 01:30

  Jeg er helt enig med deg, Ida! Alle som kommer med motkommentarene er enten folk som ikke forstår saken (virker det som), eller jenter som føler seg truffet fordi du har rett. Greit nok, ja, du har mye bedre økonomi enn de aller fleste jenter i Norge på din alder, og kan dermed enkelt kjøpe dyre luksusvesker til deg selv oftere enn andre, men det er fortsatt dine penger som du har tjent. Jenter som vil ha de samme veskene får rett og slett spare lenger og kjøpe de når de kan. Da føles det mye bedre når alt er kjøpt pga hardt arbeid på egen hånd :))

 • Reply Tasha 16. september 2015 at 03:13

  Du er bare helt rå!!

 • Reply Nina 16. september 2015 at 03:16

  Haha, fantastisk!

  Enkelte mennesker ass.. Noen MÅ jo bare ha en overdrevet mening om alt og kverulere som om livet sto på spill.

  Nei, jeg er enig med deg Ida, både jenter og gutter bør ha litt selvrespekt!

 • Reply Harriet 16. september 2015 at 03:46

  AMEN, Ida! Jeg kunne ikke vært mer enig. Du er, og har i over 6 år vært min favorittblogger. Du snakker fra levra, og du er unik. Jeg kommer alltid til å være på din side!

 • Reply Hanna 16. september 2015 at 07:08

  Ikke det at jeg pleier å kommentere på blogger og greier, men nå må det faktisk til, for altså; noe så fantastisk! You go, girl!

 • Reply Emma 16. september 2015 at 07:14

  Digger både deg og humoren din, og reagerte hverken på det forrige innlegget eller dette – det var jo så bra skrevet!

 • Reply Katie bellborow 16. september 2015 at 07:27

  Haha! Jeg elsker deg

 • Reply Lauren 16. september 2015 at 07:35

  Haha! Du er kul<3

 • Reply Anne-Beathe 16. september 2015 at 07:49

  Jeg heier på deg!! Elsker bloggen din og din måte å skrive på!

 • Reply Jorunn:) 16. september 2015 at 08:09

  Tidenes innlegg! Jeg ler:)

 • Reply Linn 16. september 2015 at 08:13

  stå på! jeg heier på deg ! ikke la nettrolla ta deg 🙂

 • Reply Christine 16. september 2015 at 08:38

  AMEN! :o)

  Ønsker deg en fortreffelig onsdag Ida!

  -Smil fra Christine

 • Reply LisaLDN 16. september 2015 at 08:45

  Haha, synes du er heilt fantastisk! Stå på! 😀

 • Reply Hanne 16. september 2015 at 08:47

  hahahahaha Fyfaen så bra. Dauer av bildene

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 08:52

  Hahaha!! Må bare digge deg.

 • Reply Ida Cesilie 16. september 2015 at 08:59

  Jeg er så enig med deg i «veskehore-debaten», men jeg jeg synes man helt fint kan ytre sin mening uten å kalle noen for hore, prosituert (etc). Føler det kan ses som litt motsigende og kalle alle som ytrer sin negative mening om deg som nettroll, mens du kaller disse jentene for horer uten å påta deg tittelen som et nettroll selv.

  Sett bort i fra det, så er jeg veldig enig, og det er skummelt og se hvor mange som kritiserer personer som ytrer sin mening ved å kritisere personen selv og ikke selve meningen. Stå på Ida, elsker bloggen din og deg! Ha en fin dag, og jeg håper du ikke tar til deg alle de forferdelige kommentarene du får! Stor klem!

 • Reply Tutte 16. september 2015 at 09:13

  Ha ha ha, du er kul;) Drit I nett trolla, du har jo så evig rett;)

 • Reply Monika 16. september 2015 at 09:19

  👊👊👊👊 👏

 • Reply helene 16. september 2015 at 09:19

  Haha, du er helt rå.

 • Reply Kamilla 16. september 2015 at 09:26

  hahahaha, digger deg Ida! Stå på! 👏🏻

 • Reply Sunniva 16. september 2015 at 09:30

  Hvor er jakken fra? 🙂

 • Reply Amanda 16. september 2015 at 09:30

  Hahahaha, du er fantastisk! Er så enig med deg

 • Reply Jenny 16. september 2015 at 09:35

  Hehe, herlig innlegg! 🙂

 • Reply Stian J 16. september 2015 at 10:07

  Hehe, folk er rare.

