Serietips og musikk

HVER ENESTE KVELD

23. september 2015

Du vet når man er så trøtt, at det gjør vondt i øynene og i beina? I dag sov jeg middagslur. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har gått og lagt meg for å sove en middagslur med vilje. Jeg mistenker at det er fordi jeg fyller 25 år på søndag, kanskje alderen virkelig begynner å sette seg i kroppen. 

Jeg har prøvd å blogge mange ganger i dag. Prøv å skrive noe interessant, når alt du har gjort er drit kjedelig. Jeg har tenkt på å ha et sånt «time for time»-innlegg, fra en typisk dag i mitt liv. Sjukt dårlig timing. I dag har jeg stått opp. Gått i så mye regn at jeg kastet inn paraplyen og gikk for å kjøpe meg et månedskort. Vært på forelesning. Jobbet med eksamen. Sovet denne fantastiske middagsluren. Og, jo! Jeg har gjort én morsom ting i dag; jeg har vært på quiz. Men jeg har ingen morsomme eller provoserende observasjoner derifra heller. Bortsett fra at jeg var på laget «Jesus Quiztus» og at vi kom på sisteplass. 

Ikke har jeg tatt et eneste brukbart bilde de siste dagene heller. Prøv å ha verdens beste jobb, og ikke klare å gjøre den bra! Dét føles dritt. Men når helgen kommer, får jeg heldigvis litt tid igjen. Og er det noe jeg har bestemt meg for, så er det at jeg framover skal prioritere bloggen min foran skole. Å gå på skole skulle jo bare være et lite sideprosjekt, hvem skulle tro at det ble et altoppslukende, kaotisk mas. HEHE. 

Har forelsket meg helt i denne sangen i dag. Nåå er jeg nettopp kommet hjem fra quiz, og må faktisk skynde meg å sove for å overleve morgendagen 

25 Comments

 • Reply Celia 23. september 2015 at 01:04

  Nydelig bilde 🙂

 • Reply Helene 23. september 2015 at 09:07

  Hei! Ville bare si at når man har ganske store forandringer i livet sitt, feks. flytte, ny jobb, brudd o.l. så tar det ca. 3 måneder for kroppen å vende seg til at alt er annerledes, og den responderer ofte ved å bli trøtt, men det gir seg, og blir bedre etter ca. 4-6 uker 🙂 Mulig det er noe annet, men det er sånn man lærer om endring i psykologi..

  Ha en fin dag, Ida!

 • Reply Ingvild :) 23. september 2015 at 11:43

  Herregud, jeg elsker den sangen. Den har gått på repeat siden jeg så du posta den på instagram i går kveld! Takk for tipset!! Hehehe..

  Ha en fin dag, Ida! 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. september 2015 at 12:11

  Ingvild: åå så bra du likte den! fin dag til deg også, klem <3

 • Reply Ida Wulff 23. september 2015 at 12:12

  Helene: det var jeg ikke klar over, kanskje det er det som skjer her. Kan jo nesten håpe 🙂 Klem til deg!

 • Reply Ingrid 23. september 2015 at 15:37

  Tips, hva med å skrive om det du har på skole og?☺️ litt sånn utdrag av typ notater etc. «Visste du at» etc. Jeg synes du er flink jeg uansett 👍 hilsen mh-Ingrid!

 • Reply Kristin 23. september 2015 at 18:17

  Hei! Jeg lurer på en ting ang Bella.. Når du flyttet, og hun begynte å mistrives, flyttet du til mindre areal enn du bodde på før da?

 • Reply Martine Grorud 23. september 2015 at 19:37

  Kul sang! Er veldig mye trøtt for tiden jeg også, mulig det har noe med høsten å gjøre?.. 🙂

 • Reply Kristin 23. september 2015 at 20:56

  Det gjør meg ingenting å vente litt lenge på disse «typiske» ida innleggene. De reflekterte, morsomme og ironiske som kommer nå og da. Veier opp for et par stille dager. La skolen komme først du;) vi kan vente:p

 • Reply Marianne 23. september 2015 at 21:55

  Hei:)

  Har nettopp begynt på HR på MH. Og syns det er helt ekstremt mye med eksamener hele semesteret i tillegg til alle individuelle opp mot jul. Lurer bare litt om du har noen tips for de karakterene du fikk i fjor på ditt første år? Du gjorde det kjempe bra, men kjenner jeg blir helt stresset og føler jeg ikke når opp mot nivået uansett om jeg leser hver dag 🙂 hadebra sosiale liv!