 • Reply Karoline 16. september 2015 at 10:12

  Du har dedikert ett helt innlegg til slutshaming hvor spyr ut eder og galle om disse forferdelige horene. Og du skjønner ikke at folk reagerer? Så dum er du ikke. Om du vil kalle meg ett nettroll fordi jeg var uenig med deg, be my guest! Jeg har fulgt bloggen din lenge, men nå er det over. Håper alle disse jentene slutter med engang, vil jo ikke at de skal ødelegge ryktet til 10.000.- veskene dine. Er vel kanskje der skoen trykker?

 • Reply Amalie 16. september 2015 at 10:14

  Love you!

 • Reply Hanna 16. september 2015 at 10:15

  Hahaha! Hyller deg.

 • Reply Ida Wulff 16. september 2015 at 10:16

  Sunniva: bik bok 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. september 2015 at 10:18

  Trine: jakken er fra bik bok! 🙂 <3

 • Reply Camilla 16. september 2015 at 10:19

  Hahahah, du e fantastisk!! Heilt rå! Komme ikke vært marr enig 😀

 • Reply Hannah 16. september 2015 at 10:20

  Hahahah! Digger deg Ida 😀 Du er så genial!

  Karoline: Hmm, det virker vel mer som det er «slutshamingen» som trykker på skoen din…

 • Reply Kari 16. september 2015 at 10:40

  hahaha, jeg digger deg, Ida!!

 • Reply Mandag 16. september 2015 at 10:44

  Greit nok Wullf. Du er ikke prostituert i ordets rette forstand. Det skjønner da alle. Men la oss heller kalle deg netthore. Du selger privatlivet ditt. Utleverer deg selv. I motsetning til «ekte kjendiser» som faktisk for enhver pris vil ha privatlivet for seg selv. Mens du… For mange vil dette kunne synes å synke like lavt som å skulle selge kroppen sin fysisk. Å rope nettroll til alle som er uenig i deg er latterlig og barnslig.

 • Reply Linda 16. september 2015 at 10:50

  haha, herlig Ida!

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 11:08

  Å kalle de som er uenige for TROLL er litt oppbrukt.

  Dessuten er det å blande inn selvrespekt et dårlig makt-knep, man har selvrespekt når man gjør det som er personlig rett for seg selv å gjøre, ikke det andre bestemmer at du skal gjøre med din egen kropp. Selvrespekten ligger dypere enn som så.

 • Reply Mandag 16. september 2015 at 11:08

  Greit nok Wullf. Du er ikke prostituert i ordets rette forstand. Det skjønner da alle. Men la oss heller kalle deg netthore. Du selger privatlivet ditt. Utleverer deg selv. I motsetning til «ekte kjendiser» som faktisk for enhver pris vil ha privatlivet for seg selv. Mens du… For mange vil dette kunne synes å synke like lavt som å skulle selge kroppen sin fysisk. Å rope nettroll til alle som er uenig i deg er latterlig og barnslig. Prøv heller å diskutere istedet for kaste sten i glasshus

 • Reply Ida Wulff 16. september 2015 at 11:10

  Mandag: det er ikke noe å diskutere, det er en mening jeg har. Debatten kan dere ha for dere selv 🙂

 • Reply Karin 16. september 2015 at 11:11

  Hahaha digger deg! 👌🏼😍

 • Reply Ragnhild 16. september 2015 at 11:18

  Nesten enig med Mandag. Du selger deg selv. Men slutt å kalle andre jenter for horer. Stygt er det.

 • Reply Jeanette 16. september 2015 at 11:26

  Fantastisk!! 🙂

 • Reply Renate 16. september 2015 at 11:30

  Hahahah jævlig bra

 • Reply Mette 16. september 2015 at 11:31

  Det er et komplett umulig å få min iPhone til å fungere som en Mac så dette blir kort. Jeg lærer visst noe nytt hver dag. Mine dager på byen er heldigvis en gang hvert 5 år så dette er noe jeg ikke bryr meg så mye om. Folk får gjøre hva de vil med sin egen kropp. Jeg synes det er ekkelt. Uansett jeg digger bildet og jeg skal lese den første posten snart! Haha! Dette blir forsåvidt siste gang jeg skriver kommentar fra mobil. Haha! Ønsker deg en fin dag videre!