 • Reply Ewa 24. september 2015 at 09:54

  Ja huff stakkars 25 da tenker jeg alderen merkes må være grusomt bli så gammel et skikkelig problem tenk at noen vandrer rundt og er 95 år og tenk hvor slitne de må være.25 er egentlig ikke voksen engang.

 • Reply Jeanette j 24. september 2015 at 21:51

  Hei 🙂 hvem ble vinner av de hudpleie produktene for en tid tilbake siden? 🙂

 • Reply Anne 24. september 2015 at 23:37

  Ida! Du er nødt til å sjekke ut RHODES – Blank Space. Helt sykt nydelig sang og perfekt å høre på før man skal sove 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. september 2015 at 00:31

  Marianne: Hei 🙂 Har den samme følelsen hvert semester; drukner i starten, og så løser alt seg opp når det nærmer seg eksamen. Prøv å fokusere på å lære gjennom gruppeeksamener framfor å sitte og nilese. Lykke til <3

 • Reply Ida Wulff 25. september 2015 at 00:31

  Kristin: du er god <3

 • Reply Ida Wulff 25. september 2015 at 00:33

  Martine Grorud: ja, mye mulig!! 🙂

 • Reply Sandra Andersen 25. september 2015 at 08:53

  Jeg for min del liker å lese bloggen din selv på dager der det ikke er skjer så mye. Trenger ikke være «i dag har jeg kjøpt et hus, blitt gravid, født et barn, vært superflink, vært mesterkokk blabla», du er jo bare et vanlig menneske (om du skulle være i tvil om det;)… De fleste leser jo som tidsfordriv så liker selv om du bare popper inn for å si et par ord om ingenting 🙂

  http://www.sandravivi.com

 • Reply Maria 25. september 2015 at 09:09

  Halloooo! Nå må du våkne! 😉 Lenge siden vi har hørt fra deg 🙂

 • Reply Caritha 25. september 2015 at 14:46

  Føler det av og til kan være godt med middagslur jeg… hehe 🙂 Gratulerer så masse med dagen som kommer 🙂 God helg 🙂

 • Reply Sunniva 25. september 2015 at 19:50

  Det skal ikke være nødvendig for en blogger å levere perfekte innlegg 24/7. Bloggere bør faktisk også ha en pause, slik som oss «vanlige mennesker» har! Det er som regel en slik pause, kanskje på noen dager, som gjør at bloggere kommer sterkere tilbake med mye inspirasjon! Det skal ikke vær slik at bloggere føler at de MÅ blogge flere bra innlegg i løpet av en dag, selv om jeg ser for meg at det er mange som forventer det fra toppbloggere. Dersom en «vanlig person» uten blogg hadde teste ut bloggverden og alt det presset som følger med, så tror jeg de hadde hatt et annet syn på bloggere, og kanskje forventet litt mindre av dem! 🙂 Man må huske på at bloggere også har et liv utenom bloggen, for eksempel skole, annen jobb, familie, venner og slike ting. Selv om det er utrolig mange som ikke skjønner dette, har i hvertfall jeg stor forståelse for at blogging er mye jobb.

  Ha en fin helg Ida! 🙂 Gleder meg til å høre fra deg neste gang.

 • Reply Sundus 25. september 2015 at 23:36

  Elsker måten du skriver på. <3 er alltid noe som er ironisk og som fanger deg. Klarer bare å ikke sette fingeren på det.

 • Reply Marlene Nilsen 26. september 2015 at 00:35

  Ting går opp og ned! Jeg har hatt perioder hvor jeg er sykt sliten hver dag uten å egentlig vite hvorfor, men det går jo over 🙂

  Håper du får en fantastisk helg fine Ida 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. september 2015 at 14:17

  Marlene Nilsen: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 26. september 2015 at 14:17

  Sundus: takk, så hyggelig <3

 • Reply Ida Wulff 26. september 2015 at 14:18

  Sunniva: takk for forståelsen, Sunniva <3 god helg og klem til deg

 • Leave a Reply