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 11:32

  Svært så trangt om plassen det er i baken din for dagen, Ida – kan folkene i kommentarfeltet komme seg lengre opp og inn nå?

 • Reply Martine 16. september 2015 at 11:40

  hahahaha, you go guuurl!

 • Reply Julie 16. september 2015 at 11:41

  Digger deg ida wulff!!!! Lurer forresten på hvor den skinnbuksen din er fra??

  Heia heia!!!

 • Reply Tea 16. september 2015 at 11:43

  Mandag: NettHORE slik du beskriver Ida i din usselige kommentar, er en hore av noe slag, og en hore er det samme som prostituert.

  Ida har skrevet definisjonen av prostituert lenger opp om du er i tvil.

  Det Ida driver med, samsvarer ikke med definisjonen av en prostituert. Ergo, er ikke Ida en netthore.

  Du skriver også :»For mange vil dette kunne synes å synke like lavt som å skulle selge kroppen sin fysisk. »

  Altså, å selge kroppen sin fysisk idag, er det LAVESTE man kan synke som menneske. Jeg ser opp til Ida, og synes hun er kjempeheldig som kan leve av å skrive. Hun er jo kjempeflink til å skrive også i motsetning til mange andre bloggere.

  Skjønner ikke hvordan dere kan sammelikne blogging med å selge kroppen sin. Dumme nek hele gjengen.

  Synes innlegget var dødsbra og traff tydeligvis mange, siden de reagerer slik.

  Det er jo slik det er idag. Bor selv på Frogner, så er endel på disse utestedene og barene rundt omkring i helgene, så vet hva som foregår.

 • Reply Ingvild :) 16. september 2015 at 11:45

  Ida, du er herlig! Og jeg digger deg! Fikk helt bakoversveis selv da jeg så alle de fæle kommentarene til innlegget 😮 Takk for at du fortsetter med å være deg! Du er en av de få som faktisk har noe vettugt å komme med 😊

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 11:47

  amazing <333

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 11:50

  er så mange hårsåre folk som reagerer på ALT, det er jo nesten for morsomt til å være sant

 • Reply Yvonne 16. september 2015 at 11:52

  Jeg er verken nett-troll eller «veskehore» Jeg er kun en gjennomsnittelig småbarnsmor, verken rik eller fattig. Jeg har en jobb også og Deoderant pleier jeg også å bruke.

  Allikevel er jeg ikke enig i at å kalle andre damer horer og deg selv Femnist i samme Innlegg viste særlig klasse. «Hore, bimbo, slut, Goldigger»… det er ikke greit Ida. Sorry.

 • Reply Eline 16. september 2015 at 11:56

  du er rå!

 • Reply Ida Marie 16. september 2015 at 11:58

  Hahah! Amen!!

  Digger deg

 • Reply Silje 16. september 2015 at 12:10

  Haha DIGGER deg!!

 • Reply Karianne 16. september 2015 at 12:12

  Ida, jeg digger deg! Jeg har lest bloggen din i så mange år nå, og jeg blir bare mer og mer fascinert som årene går. En av grunnene til at jeg digger deg så mye som jeg gjør, er at du alltid sier det som det er og ikke pynter på hverken deg selv, hverdagen din eller meningene dine. Du er et forbilde, Ida! Det innlegget om veskehorene var noe av det beste jeg har lest på lenge, og jeg er så enig med deg. Flytta nettopp til Oslo, og jeg har også sett disse individene rundt om på den korte måneden jeg har vært her. Drit i nettrollene, du er amazing! Fortsett å vær deg selv, usensurert. Elsker at du setter ting på spissen som du gjør. Stor klem fra en fast følger og superfan heheh

 • Reply Therese Bjørstad 16. september 2015 at 12:13

  Rett og slett fantastisk!

 • Reply Tonje 16. september 2015 at 12:28

  Er så enig Ida. Og blir helt skremt av alt folk reagerer på og prøver å lage «debatt» og dårlig stemning av..

 • Reply Hanna 16. september 2015 at 12:52

  Så fantastisk! Så enig med deg 😀

 • Reply Heidi Nathalie Hovland 16. september 2015 at 12:54

  Hahaha, YES! Du er best, Ida! Er så sinnsykt enig i det du skriver ang. denne saken, fordi det er utrolig sant.

 • Reply Maren 16. september 2015 at 12:58

  Haha, du er så (unnskyld uttrykket) jævlig rå!!! De som gidder å diskutere er vel de som heller føler seg truffet. Digger deg!

 • Reply JuliaSofie 16. september 2015 at 13:01

  Digger deg og digger bloggen din 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. september 2015 at 13:08

  Karianne: tusen takk for alle de fine ordene, setter stor pris på det <3 klem

 • Reply anne 16. september 2015 at 13:33

  Morsomt å lese kommentarene over her. Vil informere om at vi øvrige forstår det sånn at dere er uenige fordi dere holder på med denne praksisen;)) skummelt hvordan skoen passet?

 • Reply ida 16. september 2015 at 13:59

  Jadda!! Digger deg 😀

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 14:20

  haha, du er så råå!

 • Reply Kari 16. september 2015 at 15:05

  jeg må si meg uenig i at både guttene og jentene gjør noe som er feil på noen måte. Har de ikke rett til å gjøre akkurat som de vil?

  Om jeg som kvinne hadde valgt å gjøre det, gjør det meg mindre verdt som person og mindre attraktiv som kvinne?

  Er en mann som velger å gjøre dette, mindre mann og mindre verdt som person?

  Er det virkelig så trangstynte vi er i 2015 at et valg en annen person gjør, (et valg som ikke påvirker deg i det hele tatt),irriterer deg nok til at du velger å snakke ned om personene som gjør det?

 • Reply Charlothe 16. september 2015 at 15:08

  I’ll be frank; jeg har aldri lest bloggen din (ikke bli fornærma, for jeg er ikke et bloggmenneske#, men begynte i går, og jeg tror jeg leste hele greia, jeg. Fra begynnelse til slutt. Og jeg elsker den!, spesielt fordi det er flere steder der hodet mitt vet hva som kommer etter å ha lest et par ord, fordi jeg bruker å si det samme, og så i tillegg når du setter det i kursiv, så er det akkurat som at jeg kan høre oss #jada, vi er best buds allerede) si det nøyaktig likt, med tonefall og alt. Haha. Men den med 5-åringen så jeg ikke komme, så der lo jeg høyt. Sikker på at sjefen, som gikk forbi kontoret mitt akkurat da, var overbevist om at jeg gjorde jobben min. Not. Hehehe…

  Vel, fra langt til kort fortalt, så liker jeg bloggen din, da. Også fordi jeg liker at du har riktig tegnsetting og grammatikk. Så, stjerne i margen til deg. Og for å ha fått en ny fast leser. Woop woop

 • Reply Ida Wulff 16. september 2015 at 15:13

  Charlothe: haha, nå måtte jeg le litt 🙂 Takk for hyggelig kommentar, og hjertlig velkommen inn hit!

 • Reply Victoria 16. september 2015 at 16:34

  Haha, elsker det!

 • Reply Karoline 16. september 2015 at 17:22

  Hannah: jeg har vært i ett samboerforhold i mange år og er verken ofte på byen eller opptatt av dyre vesker. Men jeg synes det er så trist at vi skal rakke ned på medsøstre på grunn av hvem de velger å ha sex med. Gutter gir hverandre high five vi jenter kaller hverandre for horer. Og når Ida drar feminist kortet og «alle som ikke er enig med meg er nett-troll» mister hun dessverre min respekt, og meg som leser.

 • Reply Anonym 16. september 2015 at 17:38

  Jeg driter i hele veskehore-debatten 😛 men jeg har et spørsmål til deg Ida.

  Du skriver at du er antifeminist, og da lurer jeg på om du ikke mener at kvinner OG menn skal ha de samme rettighetene? Feminisme er ikke, slik mange fremstiller det, å få menn til å være dørmatter, eller å ta rettigheter fra menn. Det handler om at der det er mulig skal det være likt. Lik lønn for likt arbeid/utdanning, kvinner skal ha lik rett til å bestemme over egen kropp som det menn har. Menn skal ha lik rett til å være hjemme med barna som det kvinner har. Jeg vil anbefale deg å lese om He for she.

  Feminisme skal ikke gå på bekostning av det motsatte kjønn (om det er menn eller kvinner det er snakk om), det handler om at det skal være likt der det er mulighet for det

 • Reply Marthe Sofie 16. september 2015 at 17:56

  hahahaha, du e jo bere rå!!

 • Reply Pernille 16. september 2015 at 18:33

  Hahaha, jeg elsker deg, du er fantastisk!!

  Stå på

 • Reply Silje 16. september 2015 at 19:59

  Derfor elsker jeg bloggen din! Du sier akkurat det du mener og STÅR for det. Og du skriver veldig bra. Også er jeg selvfølgelig HELT enig med deg!

 • Reply Madde 16. september 2015 at 20:46

  Stakkarslig og trist at jenter er så slemme at de heier på Ida som kaller andre jenter for horer. Mister all respekt for deg og bloggen din. Jeg er heller ikke en av disse svette som du forsøker å kalle det med den tydelige hersketeknikken din. Jeg er en helt vanlig jente i midten av tyveårene som studerer jus og fester en del på vestkanten. Jeg har nok sett akkurat det samme som deg, men allikevel er det disse menneskene sitt valg. Å kalle noen hore kunne aldri falt meg inn, jeg er heldigvis for god til det. Men kjør på Ida, du mistet i hvertfall meg som leser. Kanskje på tide å skaffe seg en PR rådgiver til neste gang?

 • Reply Malin 16. september 2015 at 21:13

  Jeg kunne ikke vært mer enig!

  Stå på ditt 😉

 • Reply Aba 16. september 2015 at 21:38

  Må bare si at jeg digger at du skriver så rett fra levra. På den måten fremstår du som veldig ekte og oppriktig, noe som er sjelden vare i bloggverdenen. Nettroll må gå å legge seg! Keep up the good work!!

 • Reply Sara93 16. september 2015 at 21:42

  Du av alle skal ikke snakke om sanne ting`»feministen» med operert nese og arbeider med en ting: selge seg selv gjennom en blogg?

  Vi andre feminister blir flau over du sier du er det. Så fint at du kan skryte over å være feminist å at du kjøper din egen dyre luksus varer. HURRA, bra kvinnemennske? Omg

 • Reply Kamilla Haaland 16. september 2015 at 21:46

  Hahaha, du er RÅÅ! Love it.

 • Reply Katrine 16. september 2015 at 21:59

  Jeg digger deg! Jeg digger deg så SYKT! Dette er grunnen til at jeg leser bloggen din! Du sier akkurat det du mener og driter i hva andre syns om det! Akkurat sånn det skal være 🙂 Hurra for deg!

 • Reply Ida 16. september 2015 at 23:53

  Du kan få sagt det Ida! Du er rå! #nofilter

 • Reply June 17. september 2015 at 00:16

  Oi, dette var skuffende. Etter å lest veskehore-innlegget ditt og kommentarene som fulgte, regnet jeg med at du ville komme med et svar til dette. Forventet vel egentlig et noe saklig innlegg med en humoristisk vri, ikke at du kom til å kalle de som var uenige svette mennesker i helsetrøye. Og trangen til å poengtere at du ikke er en prostituert ser jeg ikke helt. Tror alle skjønner at du tjener nok penger på bloggen til å kjøpe veskene dine selv mtp andelen annonse/reklame-innlegg som faktisk er her inne.

  Du kan faktisk ikke forvente noe annet enn reaksjoner når du kaller jenter for horer, men samtidig sier du er feminist. Kjære, det er nok det motsatte av feminist. Sier ikke at jeg synes det er en fin ting at jenter gjør dette, men tror nok at om du hadde ordlagt deg bittelitt annerledes ville du sluppet de verste «svette nettrollene». Bare latt være å bruke ordet hore hadde nok hjulpet en del.

  Skjønner at mange av kommentarene nok ikke var så kule å lese, men husk at du «mater trollene» ved å så krampeaktig forsøke å si at det ikke spiller noen rolle hva de kommenterte.

  Synes vanligvis du skriver ganske underholdende, men dette ble nok litt for dumt, spesielt når oppfølgerinnlegget ble så svakt.

 • Reply Vilde 17. september 2015 at 01:03

  Åh, Ida, du er best!

 • Reply Veronica 17. september 2015 at 10:25

  Haha! Du er stein bra👍😊 det er sååå mange damer der ute som finner seg karer som kan betale for luksusen deres!! Tommel opp for de jentene som tjener pengene sine selv og kan være stolt av tingene di har!

 • Reply Aline 17. september 2015 at 10:44

  Synes det er synd at du har skrevet et slikt innlegg. Hvorfor gjorde du det? For å provosere? Dersom det er tilfelle det du har skrevet, er det ikke spesielt bra men det er to parter (hvor mennene er likestilte med damene..). Men uansett å rakke ned på andre mennesker er ikke spesielt smart spør du meg…

 • Reply Ingrid 17. september 2015 at 23:51

  Tipp topp tommel opp! 🙂 Jeg har ledd og ristet mye på hodet de siste to dagene. Leser sjelden blogger, men dette kunne jeg ikke unngå å med meg. Jeg er helt enig med deg at det er sørgelig noen nedverdiger seg til å ligge seg til en veske. Prostitusjon er vel verdens eldste yrke, men ligge seg til en veske?!? Noe har åpenbart forandret seg. Jeg har vokst opp på vestkanten, men åpenbart i en annen tid. Og veskesamlingen jeg eier i dag har jeg betalt selv, takket være hardt arbeid, lange studier og i dag en jobb som kaster nok av seg til at jeg kan tillate meg slikt uten å gå på noen økonomiske problemer. Disse jentene som åpenbart er så desperate etter «statussymboler» vil gå på en smell når de begynner å dra på åra, og det ikke er like lett å ligge seg til gaver lenger. Bruk heller tiden på å jobbe og sikre fremtiden for dere selv! Her i landet kan vi faktisk det.

 • Reply Birgithe 18. september 2015 at 00:04

  Digger deg, Ida!

  Alle disse personen som kommenterer ut av sinne og skaper diskusjon, føler seg vel mer eller mindre truffet. Kan ikke forstå om en person ikke har gjort lignende, blir så sinna?

  – BIRGITHE.COM

 • Reply Tomas 18. september 2015 at 11:32

  Får du kritikk for å fortelle sannheten, skal du være STOLT av det. Problemet er at du bare er bittelitt bedre. Du er nesten like materialistisk som de du kritiserer… Det er litt skuffende, for du kunne fremstått som intelligent såvel som vakker.

 • Reply Anonym 19. september 2015 at 13:36

  «scenebetennelse»

 • Reply Mia 19. september 2015 at 21:40

  Madde

  16.09.2015 kl.20:46

  Stakkarslig og trist at jenter er så slemme at de heier på Ida som kaller andre jenter for horer. Mister all respekt for deg og bloggen din. Jeg er heller ikke en av disse svette som du forsøker å kalle det med den tydelige hersketeknikken din. Jeg er en helt vanlig jente i midten av tyveårene som studerer jus og fester en del på vestkanten. Jeg har nok sett akkurat det samme som deg, men allikevel er det disse menneskene sitt valg. Å kalle noen hore kunne aldri falt meg inn, jeg er heldigvis for god til det. Men kjør på Ida, du mistet i hvertfall meg som leser. Kanskje på tide å skaffe seg en PR rådgiver til neste gang?… Til deg som skrev dette.

  Jeg kaller ikke en hvilken som helst jente for hore. Jeg kaller ei jente som utfører seksuelle tjenester for penger, vesker og andre goder for hore, nettopp fordi de bokstavlig talt er det! Det de gjør er per definisjon PROSTITUSJON.

 • Reply Helene 19. september 2015 at 22:38

  Hvor er jakken fra? :))

 • Reply annielistic 20. september 2015 at 12:29

  Haha IDA! JEG ELSKER DEG <3

 • Reply Ida Wulff 20. september 2015 at 13:03

  Helene: bikbok:-)

 • Reply Eirin 21. september 2015 at 00:27

  Ida Wulff, jeg digger deg – uavhengig av veskedebatt eller ei, du er den beste bloggeren og har alltid vært det. Stå på, jeg elsker alt du skriver og håper du aldri gir deg som blogger!

 • Reply Andreas 21. september 2015 at 17:08

  Likte DB.no tatoveringen, men scenebetennelse, hva er det? Er det det man får idet man venter på applaus etter å ha premiert med nytt standup show på Latter? ;p

 • Leave a Reply